Ipari takarítás: professzionális és hatékony

Az ipari gépek, felszerelések és berendezések, gyártósorok tisztítása széles körű szaktudást és speciális takarítógépeket igényel. A Tarcsai-Service Kft. ipari takarítás szolgáltatásának célja a gépek és a rendszerek működési rendjének fenntartása és élettartamuk meghosszabbítása.

Ipari takarítás szolgáltatásunk magában foglalja az ipari helyszínek (gyártócsarnokok, raktárak, udvarok) és objektumok takarítását időszakos, de akár eseti jelleggel is.

Tudjuk, minden gyár, üzem és csarnok más és más. Az egyéni minőségi elvárásokhoz rugalmasan tudunk alkalmazkodni, és minden esetben nyitottak vagyunk a munkafolyamatok összehangolására annak érdekében, hogy a termelésben ne okozzunk semmilyen fennakadást. Takaríthatunk a termelési szünetekben, késői műszakban, hétvégén, és ezzel elkerülhetők a leállások, a hosszabb szünetekből adódó termeléskiesés. 

Általában véve gondolkodásunkra jellemző, hogy költséghatékony megoldásokat keresünk ügyfeleink számára.

Mit tartalmaz ipari takarítás szolgáltatásunk?

 • padozat és plafon tisztítás
 • ablakok, üvegfelületek tisztítása ioncserélt vízzel
 • gépek és alkatrészek tisztítása szárazjéggel
 • üzemek, gyárak időszakos nagytakarítása
 • nagynyomású tisztítás
 • alacsony nyomású tisztítás
 • légcsatorna tisztítás
 • technikai takarítás
 • fertőtlenítés

Hagyományos és újonnan kifejlesztett módszereket egyaránt alkalmazunk, a legújabb tisztítószerekkel kombinálva.

A hagyományos ipari takarítási szolgáltatást kombinálni tudjuk a berendezések szárazjeges megtisztításával, ami a gépek és eszközök vízmentes, hatékony tisztítását jelenti. A szárazjeges tisztítás hatalmas előnye, hogy a berendezések leállítása nélkül is végezhető, így gyakorlatilag bármikor igényelhető.

A minőség egyik kulcseleme: az alaposság

Műhely takarítás

Csarnok takarítás

Raktár takarítás

Az alaposság és a részletekre való odafigyelés kulcsfontosságú a munkánkban. Komolyan vesszük a munkánkat, és garantáljuk ügyfelünk elégedettségét. Az ipari takarítás esetében ugyanis a tisztaság nem csupán elvárás, hanem követelmény is, méghozzá azon feltételek egyike, amelyeknek teljesülnie kell ahhoz, hogy a biztonságos gyártás megvalósulhasson.

Milyen konkrét előnyöket jelent az Ön vállalkozása számára, ha ipari takarítás szolgáltatásunkat választja?

 • Az ipari takarítás csökkenti a javítások és a karbantartások gyakoriságát.
 • Növeli a termelékenységet, mivel pozitívan befolyásolja a dolgozók munkakedvét és ezzel összefüggően a teljesítményét is.

Átfogó és minden részletre kiterjedő takarítási szolgáltatást kap, ami igény esetén felületkezelést, felületvédelmet és -felújítást, vagy éppen kertészeti munkálatokat is magában foglalhat.

Ipari takarítás szolgáltatást keres? Beszélje meg elvárásait és igényeit szakembereinkkel!