Kert- és parkfenntartás professzionális berendezésekkel

Amennyiben, udvar, kert övezi a vállalkozása székhelyét, elengedhetetlen a kertfenntartási feladatok rendszeres elvégzése. Ezek elhanyagolása ugyanis már nagyon hamar a gondozatlanság, kaotikusság megjelenését vonja maga után, ami rossz benyomást tesz minden járókelőre. Ha nem vesszük komolyan az épület környékének rendezését, mert nincs rá sem időnk, sem energiánk, akkor könnyen előfordulhat, hogy karatunkon kívül rossz színben tüntetjük fel a vállalkozásunkat.

Ne várja meg, míg elhatalmasodik a baj!

Kert- és parkfenntartási szolgáltatásunkkal időszakosan rendezzük a épületet övező területet, hogy az a legszebb formáját mutassa. Nemcsak szép, kellemes látványt biztosítunk, de hozzájárulunk ahhoz, hogy a kert örömöt és kikapcsolódást nyújtson. Egy folyamatosan szép, egészséges és ápolt kert igazi büszkesége a tulajdonosnak, és nagyban hozzájárul a cég pozitív arculatához.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk a kertfenntartás területén?

N

Fűnyírás, a fű tápanyag ellátása és gyommentesítése.

N

Ipari területek fűkaszálása, parlagfűirtás

N

Fák, bokrok, cserjék, sövények metszése

N

Kerti tavak és tótechnikai berendezések tisztítása, karbantartása

N

Növényágyások felújítása, gyomelfojtás

N

Térburkolatok, járdák tisztítása akár speciális technológiákkal is (magas nyomású vízsugár, szemcseszórás)

N

Lombeltakarítás

N

Hó- és sikosságmentesítés

Milyen gyakorisággal kell végezni a kert- és parkfenntartási munkákat?

Fűnyírás: hetente. A gyep igényli ugyanis a legtöbb gondozást, ha egyentességét és egészségét meg akarjuk őrizni. Fontos, hogy megfelelő fűnyíró géppel végezzük.

Sövény nyírása: változó, havonta, több havonta vagy évente. Általában kora nyáron végezzük, de az intenzíven fejlődő fajtákat évente többször is nyírni kell ahhoz, hogy díszei legyenek a kertnek.

Fák, bokrok metszése: évente. A metszésnek két célja lehet. A növény egy bizonyos alakra formázása (díszkertek, dísznövények esetén), illetve a termelékenységének, növekedésének serkentése, egészségének megőrzése (gyümölcsfáknál)

Növényágyások felújítása, növények ültetése és pótlása: évente. Az egynyári virágokat és az évelőket, a gumós és hagymás növényeket minden évben ki kell ültetni.

Ipari területek kaszálása: évente többször. Parlagon hagyott területeken hamar felütik a fejüket a lágyszárú magas gyomnövények. Magyarországon törvény tiltja, hogy az önkormányzati, vagy vállalati és magánterületek ilyenformán elhanyagoltak legyenek. A polleneket szóró gyomnövényzet (pl. parlagfű) sok allergiás életét megkeseríti. Ezeket a területeket rendszeresen kaszálni kell.

A kert- és parkfenntartást professzionális eszközökkel és berendezésekkel végezzük. Ezáltal nem csak a végeredmény lesz mutatósabb, de a munka is gördülékenyebben zajlik.

Megbízható, profi csapatot keres kert- és parkfenntartási munkákhoz?

A Tarcsa-Service ezen a területen is a rendelkezésére áll!

Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról vagy ingyenes árajánlatot kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot:

+36/30/183-3127

info@tarcsai-service.hu

Kérjen Ajánlatot!

5 + 6 =