Újra a régi: rendezvényhelyszín takarítás profiktól

A sporteseményektől a vállalati rendezvényeken át egészen a nagy fesztiválokig, a rendezvény nagyságától függetlenül takarító csapatunk egész évben rendelkezésre áll. Szakképzett takarítókból álló csapatot biztosítunk kis, közepes és nagyszabású rendezvények számára, takarítóink a rendezvény előtt, közben és után gondoskodnak arról, hogy a helyszín tiszta legyen, és a rendezvény lefolyása zavartalan maradjon.

Beltéri és kültéri rendezvényekhez egyaránt igényelhető szolgáltatásunk, a helyszín és a hozzá tartozó létesítmények (standok, vendéglátó egységek, színpadok, mosdók, vécék stb.) takarítását szigorú szabványoknak megfelelően végezzük, beleértve a hulladék összegyűjtését is.

Egy rendezvény emberek százait vonzza, ami gyors és alapos takarítást igényel, annak érdekében, hogy a helyszín megőrizze, illetve visszakapja eredeti állapotát, és a normál használat biztosítva legyen. Gondoskodunk arról, hogy a takarítás hatékonyan, optimális időintervallum alatt legyen elvégezve.

Tapasztalt takarító cégként az alábbi rendezvény helyszínek tisztaságáról gondoskodunk:

  • Sportesemények
  • Zenei koncertek
  • Fesztiválok
  • Termékbemutatók
  • Vásárok
  • Konferenciák
  • Vállalati rendezvények

Cégreszabott takarítási szolgáltatások

Ha Önnek mint a rendezvény szervezőjének speciális igényei vannak, mi rugalmasan alkalmazkodunk, és szakmai tapasztalatunkkal segíteni tudunk annak a tervnek a kidolgozásában, ami hatékonyan, a legrövidebb időn belül biztosítja az adott helyszín eredeti állapotba való visszaállítását.

Miért válasszon minket?

N

 A teljes helyszín takarításáról gondoskodunk.

N

Az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott szolgáltatás.

N

Jól felszerelt géppark a speciális takarítási feladatokhoz is.

N

Személyes kapcsolattartó, aki szívesen áll a rendelkezésére.

N

Alapos, minden részletre kiterjedő figyelem.

N

Etikus magatartás.

N

Megbízható helyi vállalkozás vagyunk: Kistarcsán és Nagytarcsán, illetve vonzáskörzetükben dolgozunk.

Ha ingyenes helyszíni felmérésre, és megbízható takarító csapatot keres a rendezvényére, vegye fel a kapcsolatot velünk!

 

+36/30/183-3127

info@tarcsai-service.hu

Kérjen Ajánlatot!

3 + 13 =