Miért ne hagyja figyelmen kívül a padlók és padlószegélyek rendszeres tisztítását?

0 hozzászólás

A tiszta iroda nem csak kellemesebb munkakörnyezetet teremt, hanem a vállalati imázs része. A padló és padlószegélyek gyakran elhanyagolt területek, pedig fontos szerepet játszanak az összbenyomás kialakításában. Miért fontos ezek tisztítása és hogyan végezhető el hatékonyan? Olvasson tovább és kiderül.>>>

Ezért fontos a padló és padlószegélyek alapos tisztítása

A padlók és padlószegélyek az iroda egyik leginkább szennyeződésnek kitett területei, amelyek, ha piszkosak vagy elhanyagoltak, jelentősen rontják a helyiség összképét. A rendszeres és alapos tisztításuk elengedhetetlen a higiénikus és vonzó munkakörnyezet fenntartásához.

Miért fontos ez? Többek között azért, mert ha a padló piszkos, az egyből szemet szúr az irodába lépő ügyfeleknek és az üzleti partnereknek. Ugye, Ön nem szeretne ügyefeleket vagy jövedelmező üzleti lehetőségeket veszíteni egy könnyen megoldható, de elhanyagolt feladat miatt? 

Hogyan távolítható el könnyedén a padlóról a por, a piszok és cipőnyom?

A száraz és nedves tisztítás kombinálásával. Ehhez először érdemes eltávolítani a száraz szennyeződéseket porszívózással vagy felsepréssel, majd következhet a nedves tisztítás, azaz a megfelelő padlótisztítószerrel történő felmosás. A cipőnyomok és makacs foltok eltávolításához speciális tisztítószerek használatára is szükség lehet. 

Tipp: Ha hosszú távon szeretné megőrizni a padló és a szegélyek újszerű megjelenését, akkor nem érdemes kísérletezni vagy házi praktikákat bevetni, kizárólag az adott padlótípusra ajánlott (lehetőleg környezetbarát) tisztítószert alkalmazza, méghozzá a csomagoláson feltüntetett dózisban!

Egy felmosás sem tart örökké, így a rendszeresség is fontos. A padló és a szegélyek rendszeres tisztítása hozzájárul az iroda folyamatosan tiszta megjelenéséhez. Ezért ne engedje, hogy a takarítók elhanyagolják az irodai padló és padlószegélyek rendszeres tisztítását! 

A Tarcsai-Service Kft. leveszi az Ön válláról a takarítás megszervezésével és profi kivitelezésével járó terheket, javítva ezzel a munkavállalói elégedettséget és a vállalati imázst. 

  • Naponta biztosítjuk az irodája tisztaságát és ragyogását.
  • A napi takarítás mellett, nagytakarítás és ipari takarítás szolgáltatásokat is kínálunk.

Kérjen ajánlatot még ma!>>>

Hasonló bejegyzések

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

Már több mint egy hónapja elkezdődött az újév, és ha eddig nem tette, itt a tökéletes alkalom arra, hogy a vállalkozásánál felülvizsgálják és újradefiniálják a irodatakarítási stratégiáikat, biztosítva ezzel a munkahelyi környezet tisztaságát és higiéniáját. A...

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Mi történik, ha a modern technológia találkozik a környezettudatossággal? A szárazjeges tisztítás a modern kor egyik leginnovatívabb takarítási technológiája, amely forradalmasítja az ipari és kereskedelmi takarítást. A Tarcsai-Service Kft által alkalmazott...

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Az ipari takarítás az ipari létesítmények különleges tisztítási igényeire összpontosít. Ez magában foglalja a potenciálisan veszélyes területek, gépek és berendezések tisztítását, amelyek speciális személyzetet, módszereket és eszközöket igényelnek. A Tarcsai-Service...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük