A szárazjeges takarítás előnyei ipari környezetben

0 hozzászólás

A szárazjeges takarítás forradalmasította az ipari takarítás folyamatát, mert rendkívül hatékony, gyors, sokoldalú és számos más módszertől környezetbarátabb megoldást kínál az erősen szennyezett, illetve a nedvességre érzékeny területek és felületek alapos tisztítására. De mit is jelent valójában a szárazjeges tisztítás és milyen előnyei vannak a módszernek, amit a Tarcsai-Service Kft. munkatársai már évek óta alkalmaznak? Tudja meg itt.>>>

Szárazjeges takarítás, ami mindenhol beválik

A szárazjeges takarítás a szén-dioxid célzott használatán alapul. A szén-dioxidból előállított, apró szemcsék (szárazjég pelletek) egy céleszköz segítségével rendkívül nagy sebességgel érkeznek a megtisztítandó felületre. A szárazjég 78,5 °C-on szublimál, ami azt jelenti, hogy olvadás nélkül, közvetlenül légneművé alakul át, miközben szinte szétrobbantja a felületen található szennyeződéseket.

A szárazjeges szemcsék felveszik a felület hőjét, így alakulnak hirtelen gázzá, majd elpárolognak, nedvesség és pára nélkül, makulátlanul tiszta felületet hagyva maguk után. 

A szárazjeges tisztítás 8 verhetetlen előnye

Hatékonyság: A szárazjeges takarítás hatékonyabb, mint a hagyományos tisztítási módszerek, mivel azonnal eltávolítja a szennyeződéseket a felületről anélkül, hogy nyomot hagyna.

Tökéletes tisztítás: Mivel a szárazjég szublimáció során közvetlenül gázzá alakul, minimális hulladékot hagy maga után, ami csökkenti a hulladékkezelési költségeket és időt.

Környezetbarát technológia: A technológia nem igényel vegyi anyagokat, így veszélyes anyagokat sem bocsát ki a környezetbe.

Nem igényel száradási időt: Miután a szárazjég pelletek elpárolognak, a felület azonnal használatra kész, nincs szükség száradási időre. Ez a tulajdonság kifejezetten alkalmassá teszi a szárazjeges technológiát az értékes, nedvességre és párára érzékeny gépek és berendezések tisztítására is.

Nem károsítja a felületeket: Nem károsítja a tisztítandó felületeket, így megőrizve a berendezések és szerkezetek élettartamát.

Biztonságos: A szárazjeges tisztítás biztonságos a munkavállalók számára, mert nem tartalmaz toxikus anyagokat és nem igényel kemény fizikai munkát.

Univerzális alkalmazhatóság: A szárazjeges tisztítás számos anyagon és felületen alkalmazható, beleértve a különböző fémeket, műanyagokat, fát és még a szöveteket is.

Nem gyúlékony és nem robbanásveszélyes: A szárazjeges tisztítás során nem keletkezik gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyag, így biztonságosan alkalmazható olyan környezetben is, ahol gyúlékony anyagok vannak.A szárazjeges takarítás egyre népszerűbbé válik az ipari és akár az irodai környezetben is. Cégünk, a Tarcsai-Service Kft. már évek óta sikeresen alkalmazza ezt a technológiát az ügyfeleink legnagyobb elégedettségére. Kérje szakértőink tanácsát a szárazjeges takarítás az Ön munkahelyére történő bevezetésével kapcsolatban.>>>

Hasonló bejegyzések

Szárazjeges takarítás

Szárazjeges takarítás

Bevált és fenntartható megoldás az ipari szennyeződések ellen A szárazjeges takarítás az elmúlt években vált igazán népszerűvé és elismertté a takarítási iparban. Miért? Mert ez a módszer hatékonyan és környezetbarát módon képes megbirkózni a legmakacsabb...

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Önnek melyik módszerre van szüksége? Az épületek homlokzata nagymértékben formálja a városok arculatát. A homlokzatok tisztasága nemcsak esztétikai, hanem funkcionális szempontjából is elengedhetetlen. A modern technológiák révén ma már környezetbarát és hatékony...

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

Egy tiszta iroda növelheti az alkalmazottak produktivitását, míg a kutatások szerint a rendezetlen környezet stresszt és szorongást okozhat. Sokan nem szeretnek takarítani és nem is tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Mivel azonban mindannyian szeretünk tiszta körülmények...

0 hozzászólás