Szárazjeges takarítás

0 hozzászólás

Bevált és fenntartható megoldás az ipari szennyeződések ellen

A szárazjeges takarítás az elmúlt években vált igazán népszerűvé és elismertté a takarítási iparban. Miért? Mert ez a módszer hatékonyan és környezetbarát módon képes megbirkózni a legmakacsabb szennyeződésekkel is. Íme a legnagyobb előnyei.>>>

A szárazjeges takarítás 4 szembetűnő előnye

1. Kíméletes, mégis erőteljes

A szárazjeges takarítás során használt szárazjég pelletek a homokfúváshoz hasonlóan távolítják el a szennyeződéseket, ugyanakkor ez a módszer sokkal kíméletesebb a kezelt felületekkel. 

Gondoljon csak bele ennek az előnyeibe! A szárazjeges technológiával ugyanis a gyenge, töredezett vagy érzékeny felüleket is könnyedén megtisztíthatjuk, méghozzá anélkül, hogy azok sérülnének vagy elveszítenék a természetes szépségüket.

2. Fenntartható tisztítás

Minden egyes döntésünk hatással van a környezetünkre és a bolygónkra is.  A takarítás sem jelent kivételt ez alól. A szárazjeges takarítás, vegyi anyagok és oldószerek nélküli megoldásként nem csak a felületeket, de a Földet is óvja.

3. Hatékonyság művészete

A szárazjeges tisztítás rendkívül hatékony, ezért ideális választás azok számára, akik nem szeretnének lemondani a kiváló eredményről, ugyanakkor mindezt gyorsan szeretnék megkapni. 

A Tarcsai-Service Kft. az igényeknek megfelelő létszámban és technikai háttérrel vonul fel az adott helyszínen a lehető legalaposabb és leggyorsabb takarítás érdekében. 

4. A páratlan technológia

A szárazjég előnye, hogy a megtisztítandó felülettel érintkezve a fagyott állapotból szinte azonnal légneművé válik. Ez azt jelenti, hogy nem képződik páralecsapódás, és a felület nem lesz vizes. A módszer tehát ideális a gépek, berendezések és érzékeny elektronikai eszközök tisztításához is.A Tarcsai-Service Kft. képzett munkatársai már évek óta alkalmazzák ezt a környezetbarát, hatékony és megbízható módszert. Tudjon meg többet és tapasztalja meg a saját munkahelyén a szárazjeges takarítás erejét! Kérjen ajánlatot>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás