Irodatakarítás: Így lesz por- és allergénmentes a munkahely

0 hozzászólás

A tiszta és allergénmentes iroda elengedhetetlen az alkalmazottak és az ügyfelek jólétének fenntartásához. Az allergia egyre több embernek okoz problémát és mivel a munkatársak hosszú órákat töltenek el az irodában, létfontosságú, hogy az por-, pollen- és egyéb allergénektől mentes legyen. Hogy lesz por- és allergénmentes a munkahely? Tudja meg itt.>>>

A rendszeres irodatakarítás elengedhetetlen

A piszkos, poros munkahely rossz benyomást kelt, ráadásul negatív hatással van az alkalmazottak és a látogatók egészségére és hangulatára is. Ahhoz, hogy irodája tiszta és allergénmentes maradjon, rendszeres takarításra van szükség az Ön konkrét munkahelyétől és vállalkozásának típusától függően. 

Tippek a por és az allergének csökkentésére

Íme néhány irodaitakarítási tipp, ami segít megelőzni a por, az allergének és az irritáló anyagok terjedését:

Rendszeres porszívózás

A HEPA-szűrővel ellátott porszívók használata segít a por és az allergének visszaszorításában, csökkentve annak esélyét, hogy azok a levegőbe kerüljenek és elterjedjenek az irodában.

Rendszeres portalanítás

A por, a pollenek és egyéb allergének könnyen felhalmozódhatnak a sík felületeken és a bútorokon, porossá téve a munkaterületet. Rendszeres portalanítással azonban ezek a felületek is könnyen tisztán tarthatóak

Kemény padlófelületek gyakori felmosása

A porszívózás után a kemény padlófelületek nedves felmosása is hozzájárulhat a levegőbe kerülő porszemcsék mennyiségének csökkentéséhez. A padlón ugyanis nap mint nap felhalmozódik a por, a lebegő pollenek és más allergének, amelyek a levegőbe kerülve allergiás reakciókat okozhatnak.

Határozza meg a takarítási ütemtervet

A por és az allergének az emberek cipőjén, ruháján, illetve a nyílászárókon és a szellőzőrendszeren keresztül juthatnak be az irodába. 

A takarítási ütemterv segít megelőzni a por és az allergének felhalmozódását a felületeken, javítva ezzel az alkalmazottak és a látogatók általános közérzetét.

A rendszeres takarítási ütemterv az Ön konkrét igényeihez igazodik. Ha úgy ítéli meg, hogy a jelenlegi irodatakarítási rutin nem elegendő a tisztaság folyamatos fenntartásához, fontolja meg a takarítási gyakoriság növelését. 

A napi rendszerességgel végzett porszívózás, felmosás és portalanítás, valamint a mosdók és konyhai felületek heti mélytisztítása és fertőtlenítése jó kiindulópont lehet. A gyakoriság később igény szerint módosítható. 

Bízza profikra

Az irodatakarítás könnyű és egyszerű is lehet, ha profi takarítókat bíz meg a feladattal. 

A Tarcsai-Service Kft. rendelkezik a szükséges engedélyekkel és tapasztalattal ahhoz, hogy fennakadásmentes irodatakarítás szolgáltatást nyújtson, függetlenül attól, hogy napi, heti vagy eseti takarításról van szó.

Por- és allergénmentes irodára vágyik? Itt kérhet ajánlatot.>>>

Hasonló bejegyzések

Szárazjeges takarítás

Szárazjeges takarítás

Bevált és fenntartható megoldás az ipari szennyeződések ellen A szárazjeges takarítás az elmúlt években vált igazán népszerűvé és elismertté a takarítási iparban. Miért? Mert ez a módszer hatékonyan és környezetbarát módon képes megbirkózni a legmakacsabb...

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Önnek melyik módszerre van szüksége? Az épületek homlokzata nagymértékben formálja a városok arculatát. A homlokzatok tisztasága nemcsak esztétikai, hanem funkcionális szempontjából is elengedhetetlen. A modern technológiák révén ma már környezetbarát és hatékony...

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

Egy tiszta iroda növelheti az alkalmazottak produktivitását, míg a kutatások szerint a rendezetlen környezet stresszt és szorongást okozhat. Sokan nem szeretnek takarítani és nem is tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Mivel azonban mindannyian szeretünk tiszta körülmények...

0 hozzászólás