Környezetkímélő csarnok takarítás? Lehetséges!

0 hozzászólás

A gyárakat és üzemeket napi rendszerességgel használják, folyamatos takarításuk és fertőtlenítésük tehát elengedhetetlen ahhoz, hogy az ott dolgozók maximális higiéniai körülményeit és biztonságát biztosítani lehessen.

A sportlétesítmények most ugyan zárva tartanak, de néhány hónap múlva remélhetőleg újra nyitnak és a legjobb arcukat mutatják a nagyközönség felé. 

Nem kérdés tehát, hogy a csarnok takarítás ipari és szórakoztatóipari környezetben is időszerű. Hogy a csarnok takarítás miben különbözik az általános épülettakarítástól és Önnek mire érdemes figyelni, hogy a takarítás végeztével valóban azt kapja, amit vár, ráadásul környezetkímélő módon? Kiderül a folytatásból.>>>

Mi a különbség a csarnok takarítás és az általános épülettakarítás között?

A csarnok takarítás során nem egyszerű padlótisztításról és portörlésről van szó, hanem több méteres, nem ritkán 10 méter feletti belmagasságú és több ezer négyzetméter alapterületű csarnokokban kell makulátlan tisztaságot és higiéniailag is kifogástalan környezetet teremteni.

Ez a feladat speciális ismereteket és technológiákat, valamint felkészült, e területen jártas szakembergárdát kíván.

Egy üzemben ugyanis gyakran fordulnak elő olyan szennyeződések, amelyek a hagyományos takarítóeszközökkel és az általános takarítási technológiákkal nem számolhatók fel. Ezért is érdemes speciális, ipari takarításra szakosodott takarítóvállalattal végeztetni ezt munkát.

Így lesz tiszta bármilyen csarnok és üzem

A csarnok takarítás során elvégzendő feladatok:

  • technikai takarítás
  • nagynyomású vízzel történő tisztítás
  • padozat tisztítás
  • falak és mennyezet tisztítása
  • ablak és homlokzat tisztítás ozmózis vízzel
  • gépek és alkatrészek tisztítása szárazjéggel

Ahhoz, hogy a végeredmény pontosan olyan ragyogó és tiszta legyen, amit Ön szívesen látna, a napi szintű és az időszakos nagytakarítást, illetve fertőtlenítő takarítást is professzionális felszerelésekkel, kíméletes, ugyanakkor kiemelten hatékony eszközökkel és fertőtlenítő tisztítószerekkel kell végezni. 

A Tarcsai-Service Kft-nél nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy az általunk használt takarítószerekkel ne okozzunk kárt bolygónk élővilágában. Cégünk kiemelten fontosnak tartja a munkánk végzése során is a környezetünkben élők, illetve a környezetünk megóvását

Ha erős szennyezettség miatti, speciális beavatkozásra, környezetkímélő, mégis cseppmentesen száradó homlokzattisztításra vagy épp víz- és páramentes tisztításra van szükség, bízza a Tarcsai-Service Kft-re!Évtizedes tapasztalat, felkészült szakemberek, innovatív technológiák, környezetkímélő takarítószerek – makulátlan tisztaság, rövid határidővel, versenyképes áron. Kérjen ajánlatot még ma!>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük