Munkahelyi biztonság: miért kell a fertőtlenítő légtechnika takarítás?

0 hozzászólás

Irodaház, gyárépület vagy csarnok? Ha teljesen higiénikus és makulátlanul tiszta, baktérium vagy vírus és gomba mentes környezetet szeretne kialakítani munkahelyén, az fertőtlenítő légtechnika takarítás nélkül elképzelhetetlen.

Amennyiben az Ön számára is kiemelten fontos munkatársai és a saját egészsége, továbbá szeretné megelőzni, illetve minimálisra csökkenteni a koronavírussal való megfertőződés kockázatát, az Ön munkahelyén is rendszeres időközönként végzett légtechnika tarkarításra van szükség. 

A fertőtlenítő légtechnika takarítás nem csak a pandémia idején fontos

A fertőtlenítő légtechnika takarítás során a légtechnikai berendezések teljes körű megtisztítása zajlik. A légtechnikai eszközökön ugyanis por és az egészségre ártalmas mikroorganizmusok és lerakódhatnak. Ezek belélegzése jelentősen megnöveli a légúti betegségek kialakulásának kockázatát. 

Egyértelmű tehát, hogy a koronavírus járvány nélkül is rendszeres tisztításra lenne szükség. Ha ugyanis Ön 100%-ban tiszta, csíramentes levegőt szeretne belélegezni munkahelyén, mindenképpen szüksége van fertőtlenítő légtechnika takarításra is. 

Már csak azért is, mert nem csak a vírusok jelentenek egészségügyi kockázatot, hanem különböző gombaspórák és baktériumok is. 

Ugye, Ön sem feledkezik meg az otthoni klímaberendezés éves vagy (használati gyakoriságtól függően) évente kétszer esedékes, fertőtlenítő hatású tisztításáról, amit a klímstechnikában jártas szakemberekkel végeztet el?

Gondoljon csak bele, hogy épp ennyire fontos az is, hogy az Ön irodájában, irodaházában, csarnokában vagy üzemében is időről-időre megtörténjen a fertőtlenítő hatású légtechnika takarítás. Az egészséges munkakörnyezet ugyanis alapfeltétele az egészség megőrzésének, emellett pedig plusz előnye, hogy növeli a munkatársak hatékonyságát is.

Még idén elvégeztetheti

Ha időben lép, még idén elvégeztetheti a légtechnika takarítást. Ha ezt összeköti a homlokzattisztítással, illetve az üzem vagy irodaház teljes körű takarításával, maximálisan biztonságossá és makulátlanul tisztává varázsolhatja munkakörnyezetét. Amennyiben kistarcsai, nagytarcsai, illetve ezek vonzáskörzetében található irodája vagy üzeme van, kérjen ajánlatot fertőtlenítő takarításra a Tarcsai-Service Kft-től!>>>

Hasonló bejegyzések

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás számos felületről képes eltüntetni olyan szennyeződéseket, amelyeket más módon lehetetlen lenne. De mielőtt önállóan nekilát a munkahelyén a nagynyomású vizes takarításnak érdemes néhány részletet tisztázni.>>> Mi az a...

A takarítókkal szembeni tévhitek

A takarítókkal szembeni tévhitek

Minden munkával szemben kialakultak már bizonyos sztereotípiái és tévhitek, például az, hogy egy autószerelő csak férfi, a takarítók pedig csak nők lehetnek. Pedig ez ma már egyáltalán nincs így. Most porba hullanak az utolsó előítélet morzsák is. 🙂 Íme az igazság a...

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Egy alkalmazott átlagosan 7-8 órát tölt az irodában, ami 1 év alatt több mint 1700 órát jelent. Ez pedig azt jelenti, hogy ennek a területnek tisztának és rendezettnek kell lennie. Ellenkező esetben az érintett munkatárs kevésbé lesz hatékony a munkájában, ráadásul,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük