A profi fertőtlenítő takarítás 3 előnye

0 hozzászólás

Munkahelyi környezetben az alapos fertőtlenítő takarítás már a pandémia előtt is elengedhetetlen volt. A koronavírus megjelenésével azonban már nem csak a higiéniailag kifogástalan környezet megteremtése, hanem a munkatársak biztonságtudata is előtérbe került. 

Ön tudta, hogy azokon a munkahelyeken, ahol a vezetőség kiemelt figyelmet fordít a tisztaságra és rendszeresen végeztetnek fertőtlenítő hatású takarítást is, a dolgozók lendületesen és produktívan végzik a munkájukat? 

A rendszeres fertőtlenítés és takarítás előnyei megkérdőjelezhetetlenek, kiváltképp, ha ezeket a feladatokat a megfelelő személyekre bízza. Hogy miért? Kiderül a folytatásból!>>>

Fertőtlenítő takarítás: ezért bízza profikra 

A fertőtlenítő takarítás átfogó és alapos, ami magába foglalja a teljes munkaterület és a légtechnikai eszközök fertőtlenítő hatású megtisztítását is. A célja, hogy megszabaduljunk az emberi szervezetre veszélyes mikrobáktól: baktériumoktól, vírusoktól és gombáktól. 

Ön kétféleképpen dönthet:

  • általános takarítást végző személyzettel végezteti el a feladatot
  • profi, a fertőtlenítő hatású takarításban is jártas takarítószolgálatra bízza a fertőtlenítő takarítást

Az irodai padló felporszívózása, a teakonyha felszerelésének lemosása és a szaniterek megtisztítása bármelyik, a munkáját lelkiismeretesen végző takarító számára megoldható feladat. 

Más a helyzet ipai környezetben, ahol akár 10 méter magas csarnokokban, bonyolult légtechnikai rendszerek fertőtlenítő takarításánál kell helytállni, vagy egy több emeletes irodaház külső homlokzatának makulátlan tisztaságot kell garantálni.

Ezeket a feladatokat érdemesebb profi háttérrel rendelkező takarítóbrigádra bízni. Méghozzá azért, mert egy tapasztalt takarítóvállalat:

  1. képzett és gyakorlott takarítószemélyzettel
  2. innovatív takarítóeszközökkel
  3. kivételesen hatékony fertőtlenítő-tisztítószerekkel dolgozik, amelyekkel az Ön munkahelyén is makulátlan tisztaságot és tökéletesen higiénikus környezetet teremt. 

Hol talál olyan takarító vállalatot, amely mindezt rövid határidővel és versenyképes áron garantálja Nagytarcsán, Kistarcsán és vonzáskörzetükben? Már meg is találta!

Kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től még ma!>>>

Hasonló bejegyzések

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás számos felületről képes eltüntetni olyan szennyeződéseket, amelyeket más módon lehetetlen lenne. De mielőtt önállóan nekilát a munkahelyén a nagynyomású vizes takarításnak érdemes néhány részletet tisztázni.>>> Mi az a...

A takarítókkal szembeni tévhitek

A takarítókkal szembeni tévhitek

Minden munkával szemben kialakultak már bizonyos sztereotípiái és tévhitek, például az, hogy egy autószerelő csak férfi, a takarítók pedig csak nők lehetnek. Pedig ez ma már egyáltalán nincs így. Most porba hullanak az utolsó előítélet morzsák is. 🙂 Íme az igazság a...

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Egy alkalmazott átlagosan 7-8 órát tölt az irodában, ami 1 év alatt több mint 1700 órát jelent. Ez pedig azt jelenti, hogy ennek a területnek tisztának és rendezettnek kell lennie. Ellenkező esetben az érintett munkatárs kevésbé lesz hatékony a munkájában, ráadásul,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük