A profi fertőtlenítő takarítás 3 előnye

0 hozzászólás

Munkahelyi környezetben az alapos fertőtlenítő takarítás már a pandémia előtt is elengedhetetlen volt. A koronavírus megjelenésével azonban már nem csak a higiéniailag kifogástalan környezet megteremtése, hanem a munkatársak biztonságtudata is előtérbe került. 

Ön tudta, hogy azokon a munkahelyeken, ahol a vezetőség kiemelt figyelmet fordít a tisztaságra és rendszeresen végeztetnek fertőtlenítő hatású takarítást is, a dolgozók lendületesen és produktívan végzik a munkájukat? 

A rendszeres fertőtlenítés és takarítás előnyei megkérdőjelezhetetlenek, kiváltképp, ha ezeket a feladatokat a megfelelő személyekre bízza. Hogy miért? Kiderül a folytatásból!>>>

Fertőtlenítő takarítás: ezért bízza profikra 

A fertőtlenítő takarítás átfogó és alapos, ami magába foglalja a teljes munkaterület és a légtechnikai eszközök fertőtlenítő hatású megtisztítását is. A célja, hogy megszabaduljunk az emberi szervezetre veszélyes mikrobáktól: baktériumoktól, vírusoktól és gombáktól. 

Ön kétféleképpen dönthet:

  • általános takarítást végző személyzettel végezteti el a feladatot
  • profi, a fertőtlenítő hatású takarításban is jártas takarítószolgálatra bízza a fertőtlenítő takarítást

Az irodai padló felporszívózása, a teakonyha felszerelésének lemosása és a szaniterek megtisztítása bármelyik, a munkáját lelkiismeretesen végző takarító számára megoldható feladat. 

Más a helyzet ipai környezetben, ahol akár 10 méter magas csarnokokban, bonyolult légtechnikai rendszerek fertőtlenítő takarításánál kell helytállni, vagy egy több emeletes irodaház külső homlokzatának makulátlan tisztaságot kell garantálni.

Ezeket a feladatokat érdemesebb profi háttérrel rendelkező takarítóbrigádra bízni. Méghozzá azért, mert egy tapasztalt takarítóvállalat:

  1. képzett és gyakorlott takarítószemélyzettel
  2. innovatív takarítóeszközökkel
  3. kivételesen hatékony fertőtlenítő-tisztítószerekkel dolgozik, amelyekkel az Ön munkahelyén is makulátlan tisztaságot és tökéletesen higiénikus környezetet teremt. 

Hol talál olyan takarító vállalatot, amely mindezt rövid határidővel és versenyképes áron garantálja Nagytarcsán, Kistarcsán és vonzáskörzetükben? Már meg is találta!

Kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től még ma!>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük