Van ahol elengedhetetlen: ipari takarítás a kulisszák mögött

0 hozzászólás

Az ipari takarítás egy rendkívül hatékony és erőteljes takarítási szolgáltatás, ami speciális szennyeződések eltávolítására szolgál. De mitől válik iparivá az ipari takarítás és pontosan hol van rá szükség? Kiderül a folytatásból>>>

Ipari takarítás: mitől lesz ipari, hiszen csak takarítás vagy mégsem?

Az ipari takarítás komplex szolgáltatás, melynek során az általános takarítási eljárásoktól hatékonyabb technológiákat alkalmazunk. Ez persze nem jelenti azt, hogy az általános takarítás ne lenne alapos és eredményes! 

Mindkét szolgáltatás kiemelkedő a maga nemében, de pl. az irodatakarítás a gyakorlatban nem tartalmaz más munkafolyamatokat, mint pl. egy szombat délelőtt otthon végzett alapos beavatkozás.

Ugyanakkor, ha egy ipari környezet a helyszín, ott a hagyományos, általános módszerek nem elegendőek.

A különböző üzemek, csarnokok és gyárak, illetve raktárak napi szintű, illetve időszakos nagytakarítása magába foglalja a falak, homlokzat, szerkezet és padozat tisztítását, valamint a légtechnika fertőtlenítő takarítását is és esetleg szárazjeges szórást is.

Milyen technológiák jöhetnek szóba?

A homlokzat tisztítása több módon is történhet. Az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban alkalmazott technológia az ozmózis vizes takarítás, ami 100%-ban vegyszermentes és ezáltal környezetbarát. 

A homlokzat a magasnyomású vizes technológiával is cseppmentesen, csillogóan és környezetkímélően tisztává varázsolható. Ez 16 méteres magasságig a földről, a felett pedig alpintechnikával történik. A magasnyomású víz egyéb erősen szennyezett felületeken is bevethető.

Teljes mértékben víz-, csepp- és páramentes felületeken a szárazjeges takarítás a lehető legjobb opció. A szárazjég kiválóan oldja a szennyeződéseket. Szinte szétrobbantja őket. Utána csak a tiszta, nedvességtől mentes felület marad. 

A fertőtlenítő légtechnika takarítást speciális fertőtlenítő-tisztítószerekkel végezzük. A biztos eredmény elérése érdekében próbaméréseket is végzünk. Amennyiben tehát Önnek tágas vagy nagy belmagasságú belső terekkel rendelkező üzeme, nehezen megközelíthető homlokzata vagy extrém szennyezett, de nedvességre érzékeny gépparkja van, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től ipari takarításra még ma!>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük