5+1 híresség, aki takarítóként kezdte

0 hozzászólás

Amikor a hírességekre, különösen a Hollywood-i sztárokra gondolunk, akkor elsősorban a csillogás, fényűzés és a pompa jut eszünkbe. Persze nem azért, mert azt gondoljuk, hogy ők takarítják a hatalmas otthonaikat. Pedig a sztárok is emberek, és bizony vannak köztük olyanok, akik a karrierjük előtt takarítással is foglalkoztak. Íme 5+1 híresség, aki takarítóként kezdte.>>>

Jennifer Aniston, az egyik leghíresebb takarító

Jennifer Aniston 1994 szeptemberétől 2004 májusáig, közel egy évtizeden át a Jóbarátok című sorozattal fokozatosan vált világsztárrá. Mielőtt azonban felfedezték volna, Aniston telefonos marketingesként dolgozott, gyermekkorában pedig vécét is takarított csak azért, hogy pénzhez jusson.

Jim Carrey, az Ace Ventura állati nyomozója is takarítással kezdte

Jim Carrey gyerekkorában pénzügyi nehézségekkel küzdött, ezért testvérével Johnnal az iskola után házmesterként dolgoztak, és a gumiabroncsgyárban, ahol az édesapjuk dolgozott, a fiatal Jim padlót sepert.

Ashton Kutcher éjszaka takarított

Ashton Kutcher színész, producer és sikeres vállalkozó, aki több startup vállalkozásba is befektetett. Mielőtt azonban híressé és gazdaggá vált volna, éjszakai műszakban padlót söprögetett egy gyárban, hogy eltartsa magát az egyetemi évek alatt.

Jon Bon Jovi az unokatestvérénél takarított

A híres rocksztár tizenévesen már zongorázott, gitározott, énekelt, de mielőtt felfedezték volna, ő is takarítóként dolgozott és ő is padlót söpört, méghozzá az unokatestvére hangstúdiójában. 

Sylvester Stallone oroszlánok után takarított

Sylvester Stallone, Sly, amikor fiatalon New Yorkba költözött, hogy beindítsa az akciósztár karrierjét, kénytelen volt alkalmi munkákat vállalni. Ebbe beletartozott az is, hogy a Central Park Állatkertjében takarítóként dolgozott. Az oroszlán ketrecek tisztításáért volt felelős.

Matthew McConaughey csirkeólak takarításával gyűjtött zsebpénzt

Matthew McConaughey gyermekkorában egy kis időt Ausztráliában töltött és azért, hogy ott pénzt szerezzen, csirkeólakat takarított és mosogatott.

A takarítás nem szégyen, de nem mindenkinek jut rá ideje vagy energiája. Ha a munkahelyére ráférne egy alapos és profi takarítás, kérjen ajánlatot itt.>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük