A céges takarítás feladatai

0 hozzászólás

Hogyan biztosítható a folyamatos tisztaság és a zavartalan céges munka?

A céges takarítás sarkalatos pont egy vállalat életében. A tisztaság ugyanis nem csak higiéniai szempontból fontos, hiszen erőteljesen kihat a munkatársak produktivitására is. De vajon hogy biztosítható egyszerre a zavartalan munka és a folyamatos tisztaság? Hát így.>>>

Ipari takarítás

Ha ipari környezetről van szó, a céges takarítás egy része akár munkaidőben is kivitelezhető, más részük (pl. gyártósorok tisztítása) azonban nem. Sőt, ez olykor éjszaka is problémába ütközik. 

Ennek oka, hogy a gyárakban és összeszerelő üzemekben, csarnokokban gyakran három műszakos munkarend folyik. Ha a gépsorok speciális, nedvesség és páramentes tisztítására kerül a sor, akkor a gyártást erre az időszakra le kell állítani. 

Ilyenkor az az elsődleges, hogy a feladat elvégzése minél gyorsabban és alaposabban, tehát abszolút szakszerűen történjen. Ezzel elkerülhető a túl hosszú leállás és a hibákból fakadó anyagi károk is. 

Általános épülettakarítás

Az irodai tisztaság folytonos fenntartásához, a normál irodai munkaidőben jelenlévő takarítókra van szükség. Ők azok, akik felmosnak a teakonyhában, ha kilöttyen a kávé és kiürítik a szemeteskosarakat a tárgyalóban egy-egy megbeszélés után.

Ezt a feladatot sok esetben saját takarítókkal oldják meg a cégek, de arra is van példa, hogy egy profi takarító vállalatot bíznak meg. Egyénre szabott ajánlatért vegye fel kapcsolatot kollégánkkal itt!>>>

Légtechnika takarítás

A fertőtlenítő légtechnika takarítás, a szellőzőrendszer nagyjából egy-egy órás leállásával jár és speciális mintavétellel ellenőrizzük a hatékonyságát. Ilyenkor senki sem tartózkodhat az épületben. Irodaházakban éjszaka, gyárakban pedig a termeléssel összhangban érdemes a megfelelő rendszerességgel időt szorítani rá. 

Homlokzattisztítás

A homlokzattisztítás mindkét terepen bármikor, a bent folyó munka megzavarása nélkül kivitelezhető. 

A céges takarítás gyakran a munkaidő előtt, a hajnali órákban, vagy a napi munka után, az esti órákban történik. Ilyenkor a kivonuló takarító csapat önállóan, másokat nem zavarva, illetve teljes mértékben zavartalanul mindenhol alaposan kitakarít.

Ha szükséges, akár éjszakai vagy hétvégi műszakkal is kiegészíthető ez a szolgáltatás. 

Szeretné, ha jobban menne a munka, nagyobb lenne a munkatársak hatékonysága és produktivitása? A profi munkához makulátlanul tiszta környezetre is szükség van. Mi ebben vagyunk nagyok. Önnek miben segíthetünk?

AJÁNLATOT KÉREK>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük