A céges takarítás feladatai

0 hozzászólás

Hogyan biztosítható a folyamatos tisztaság és a zavartalan céges munka?

A céges takarítás sarkalatos pont egy vállalat életében. A tisztaság ugyanis nem csak higiéniai szempontból fontos, hiszen erőteljesen kihat a munkatársak produktivitására is. De vajon hogy biztosítható egyszerre a zavartalan munka és a folyamatos tisztaság? Hát így.>>>

Ipari takarítás

Ha ipari környezetről van szó, a céges takarítás egy része akár munkaidőben is kivitelezhető, más részük (pl. gyártósorok tisztítása) azonban nem. Sőt, ez olykor éjszaka is problémába ütközik. 

Ennek oka, hogy a gyárakban és összeszerelő üzemekben, csarnokokban gyakran három műszakos munkarend folyik. Ha a gépsorok speciális, nedvesség és páramentes tisztítására kerül a sor, akkor a gyártást erre az időszakra le kell állítani. 

Ilyenkor az az elsődleges, hogy a feladat elvégzése minél gyorsabban és alaposabban, tehát abszolút szakszerűen történjen. Ezzel elkerülhető a túl hosszú leállás és a hibákból fakadó anyagi károk is. 

Általános épülettakarítás

Az irodai tisztaság folytonos fenntartásához, a normál irodai munkaidőben jelenlévő takarítókra van szükség. Ők azok, akik felmosnak a teakonyhában, ha kilöttyen a kávé és kiürítik a szemeteskosarakat a tárgyalóban egy-egy megbeszélés után.

Ezt a feladatot sok esetben saját takarítókkal oldják meg a cégek, de arra is van példa, hogy egy profi takarító vállalatot bíznak meg. Egyénre szabott ajánlatért vegye fel kapcsolatot kollégánkkal itt!>>>

Légtechnika takarítás

A fertőtlenítő légtechnika takarítás, a szellőzőrendszer nagyjából egy-egy órás leállásával jár és speciális mintavétellel ellenőrizzük a hatékonyságát. Ilyenkor senki sem tartózkodhat az épületben. Irodaházakban éjszaka, gyárakban pedig a termeléssel összhangban érdemes a megfelelő rendszerességgel időt szorítani rá. 

Homlokzattisztítás

A homlokzattisztítás mindkét terepen bármikor, a bent folyó munka megzavarása nélkül kivitelezhető. 

A céges takarítás gyakran a munkaidő előtt, a hajnali órákban, vagy a napi munka után, az esti órákban történik. Ilyenkor a kivonuló takarító csapat önállóan, másokat nem zavarva, illetve teljes mértékben zavartalanul mindenhol alaposan kitakarít.

Ha szükséges, akár éjszakai vagy hétvégi műszakkal is kiegészíthető ez a szolgáltatás. 

Szeretné, ha jobban menne a munka, nagyobb lenne a munkatársak hatékonysága és produktivitása? A profi munkához makulátlanul tiszta környezetre is szükség van. Mi ebben vagyunk nagyok. Önnek miben segíthetünk?

AJÁNLATOT KÉREK>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük