Fertőtlenítő irodatakarítás: így lesz higiénikus a munkakörnyezet

0 hozzászólás

Az irodai munkaeszközök és akár az ott használt légtechnikai eszközök rendszeres időközönként végzett fertőtlenítő takarítás nélkül ideális terepet nyújtanak a különböző kórokozók számára, azok zavartalan szaporodására.

Ugye Ön is inkább higiénikus és tiszta környezetben szeretne dolgozni? Már mutatjuk is, hogyan lehet az Ön munkahelye is tiszta és biztonságos. 

Tényleg több a fertőtlenítő irodatakarítás, mint az általános takarítás?

A fertőtlenítő irodatakarítás nem csak egy jól hangzó elnevezés, valóban több és jobb, mint az általános eszközökkel és tisztítószerekkel végzett takarítás.

Egy profi takarító vállalat a nagyközönség számára elérhetetlen technológiával, eszközökkel és takarítószerekkel dolgozik. Ez igaz a tökéletes fertőtlenítő hatás érdekében felhasznált fertőtlenítőszerekre is. Mert csak így garantálható a valódi hatékonyság.

Milyen feladatokat foglal magába?

A feladatok szerteágazóak. Ameddig a padlótisztításról, a szőnyegek porszívózásról vagy a szaniterek, illetve a közösségi helyiségek és a teakonya közösen használt felületeinek alapos megtisztításáról van szó, általános irodatakarításról beszélünk. 

Ha ehhez csatlakozik a szellőzőrendszer, esetleg a homlokzat tisztítása is, az már az ipari takarítás feladatkörébe tartozik. 

Bármelyik is legyen a feladat, kiváló eredmény csak úgy garantálható, ha a takarítást végző csapat:

  • precíz és alapos
  • hatékony eszközökkel és takarítószerekkel dolgozik
  • lehetőleg gyorsan és költséghatékonyan. 

A COVID-19 megjelenése előtt is figyelmet kellett fordítani a fertőtlenítésre az általános és az ipari szegmensben is. 

A járvány előretörése miatt azonban minden eddiginél fontosabbá vált, hogy amennyire csak lehet, tiszta és higiénikus munkakörnyezetet teremtsünk, hogy ezzel is megakadályozzuk a vírus továbbterjedését.

Mi lehet erre alkalmasabb munkahelyi környezetben, mint a jó alapos, fertőtlenítő irodatakarítás? 

A Tarcsai-Service Kft. rövid határidővel, versenyképes áron vállalja a kistarcsai, nagytarcsai és vonzáskörzetükben található irodák teljes területének, a gépparkjának és a szellőzőrendszerének teljes körű fertőtlenítő takarítását. Utánunk csak tisztaság és higiénikus környezet marad.

Ön jelenleg ilyen csapattal végezteti a szükséges irodai takarítási munkákat? Elégedett a fertőtlenítéssel és tökéletesen tisztának érzi az irodát, az eszközöket és a légtechnikát, mikor levonul a takarító brigád? Ha néhány fokozattal feljebb kapcsolna a tisztaságban és higiéniában, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től!>>>

Hasonló bejegyzések

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás számos felületről képes eltüntetni olyan szennyeződéseket, amelyeket más módon lehetetlen lenne. De mielőtt önállóan nekilát a munkahelyén a nagynyomású vizes takarításnak érdemes néhány részletet tisztázni.>>> Mi az a...

A takarítókkal szembeni tévhitek

A takarítókkal szembeni tévhitek

Minden munkával szemben kialakultak már bizonyos sztereotípiái és tévhitek, például az, hogy egy autószerelő csak férfi, a takarítók pedig csak nők lehetnek. Pedig ez ma már egyáltalán nincs így. Most porba hullanak az utolsó előítélet morzsák is. 🙂 Íme az igazság a...

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Egy alkalmazott átlagosan 7-8 órát tölt az irodában, ami 1 év alatt több mint 1700 órát jelent. Ez pedig azt jelenti, hogy ennek a területnek tisztának és rendezettnek kell lennie. Ellenkező esetben az érintett munkatárs kevésbé lesz hatékony a munkájában, ráadásul,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük