Fertőtlenítő irodatakarítás: így lesz higiénikus a munkakörnyezet

0 hozzászólás

Az irodai munkaeszközök és akár az ott használt légtechnikai eszközök rendszeres időközönként végzett fertőtlenítő takarítás nélkül ideális terepet nyújtanak a különböző kórokozók számára, azok zavartalan szaporodására.

Ugye Ön is inkább higiénikus és tiszta környezetben szeretne dolgozni? Már mutatjuk is, hogyan lehet az Ön munkahelye is tiszta és biztonságos. 

Tényleg több a fertőtlenítő irodatakarítás, mint az általános takarítás?

A fertőtlenítő irodatakarítás nem csak egy jól hangzó elnevezés, valóban több és jobb, mint az általános eszközökkel és tisztítószerekkel végzett takarítás.

Egy profi takarító vállalat a nagyközönség számára elérhetetlen technológiával, eszközökkel és takarítószerekkel dolgozik. Ez igaz a tökéletes fertőtlenítő hatás érdekében felhasznált fertőtlenítőszerekre is. Mert csak így garantálható a valódi hatékonyság.

Milyen feladatokat foglal magába?

A feladatok szerteágazóak. Ameddig a padlótisztításról, a szőnyegek porszívózásról vagy a szaniterek, illetve a közösségi helyiségek és a teakonya közösen használt felületeinek alapos megtisztításáról van szó, általános irodatakarításról beszélünk. 

Ha ehhez csatlakozik a szellőzőrendszer, esetleg a homlokzat tisztítása is, az már az ipari takarítás feladatkörébe tartozik. 

Bármelyik is legyen a feladat, kiváló eredmény csak úgy garantálható, ha a takarítást végző csapat:

  • precíz és alapos
  • hatékony eszközökkel és takarítószerekkel dolgozik
  • lehetőleg gyorsan és költséghatékonyan. 

A COVID-19 megjelenése előtt is figyelmet kellett fordítani a fertőtlenítésre az általános és az ipari szegmensben is. 

A járvány előretörése miatt azonban minden eddiginél fontosabbá vált, hogy amennyire csak lehet, tiszta és higiénikus munkakörnyezetet teremtsünk, hogy ezzel is megakadályozzuk a vírus továbbterjedését.

Mi lehet erre alkalmasabb munkahelyi környezetben, mint a jó alapos, fertőtlenítő irodatakarítás? 

A Tarcsai-Service Kft. rövid határidővel, versenyképes áron vállalja a kistarcsai, nagytarcsai és vonzáskörzetükben található irodák teljes területének, a gépparkjának és a szellőzőrendszerének teljes körű fertőtlenítő takarítását. Utánunk csak tisztaság és higiénikus környezet marad.

Ön jelenleg ilyen csapattal végezteti a szükséges irodai takarítási munkákat? Elégedett a fertőtlenítéssel és tökéletesen tisztának érzi az irodát, az eszközöket és a légtechnikát, mikor levonul a takarító brigád? Ha néhány fokozattal feljebb kapcsolna a tisztaságban és higiéniában, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től!>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük