Ön tudta? A fertőtlenítő takarítás megnöveli munkatársai hatékonyságát

0 hozzászólás

A gomba-, baktérium- és vírusmentes környezet bizonyítottan növeli a hatékonyságot és biztonságos légkört teremt az otthonunkban és a munkahelyünkön egyaránt. A 2020 tavaszán világjárvánnyá fejlődő új típusú koronavírus pedig még inkább előtérbe helyezi a szakszerű fertőtlenítő takarítás szükségességét. Lássuk, hogyan válhat kórokozóktól mentes övezetté az Ön munkahelye is>>>

Így lesz igazán hatékony a fertőtlenítő takarítás

Az Ön munkahelyén szükség van fertőtlenítő takarításra? A válasz: igen, de még mennyire, amennyiben Ön is különös figyelmet fordít önmaga és munkatársai egészségének megőrzésére! 

A fertőtlenítő takarítás ugyanis tartalmazza mindazt, amit az általános takarítás is:

  • porszívózás
  • felmosás
  • portörlés
  • szaniterek tisztítása
  • különböző felületek és pultok, illetve igény szerint a munkaeszközök szakszerű tisztítása

Ugyanakkor, a Tarcsai-Service Kft. munkatársai fertőtlenítő hatású tisztítószerek segítségével nemcsak a makulátlan tisztaságot, hanem a tulajdonképpen kórokozó-mentes környezet is megteremtik az Ön munkahelyén.

Miért érdemes speciális fertőtlenítő takarítással is foglalkozó vállalatra bíznia ezt a feladatot? 

A fertőtlenítés és a takarítás is csak akkor igazán eredményes, ha rendszeres időközönként végzik, szakszerűen és a megfelelő, illetve a rendelkezésre álló kivételesen hatékony fertőtlenítő tisztítószerekkel. Adott esetben különböző gépekre is szükség van ahhoz, hogy a folyamat a kívánt eredménnyel záruljon. 

Ez hatványozottan igaz a légtechnika takarításra, amit csak és kizárólag hozzáértő és e területen jártas szakemberekre érdemes bízni. Annál is inkább, mert a légtechnika alapos fertőtlenítő takarítása elengedhetetlen a messzemenően higiénikus és kórokozóktól mentes munkahelyi környezet megteremtéséhez.

Kistarcsán vagy Nagytarcsán, esetleg ezek vonzáskörzetében dolgozik? Irodában, gyárban, iskolában vagy orvosi rendelőben? Szeretné, ha Ön és munkatársai hatékonyabban és nyugodtabban végezhetnék napi tevékenységeiket?Ne kísérletezzen, menjen biztosra! Kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től, hogy a garantált és szakszerű megoldást választhassa a munkahelyének magas színvonalú fertőtlenítő takarítására!

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük