Ipari takarítás: kire bízza és kire ne?

0 hozzászólás

Az ipari takarítás és az általános takarítás célja azonos, technológiái és kivitelezési technikái azonban lényegesen különböznek egymástól. Mindkettő a makulátlan tisztaság megteremtéséről szól, azonban nem mindegy, hogy Ön kire bízza a feladatot! Azonnal el is áruljuk hogy miért>>>

5 marginális különbség az ipari takarítás és az általános takarítás között

Az ipari takarítás az általános takarítás között lényegi különbségek vannak. Lássuk a 3 legfontosabbat!

  1. A takarítás helyszíne

Az általános takarítás az irodák, teakonyhák, mellékhelyiségek és a közlekedők napi és heti szintű, valamint rendszeres időközönként végzett nagytakarítását foglalja magába. 

Ipari takarítás esetén pedig elsősorban az ipari területek kivételesen hatékony eszközökkel történő megtisztításáról beszélünk, amelyek alatt a következőket értjük:

  • üzemek, csarnokok, gyárak
  • nehezebben megközelíthető vagy speciális technológiákat igénylő felületek
  • hatalmas belmagasságú és alapterületű helyiségek
  • extrán szennyezett vagy vízmentesen tisztítandó felületek
  1. Szaktudás

A takarítás, bár mindennapi feladatnak tűnik, ennek ellenére bizonyos rutint és speciális tudást igénylő szakma. Legyen szó akár egy általános vagy egy ipari terület takarításáról, egyértelmű hogy nem bízhatjuk a feladatot olyan személyekre, akik, valamilyen okból nem képesek azt professzionális szinten ellátni.

Amennyiben Ön az ipari környezetben is kiemelkedő eredményeket vár el, érdemes több éves tapasztalattal és speciális technológiai háttértámogatással rendelkező szakembereket megbízni a takarítási feladatok ellátásával.

  1. Alkalmazott technológiák és technikák

Nem kérdés, hogy a takarítás csak akkor hatékony, ha azt a helyszín adottságainak megfelelő eszközökkel, takarítószerekkel és technikai háttérrel végzik. 

Egyetlen hagyományos felmosórongy, kefe vagy szivacs sem lesz elegendő egy rendkívül szennyezett ipari terület megfelelő szintű takarításához.

Ilyen helyzetben ugyanis ozmózis víz, szárazjég, nagynyomású víz és akár ipari alpintechnika, szemcseszórás, illetve légtechnika takarítás bevetésére is szükség lehet.A Tarcsai-Service Kft. tapasztalt takarító személyzete megbirkózik az általános és az ipari takarítás szerteágazó feladataival is, hatékonyan, rövid határidővel. Amennyiben Kistarcsán, Nagytarcsán vagy vonzáskörzetükben lévő irodájába, illetve üzemébe keresi az ár-érték arányban verhetetlen megoldást, >> (opens in a new tab)” rel=”noreferrer noopener” class=”rank-math-link”>kérjen ajánlatot most>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük