Így kerülheti el az üzemcsarnok takarítás buktatóit

0 hozzászólás

Az üzemcsarnok takarítás szakértelmet igénylő, speciális munkafolyamat. Biztosra akar menni? A Tarcsai-Service megmutatja az optimális és költséghatékony megoldást.>>>

Hogy lesz hatékony az üzemcsarnok takarítás?

Az üzemcsarnok takarítás során a makulátlan tisztaság a cél. Érdemes  rendszeresen végezni, éppúgy mint az általános irodatakarítást, hiszen az üzemi termelés is csak akkor higiénikus és hatékony, ha zavartalan. 

Ahhoz, hogy az üzemcsarnok takarítás során a feladat maradéktalanul elvégezhető legyen, korszerű, innovatív gépparkra, valamint elhivatott és szakképzett takarító személyzetre van szükség. Ezért a Tarcsai Service Kft munkatársai meghatározott időközönként továbbképzésben részesülnek és a piacon jelenleg elérhető leghatékonyabb gépekkel, takarítószerekkel és eszközökkel dolgoznak.

Cégünk több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az üzemcsarnok takarítás terén. Többek között a hatalmas belmagassággal és alapterülettel rendelkező Audi Hungária Motor Kft. gyártósorának rendszeres takarítását is évek óta mi végezzük. 

A megrendelőink elégedettsége a garancia a szolgáltatásunk minőségére.

Nem árulunk zsákbamacskát. Partnereink bármikor ellenőrizhetik az elvégzett takarítás minőségét (akár a folyamat közben is) és az általunk használt tisztítószerek hatósági engedélyét és nyilvántartási számát. 

Ipari csarnok takarítás kompromisszumok nélkül

Az üzemcsarnokok felépítése és a bennük zajló összetett folyamatok és gyakran drága géppark miatt az általános takarítási eljárások nem alkalmasak e területek tökéletesen tisztán tartására. 

A hagyományos módszerrel ugyanis nem járható be az általában több ezer m2-es alapterület, nem érhetők el a több méteres magasságban található sarkok és mennyezet, illetve homlokzat, a takarításhoz használt víz vagy a lecsapódó pára pedig kárt tehet a berendezésekben. 

A Tarcsai-Service Kft. munkatársai azonban jól ismerik e speciális területeken alkalmazható optimális megoldásokat. 

Ha szeretné, hogy Önnél is bizonyítsanak, kérjen ajánlatot üzemcsarnok takarításra még ma!

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

Már több mint egy hónapja elkezdődött az újév, és ha eddig nem tette, itt a tökéletes alkalom arra, hogy a vállalkozásánál felülvizsgálják és újradefiniálják a irodatakarítási stratégiáikat, biztosítva ezzel a munkahelyi környezet tisztaságát és higiéniáját. A...

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Mi történik, ha a modern technológia találkozik a környezettudatossággal? A szárazjeges tisztítás a modern kor egyik leginnovatívabb takarítási technológiája, amely forradalmasítja az ipari és kereskedelmi takarítást. A Tarcsai-Service Kft által alkalmazott...

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Az ipari takarítás az ipari létesítmények különleges tisztítási igényeire összpontosít. Ez magában foglalja a potenciálisan veszélyes területek, gépek és berendezések tisztítását, amelyek speciális személyzetet, módszereket és eszközöket igényelnek. A Tarcsai-Service...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük