Így kerülheti el az üzemcsarnok takarítás buktatóit

0 hozzászólás

Az üzemcsarnok takarítás szakértelmet igénylő, speciális munkafolyamat. Biztosra akar menni? A Tarcsai-Service megmutatja az optimális és költséghatékony megoldást.>>>

Hogy lesz hatékony az üzemcsarnok takarítás?

Az üzemcsarnok takarítás során a makulátlan tisztaság a cél. Érdemes  rendszeresen végezni, éppúgy mint az általános irodatakarítást, hiszen az üzemi termelés is csak akkor higiénikus és hatékony, ha zavartalan. 

Ahhoz, hogy az üzemcsarnok takarítás során a feladat maradéktalanul elvégezhető legyen, korszerű, innovatív gépparkra, valamint elhivatott és szakképzett takarító személyzetre van szükség. Ezért a Tarcsai Service Kft munkatársai meghatározott időközönként továbbképzésben részesülnek és a piacon jelenleg elérhető leghatékonyabb gépekkel, takarítószerekkel és eszközökkel dolgoznak.

Cégünk több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az üzemcsarnok takarítás terén. Többek között a hatalmas belmagassággal és alapterülettel rendelkező Audi Hungária Motor Kft. gyártósorának rendszeres takarítását is évek óta mi végezzük. 

A megrendelőink elégedettsége a garancia a szolgáltatásunk minőségére.

Nem árulunk zsákbamacskát. Partnereink bármikor ellenőrizhetik az elvégzett takarítás minőségét (akár a folyamat közben is) és az általunk használt tisztítószerek hatósági engedélyét és nyilvántartási számát. 

Ipari csarnok takarítás kompromisszumok nélkül

Az üzemcsarnokok felépítése és a bennük zajló összetett folyamatok és gyakran drága géppark miatt az általános takarítási eljárások nem alkalmasak e területek tökéletesen tisztán tartására. 

A hagyományos módszerrel ugyanis nem járható be az általában több ezer m2-es alapterület, nem érhetők el a több méteres magasságban található sarkok és mennyezet, illetve homlokzat, a takarításhoz használt víz vagy a lecsapódó pára pedig kárt tehet a berendezésekben. 

A Tarcsai-Service Kft. munkatársai azonban jól ismerik e speciális területeken alkalmazható optimális megoldásokat. 

Ha szeretné, hogy Önnél is bizonyítsanak, kérjen ajánlatot üzemcsarnok takarításra még ma!

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

Ipari takarítás: a leghatékonyabb technikák

Ipari takarítás: a leghatékonyabb technikák

Az ipari takarítás elengedhetetlen a gyárak, raktárak és egyéb ipari létesítmények biztonságának és megfelelő higiéniájának fenntartásához. A hatékony technikák alkalmazása növeli a takarítási folyamatok hatékonyságát és elősegíti a fenntarthatóbb üzemelést. Melyek...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük