Céges takarítás: miért bízza profikra?

0 hozzászólás

A céges takarítás kényes terület és nem olyan egyszerűen megugorható feladat, mint azt elsőre sokan gondolják. Hogy miért? Kiderül a folytatásból.

Céges takarítás: vajon a vállalati takarítószemélyzet ura a helyzetnek?

A céges takarítás történhet irodai környezetben és ipari közegben is. Mi a különbség?

Elsősorban a szennyeződés mértéke, illetve a makulátlan végeredményhez szükséges technológiák alkalmazásában találunk jelentős különbségeket.  

Az irodai környezet a napi szintű portörlés, porszívózás és felmosás terepe. A produktív és hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen:

 • a képzett és lelkes takarító csapat
 • megfelelő munkaeszközök és általános géppark

Az ipari közeg ellenben a makacs, eltávolíthatatlannak tűnő, gépzsíros, olajfoltos vagy a rendkívül nehezen megközelíthető helyeken felbukkanó szennyeződések forrása.

Sok esetben ráadásul nehezített pályán, hiszen az ipari épületek rendszerint nagy belmagasságúak vagy hatalmas felületű belső és külső terekkel, nehezen elérhető, illetve nehezen tisztítható homlokzattal rendelkeznek. Ilyen helyeken a céges takarítás:

 • a képzett és lelkes takarító csapatot
 • speciális ismereteket és gépparkot igényel

Miért érdemes az iroda és az ipari takarítás feladatait is profi takarító cégre bízni?

Bármi is legyen a feladat, ha céges takarításról van szó, akkor jár a legjobban, ha gyors, hatékony és eredményes, innovatív technológiákkal dolgozó takarító csapatra bízza a feladatot. 

A Tarcsai-Service Kft. Kistarcsa, Nagytarcsa és vonzáskörzetükben vállalt céges takarítás szolgáltatása egyénre szabott és költséghatékony megoldást kínál, amennyiben Önnek a következőkre van szüksége:

 • teljes körű irodatakarításra (portörlés, szaniter tisztítás, porszívózás, felmosás)
 • nagytakarításra (alaposabb takarítás+ablakpucolás) 
 • mindenre kiterjedő fertőtlenítő légtechnika tisztításra
 • technikai takarításra
 • padozat tisztításra
 • szerkezeti takarításra
 • homlokzattisztításra
 • kiemelten drága vagy speciális törődést igénylő géppark nedvesség- és páramentes takarítására
 • eltávolíthatatlannak tűnő, makacs szennyezősések felszámolására

Kíváncsi arra, hogyan spórolhat időt és pénzt, azzal, hogy profikra bízza a céges takarítás átfogó feladatait? Kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től és hamarosan az Ön munkahelyén is bizonyítjuk!>>>

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

Már több mint egy hónapja elkezdődött az újév, és ha eddig nem tette, itt a tökéletes alkalom arra, hogy a vállalkozásánál felülvizsgálják és újradefiniálják a irodatakarítási stratégiáikat, biztosítva ezzel a munkahelyi környezet tisztaságát és higiéniáját. A...

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Mi történik, ha a modern technológia találkozik a környezettudatossággal? A szárazjeges tisztítás a modern kor egyik leginnovatívabb takarítási technológiája, amely forradalmasítja az ipari és kereskedelmi takarítást. A Tarcsai-Service Kft által alkalmazott...

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Az ipari takarítás az ipari létesítmények különleges tisztítási igényeire összpontosít. Ez magában foglalja a potenciálisan veszélyes területek, gépek és berendezések tisztítását, amelyek speciális személyzetet, módszereket és eszközöket igényelnek. A Tarcsai-Service...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük