Céges takarítás: miért bízza profikra?

0 hozzászólás

A céges takarítás kényes terület és nem olyan egyszerűen megugorható feladat, mint azt elsőre sokan gondolják. Hogy miért? Kiderül a folytatásból.

Céges takarítás: vajon a vállalati takarítószemélyzet ura a helyzetnek?

A céges takarítás történhet irodai környezetben és ipari közegben is. Mi a különbség?

Elsősorban a szennyeződés mértéke, illetve a makulátlan végeredményhez szükséges technológiák alkalmazásában találunk jelentős különbségeket.  

Az irodai környezet a napi szintű portörlés, porszívózás és felmosás terepe. A produktív és hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen:

 • a képzett és lelkes takarító csapat
 • megfelelő munkaeszközök és általános géppark

Az ipari közeg ellenben a makacs, eltávolíthatatlannak tűnő, gépzsíros, olajfoltos vagy a rendkívül nehezen megközelíthető helyeken felbukkanó szennyeződések forrása.

Sok esetben ráadásul nehezített pályán, hiszen az ipari épületek rendszerint nagy belmagasságúak vagy hatalmas felületű belső és külső terekkel, nehezen elérhető, illetve nehezen tisztítható homlokzattal rendelkeznek. Ilyen helyeken a céges takarítás:

 • a képzett és lelkes takarító csapatot
 • speciális ismereteket és gépparkot igényel

Miért érdemes az iroda és az ipari takarítás feladatait is profi takarító cégre bízni?

Bármi is legyen a feladat, ha céges takarításról van szó, akkor jár a legjobban, ha gyors, hatékony és eredményes, innovatív technológiákkal dolgozó takarító csapatra bízza a feladatot. 

A Tarcsai-Service Kft. Kistarcsa, Nagytarcsa és vonzáskörzetükben vállalt céges takarítás szolgáltatása egyénre szabott és költséghatékony megoldást kínál, amennyiben Önnek a következőkre van szüksége:

 • teljes körű irodatakarításra (portörlés, szaniter tisztítás, porszívózás, felmosás)
 • nagytakarításra (alaposabb takarítás+ablakpucolás) 
 • mindenre kiterjedő fertőtlenítő légtechnika tisztításra
 • technikai takarításra
 • padozat tisztításra
 • szerkezeti takarításra
 • homlokzattisztításra
 • kiemelten drága vagy speciális törődést igénylő géppark nedvesség- és páramentes takarítására
 • eltávolíthatatlannak tűnő, makacs szennyezősések felszámolására

Kíváncsi arra, hogyan spórolhat időt és pénzt, azzal, hogy profikra bízza a céges takarítás átfogó feladatait? Kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től és hamarosan az Ön munkahelyén is bizonyítjuk!>>>

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

Szárazjeges takarítás

Szárazjeges takarítás

Bevált és fenntartható megoldás az ipari szennyeződések ellen A szárazjeges takarítás az elmúlt években vált igazán népszerűvé és elismertté a takarítási iparban. Miért? Mert ez a módszer hatékonyan és környezetbarát módon képes megbirkózni a legmakacsabb...

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Önnek melyik módszerre van szüksége? Az épületek homlokzata nagymértékben formálja a városok arculatát. A homlokzatok tisztasága nemcsak esztétikai, hanem funkcionális szempontjából is elengedhetetlen. A modern technológiák révén ma már környezetbarát és hatékony...

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

Egy tiszta iroda növelheti az alkalmazottak produktivitását, míg a kutatások szerint a rendezetlen környezet stresszt és szorongást okozhat. Sokan nem szeretnek takarítani és nem is tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Mivel azonban mindannyian szeretünk tiszta körülmények...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük