Céges takarítás: miért bízza profikra?

0 hozzászólás

A céges takarítás kényes terület és nem olyan egyszerűen megugorható feladat, mint azt elsőre sokan gondolják. Hogy miért? Kiderül a folytatásból.

Céges takarítás: vajon a vállalati takarítószemélyzet ura a helyzetnek?

A céges takarítás történhet irodai környezetben és ipari közegben is. Mi a különbség?

Elsősorban a szennyeződés mértéke, illetve a makulátlan végeredményhez szükséges technológiák alkalmazásában találunk jelentős különbségeket.  

Az irodai környezet a napi szintű portörlés, porszívózás és felmosás terepe. A produktív és hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen:

 • a képzett és lelkes takarító csapat
 • megfelelő munkaeszközök és általános géppark

Az ipari közeg ellenben a makacs, eltávolíthatatlannak tűnő, gépzsíros, olajfoltos vagy a rendkívül nehezen megközelíthető helyeken felbukkanó szennyeződések forrása.

Sok esetben ráadásul nehezített pályán, hiszen az ipari épületek rendszerint nagy belmagasságúak vagy hatalmas felületű belső és külső terekkel, nehezen elérhető, illetve nehezen tisztítható homlokzattal rendelkeznek. Ilyen helyeken a céges takarítás:

 • a képzett és lelkes takarító csapatot
 • speciális ismereteket és gépparkot igényel

Miért érdemes az iroda és az ipari takarítás feladatait is profi takarító cégre bízni?

Bármi is legyen a feladat, ha céges takarításról van szó, akkor jár a legjobban, ha gyors, hatékony és eredményes, innovatív technológiákkal dolgozó takarító csapatra bízza a feladatot. 

A Tarcsai-Service Kft. Kistarcsa, Nagytarcsa és vonzáskörzetükben vállalt céges takarítás szolgáltatása egyénre szabott és költséghatékony megoldást kínál, amennyiben Önnek a következőkre van szüksége:

 • teljes körű irodatakarításra (portörlés, szaniter tisztítás, porszívózás, felmosás)
 • nagytakarításra (alaposabb takarítás+ablakpucolás) 
 • mindenre kiterjedő fertőtlenítő légtechnika tisztításra
 • technikai takarításra
 • padozat tisztításra
 • szerkezeti takarításra
 • homlokzattisztításra
 • kiemelten drága vagy speciális törődést igénylő géppark nedvesség- és páramentes takarítására
 • eltávolíthatatlannak tűnő, makacs szennyezősések felszámolására

Kíváncsi arra, hogyan spórolhat időt és pénzt, azzal, hogy profikra bízza a céges takarítás átfogó feladatait? Kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től és hamarosan az Ön munkahelyén is bizonyítjuk!>>>

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás számos felületről képes eltüntetni olyan szennyeződéseket, amelyeket más módon lehetetlen lenne. De mielőtt önállóan nekilát a munkahelyén a nagynyomású vizes takarításnak érdemes néhány részletet tisztázni.>>> Mi az a...

A takarítókkal szembeni tévhitek

A takarítókkal szembeni tévhitek

Minden munkával szemben kialakultak már bizonyos sztereotípiái és tévhitek, például az, hogy egy autószerelő csak férfi, a takarítók pedig csak nők lehetnek. Pedig ez ma már egyáltalán nincs így. Most porba hullanak az utolsó előítélet morzsák is. 🙂 Íme az igazság a...

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Egy alkalmazott átlagosan 7-8 órát tölt az irodában, ami 1 év alatt több mint 1700 órát jelent. Ez pedig azt jelenti, hogy ennek a területnek tisztának és rendezettnek kell lennie. Ellenkező esetben az érintett munkatárs kevésbé lesz hatékony a munkájában, ráadásul,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük