Ipari takarítás – Légtechnika fertőtlenítés

0 hozzászólás

A légtechnika fertőtlenítés a tiszta és higiénikus környezet sarokköve. Ahhoz ugyanis, hogy Ön, mint munkaadó a jelenlegi helyzetben is maximálisan biztonságos körülményeket teremtsen, a mikroorganizmusoktól mentes, tiszta levegő elengedhetetlen. Ha a légcsatorna hálózat fertőtlenítése és takarítása időszerű, mielőbb érdemes sort keríteni rá.

Hogyan történik a légtechnika fertőtlenítés és takarítás?

A légtechnika fertőtlenítés és takarítás speciális eljárásokat, ismereteket és eszközöket igénylő feladat.

A légtechnikai berendezésekben lerakódott szennyeződéseket és a különböző alkatrészekre tapadó mikroorganizmusokat maradéktalanul kifejezetten erre a célra szánt, ipari fertőtlenítő tisztítószerekkel lehet eltávolítani.

 1. A légtechnika fertőtlenítés és takarítás alatt senki nem tartózkodhat az épületben a takarító személyzeten kívül.
 2. A munkafolyamatok során a légtechnikai berendezések teljes külső és belső felületét megtisztítjuk a portól, különböző szennyeződésektől és az egészségre káros mikroorganizmusoktól.
 3. Ezután, az 1 órás próbaüzem, majd mintavétellel következik. Ha minden rendben van, átvehető az épület. 

Ön tudta, hogy a nem megfelelően karbantartott légcsatornából az egész szervezetet megfertőző, illetve asztmát kiváltó mikroorganizmusok, valamint a súlyos tüdőbetegséget okozó baktériumok is a levegőbe juthatnak?

Miért válasszon minket?

A Tarcsai-Service Kft. munkatársai több éves tapasztalattal rendelkeznek az ipari takarítás és a fertőtlenítő légcsatorna tisztítás terén. 

Cégünk megfelelő szabad kapacitással és felszereléssel rendelkezik ahhoz, hogy rövid határidővel, versenyképes áron vállalja különféle ipari helyszínek alapos, mindenre kiterjedő fertőtlenítő takarítását.

 • irodaházak
 • gyárak
 • üzemek és csarnokok
 • ipari és egyéb raktárhelyiségek
 • bevásárlóközpontok
 • iskolák
 • sportlétesítmények
 • stb.

Habár most a legtöbben zárva tartanak, a mielőbbi nyitás reményében elérkezett az idő, hogy elvégeztesse a légcsatorna fertőtlenítő takarítását, hogy az újranyitáskor tökéletesen higiénikus munkakörnyezetbe érkezzenek vissza a munkatársai. Kérjen ajánlatot most!

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük