Ipari takarítás – Légtechnika fertőtlenítés

0 hozzászólás

A légtechnika fertőtlenítés a tiszta és higiénikus környezet sarokköve. Ahhoz ugyanis, hogy Ön, mint munkaadó a jelenlegi helyzetben is maximálisan biztonságos körülményeket teremtsen, a mikroorganizmusoktól mentes, tiszta levegő elengedhetetlen. Ha a légcsatorna hálózat fertőtlenítése és takarítása időszerű, mielőbb érdemes sort keríteni rá.

Hogyan történik a légtechnika fertőtlenítés és takarítás?

A légtechnika fertőtlenítés és takarítás speciális eljárásokat, ismereteket és eszközöket igénylő feladat.

A légtechnikai berendezésekben lerakódott szennyeződéseket és a különböző alkatrészekre tapadó mikroorganizmusokat maradéktalanul kifejezetten erre a célra szánt, ipari fertőtlenítő tisztítószerekkel lehet eltávolítani.

 1. A légtechnika fertőtlenítés és takarítás alatt senki nem tartózkodhat az épületben a takarító személyzeten kívül.
 2. A munkafolyamatok során a légtechnikai berendezések teljes külső és belső felületét megtisztítjuk a portól, különböző szennyeződésektől és az egészségre káros mikroorganizmusoktól.
 3. Ezután, az 1 órás próbaüzem, majd mintavétellel következik. Ha minden rendben van, átvehető az épület. 

Ön tudta, hogy a nem megfelelően karbantartott légcsatornából az egész szervezetet megfertőző, illetve asztmát kiváltó mikroorganizmusok, valamint a súlyos tüdőbetegséget okozó baktériumok is a levegőbe juthatnak?

Miért válasszon minket?

A Tarcsai-Service Kft. munkatársai több éves tapasztalattal rendelkeznek az ipari takarítás és a fertőtlenítő légcsatorna tisztítás terén. 

Cégünk megfelelő szabad kapacitással és felszereléssel rendelkezik ahhoz, hogy rövid határidővel, versenyképes áron vállalja különféle ipari helyszínek alapos, mindenre kiterjedő fertőtlenítő takarítását.

 • irodaházak
 • gyárak
 • üzemek és csarnokok
 • ipari és egyéb raktárhelyiségek
 • bevásárlóközpontok
 • iskolák
 • sportlétesítmények
 • stb.

Habár most a legtöbben zárva tartanak, a mielőbbi nyitás reményében elérkezett az idő, hogy elvégeztesse a légcsatorna fertőtlenítő takarítását, hogy az újranyitáskor tökéletesen higiénikus munkakörnyezetbe érkezzenek vissza a munkatársai. Kérjen ajánlatot most!

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás számos felületről képes eltüntetni olyan szennyeződéseket, amelyeket más módon lehetetlen lenne. De mielőtt önállóan nekilát a munkahelyén a nagynyomású vizes takarításnak érdemes néhány részletet tisztázni.>>> Mi az a...

A takarítókkal szembeni tévhitek

A takarítókkal szembeni tévhitek

Minden munkával szemben kialakultak már bizonyos sztereotípiái és tévhitek, például az, hogy egy autószerelő csak férfi, a takarítók pedig csak nők lehetnek. Pedig ez ma már egyáltalán nincs így. Most porba hullanak az utolsó előítélet morzsák is. 🙂 Íme az igazság a...

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Egy alkalmazott átlagosan 7-8 órát tölt az irodában, ami 1 év alatt több mint 1700 órát jelent. Ez pedig azt jelenti, hogy ennek a területnek tisztának és rendezettnek kell lennie. Ellenkező esetben az érintett munkatárs kevésbé lesz hatékony a munkájában, ráadásul,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük