Hétvégi ipari takarítás: akkor dolgozunk, amikor Ön pihen

0 hozzászólás

A hétvégi ipari takarítás szolgáltatásunk számos ipari létesítménybe és irodaházba hozta már el a makulátlan tisztaságot.

Milyen előnye származhat Önnek abból, ha hétvégére időzíti a kisebb-nagyobb takarítási feladatokat? Tudja meg most!

Hétvégi ipari takarítás cégeknek

A hétvégi ipari takarítás kifejezésben elsősorban az iparit szeretnénk hangsúlyozni, ugyanis az utóbbi hetekben többször előfordult, hogy magánházak hétvégi takarításával kapcsolatban kerestek minket.

A Tarcsai-Service Kft., elsősorban Kistarcsa és Nagytarcsa, illetve vonzáskörzetükben vállalja ipari létesítmények és irodaházak takarítását, garanciával

Mivel ezekben az épületekben hétvégen csökkentett üzem vagy teljes leállás van, a takarító szolgálat számára tökéletes terepet nyújtanak a hatékony és produktív munkavégzéshez.

Miért előnyös ez Önnek? 

Mert a gyorsabb munka, kedvezőbb költségekkel és kevesebb energiafelhasználással jár. 

Miért előnyös nekünk? 

Mert olyan feladatokat is zavartalanul el tudunk végezni, amelyek munkaidőben kivitelezhetetlenek lennének.

Az éjszakai ipari takarítás tehát a napi szintű takarításra, nagytakarításra és a speciális fertőtlenítő légtechnika takarításra is ideális időpont.

Milyen technológia és technikai háttér szükséges ipari környezetben?

A makacs ipari szennyeződéseket, illetve a hagyományos módon vízzel és párával járó technológiával nem tisztítható gépeket, berendezéseket, szárazjeges tisztítással lehet ismét formába hozni.

A homlokzaton és egyéb erősen szennyezett felületeken kiválóan bevált a magasnyomású vagy ozmózis vizes technológia, ami 16 méterig alpin technika nélkül is kivitelezhető. 

A légtechnika takarítás speciális fetőtlenítő-tisztítószerekkel 1-2 óra teljes mértékben tisztává és higiénikussá tehető, ami próbaüzemmel, illetve igény szerint, mintaelemzéssel zárul. Többre is kíváncsi? Kérjen részletes ajánlatot ipari takarításra!>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük