Hétvégi ipari takarítás: akkor dolgozunk, amikor Ön pihen

0 hozzászólás

A hétvégi ipari takarítás szolgáltatásunk számos ipari létesítménybe és irodaházba hozta már el a makulátlan tisztaságot.

Milyen előnye származhat Önnek abból, ha hétvégére időzíti a kisebb-nagyobb takarítási feladatokat? Tudja meg most!

Hétvégi ipari takarítás cégeknek

A hétvégi ipari takarítás kifejezésben elsősorban az iparit szeretnénk hangsúlyozni, ugyanis az utóbbi hetekben többször előfordult, hogy magánházak hétvégi takarításával kapcsolatban kerestek minket.

A Tarcsai-Service Kft., elsősorban Kistarcsa és Nagytarcsa, illetve vonzáskörzetükben vállalja ipari létesítmények és irodaházak takarítását, garanciával

Mivel ezekben az épületekben hétvégen csökkentett üzem vagy teljes leállás van, a takarító szolgálat számára tökéletes terepet nyújtanak a hatékony és produktív munkavégzéshez.

Miért előnyös ez Önnek? 

Mert a gyorsabb munka, kedvezőbb költségekkel és kevesebb energiafelhasználással jár. 

Miért előnyös nekünk? 

Mert olyan feladatokat is zavartalanul el tudunk végezni, amelyek munkaidőben kivitelezhetetlenek lennének.

Az éjszakai ipari takarítás tehát a napi szintű takarításra, nagytakarításra és a speciális fertőtlenítő légtechnika takarításra is ideális időpont.

Milyen technológia és technikai háttér szükséges ipari környezetben?

A makacs ipari szennyeződéseket, illetve a hagyományos módon vízzel és párával járó technológiával nem tisztítható gépeket, berendezéseket, szárazjeges tisztítással lehet ismét formába hozni.

A homlokzaton és egyéb erősen szennyezett felületeken kiválóan bevált a magasnyomású vagy ozmózis vizes technológia, ami 16 méterig alpin technika nélkül is kivitelezhető. 

A légtechnika takarítás speciális fetőtlenítő-tisztítószerekkel 1-2 óra teljes mértékben tisztává és higiénikussá tehető, ami próbaüzemmel, illetve igény szerint, mintaelemzéssel zárul. Többre is kíváncsi? Kérjen részletes ajánlatot ipari takarításra!>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük