Ipari takarítás: ha a munkahely különleges figyelmet igényel, számíthat a Tarcsai Service Kft-re

0 hozzászólás

Habár a rutinszerű takarítás elengedhetetlen a tiszta és biztonságos munkahely fenntartásához, néha ettől többre, ipari takarításra van szükség. A padlótisztítástól és a különböző felületek tisztántartásáról kezdve a nagynyomású mosásig vagy szárazjeges takarításig, a Tarcsai Service Kft. gondoskodik az összes speciális ipari takarítási szolgáltatásról és projekt alapú takarítási igényéről.>>>

Ipari takarítás

A speciális ipari takarítás szolgáltatásokat nem kell gyakran végezni ahhoz, hogy nagy hatást érjünk el velük.

A tiszta padló előkelő helyen szerepel az ügyfélelégedettségi felmérések között, ami ugyanakkor a munkatársak munkakedvére is pozitív hatással van. 

A tiszta ablakok és a frissen mosott külső homlokzat vagy járda segíthet a vállalkozásának ragyogó első benyomást kelteni. Az építkezés felújítás utáni takarítás pedig a létesítmények használatbavételét gyorsítja meg.

A speciális ipari takarítási szolgáltatások még a legnagyobb porral és egyéb makacs, nehezen eltávolítható szennyeződéssel járó iparágak esetén is meghosszabbítják a padlók, gépek és az egyéb felületek élettartamát.

Hatékony ipari takarítási eljárások

A homlokzattisztítás és az ablaktisztítás az esetek többségében magasnyomású vízzel történik, csík- és foltmentesen, méghozzá a felület megkarcolása nélkül. 

A nagynyomású mosóval nem csak kívül, hanem belül is komoly eredményeket érhetünk el, legyen szó akár a bejáratok körüli vagy az üzemem más területeiről.

A szárazjeges takarítás lehetővé teszi, hogy olyan területeken is makulátlan tisztaságot érjünk el, ahol a nagynyomású, vizes vagy egyéb, párával, nedvességgel járó takarítási eljárások nem alkalmazhatóak.

A nagy értékű gépek, berendezések és egyéb, nedvességre érzékeny felületek esetén szárazjeges takarítást ajánljuk.

Amennyiben Önnek hatékony ipari takarításra van szüksége, kérjen ajánlatot itt.>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük