Új év, új irodatakarítási szolgáltatások

0 hozzászólás

Tegye prioritássá a sokak által érintett területek rendszeres fertőtlenítő takarítását

Irodai környezetben a gyakran érintett felületek kedvező táptalajt nyújtanak a baktériumoknak, vírusoknak és egyéb kórokozóknak, ezért rendszeres tisztítást, fertőtlenítést igényelnek. 2023 kezdetén, miért ne tenné ezeknek a területeknek a rendszeres fertőtlenítő takarítását az újévi szakmai fogadalmai közé?>>>

Az irodatakarítás szerepe 

Az irodatakarítás csak egy megszokott feladatkör, de fontosabb, mint gondolná.

Gondolkozzon el egy pillanatra az irodai napi rutinján:

Az épületbe belépve ajtót nyit, a liftben gombokat nyom. Ezután kiönt egy csésze kávét a közös kávéskannából, kinyitja a hűtőszekrény ajtaját, megfogva a kilincset, hogy betegye az ebédjét. Később megragad egy tollat a tárgyaló- vagy konferenciateremben, és megérinti a fénymásoló gombjait. Az íróasztalnál megérinti a billentyűzetet, felveszi a telefont. A nap folyamán többször felkeresi a mellékhelyiséget, ahol érintkezik a vécével, a csapokkal, mosdókkal, ahol a munkatársai szintén naponta többször megfordulnak.

Ezek a gyakran érintett felületek a leggyakrabban előforduló pontok, ahol Ön vagy munkatársa kapcsolatba kerülhetnek valamilyen betegséget okozó kórokozóval, ha nem tisztítják és fertőtlenítik ezeket rendszeresen.

A Tarcsai-Service Kft. a legkorszerűbb fertőtlenítő irodatakarítási szolgáltatásokkal áll rendelkezésre, bármely iroda vagy iparág igényeihez igazítva, hozzásegítve Önt ahhoz, hogy egészségesebb, biztonságosabb munkahelyet biztosítson önmaga és munkatársai számára.

A tiszta munkahely előnyei

A valóban tiszta munkahelyi körülmények jelentős változást hozhatnak a vállalat termelékenységében és hatékonyságában.

A tiszta munkakörnyezet ugyanis javítja az emberek munkamorálját, azzal, hogy csökkenti a betegségek kialakulásának kockázatát. Ez kevesebb betegszabadságot jelent az alkalmazottaknak és mivel a munkatársak jobban érzik magukat a munkahelyükön, kreatívabban tudnak dolgozni, tehát a teljesítményük is nő. Ha ugyanis tudják, hogy az irodát a közelmúltban fertőtlenítették, az csökkenti a stresszt és a szorongást. Ráadásul, az ügyfeleik is jobban érzik magukat a frissen kitakarított irodában.

A Tarcsai Service Kft. munkatársai segítenek kiválasztani az Ön munkahelyének megfelelő fertőtlenítési és takarítási szolgáltatásokat. Itt kérhet ajánlatot.>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük