Iroda takarítás a gyakorlatban: Önnek miben segíthetünk?

0 hozzászólás

Az irodák és irodaházak takarítása, más takarítási szolgáltatásokkal összevetve, speciálisan erre a területre jellemző feladatokkal jár. A megrendelőknek pedig személyre szabott igényeik vannak, hiszen mindenkinek mást jelent professzionális és minőségi irodatakarítás szolgáltatás. Egy erre a területre szakosodott takarító vállalkozásnak azonban mindent kihívásra optimális megoldásokkal kell rendelkeznie.

Irodaház takarítás a gyakorlatban: hetente vagy naponta?

Az iroda és irodaház takarítás gyakoriságának minden esetben a megrendelő igényeihez kell igazodnia. A mi feladatunk az, hogy felmérjük az igényeket és ehhez mérten tervezzük meg a takarítás gyakoriságát, amit egy előre meghatározott forgatókönyv szerint hetente egyszer vagy többször, illetve akár naponta.

Ahhoz hogy optimális megoldást nyújtsunk, ismernünk kell, hogy az adott irodaház forgalmát és elhelyezkedését, valamint a lehetséges szennyeződések mértékét. 

Munkaidőben vagy éjszaka hatékonyabb? 

Ez szintén attól függ, hogy milyen igényekkel keresnek meg minket. Ha a vezetőség úgy ítéli meg, hogy a munkaidő alatt történő takarítás zavarná az irodaházban dolgozók munkáját, az alapos és átfogó takarítására az éjszaka a legalkalmasabb időpont. Ha azonban a folyamatos tisztaság biztosítása a cél, a folyamat napközben is elvégezhető. 

Gyakori kérés, hogy a napi szintű feladatok és az irodák fennakadásmentes működése érdekében napközben is legyünk jelen, a nagyobb volumenű (pl. porszívózással járó) feladatokat pedig munkaidő után, éjszaka vagy még munkaidő előtt végezzük el. 

Ahhoz, hogy ezeknek az igényeknek maradéktalanul meg tudjunk felelni, megfelelő kapacitással és nagyfokú rugalmassággal kell rendelkeznünk, amire eddig még nem volt panasz.

Mit foglal magába az általános iroda- és épülettakarítás szolgáltatásunk?

Az iroda- és épülettakarítás során maradéktalanul felszámoljuk az általános szennyeződéseket: a koszt, port, a fertőtlenítő takarítással pedig a baktériumok, gombák és vírusok közel 100%-ától is megszabadítjuk meg a munkakörnyezetet.

Feladataink:

  • különböző felületek, asztalok, munkaállomások, berendezési tárgyak portörlése és igény szerinti fertőtlenítő lemosása
  • szőnyegek porszívózása és a mosható padlófelületek felmosása
  • közösségi és fogadóterek, mosdók fertőtlenítő takarítása

Szeretne biztosra menni a takarítást illetően? Bízza profikra, bízza a Tarcsai-Service Kft-re!

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

Szárazjeges takarítás

Szárazjeges takarítás

Bevált és fenntartható megoldás az ipari szennyeződések ellen A szárazjeges takarítás az elmúlt években vált igazán népszerűvé és elismertté a takarítási iparban. Miért? Mert ez a módszer hatékonyan és környezetbarát módon képes megbirkózni a legmakacsabb...

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Önnek melyik módszerre van szüksége? Az épületek homlokzata nagymértékben formálja a városok arculatát. A homlokzatok tisztasága nemcsak esztétikai, hanem funkcionális szempontjából is elengedhetetlen. A modern technológiák révén ma már környezetbarát és hatékony...

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

Egy tiszta iroda növelheti az alkalmazottak produktivitását, míg a kutatások szerint a rendezetlen környezet stresszt és szorongást okozhat. Sokan nem szeretnek takarítani és nem is tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Mivel azonban mindannyian szeretünk tiszta körülmények...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük