Az üveg homlokzattisztítás fortélyai

0 hozzászólás

Az ablakpucolás nem atomfizika a laikusok szerint, de amikor egy homlokzat nehezen megközelíthető, rendkívül szennyezett, ráadásul csupa üveg és akár 16-20 méter, akkor azért jelent némi kihívást, amit minden alkalommal le kell küzdeni.

Az üveg homlokzattisztítás 

Az üveg homlokzattisztítás olykor extrém kihívás, mert a folt- és csíkmentes ragyogás eléréséhez speciális tisztítószerekre, illetve a feladat elvégzéséhez szükséges ismeretekre és technikai felszerelésre van szükség. 

A képzett szakemberek minden esetben az adott homlokzat típusnak megfelelően választják ki az alkalmazott technológiát. 

16 méteres homlokzatmagasság alatt nálunk még alpintechnikára sincs szükség, mert a megfelelő magasnyomású ozmózis vizes technológiával ez a szakember által kényelmesen, gyorsan elvégezhető és az irodaház napi tevékenységében zavart nem okoz. 

16 méter felett azonban már alpintechnika bevonásával lehet megoldást találni az üveg homlokzattisztítás számtalan kihívására. A szakszerűen, alpinisták által végzett  ablakpucolás közben is zavartalanul folyhat a munka az irodaházban. 

Ha a homlokzat teljes mértékben üvegből készült, a magasnyomás és a teljesen tiszta, ásványi anyagoktól és minden szennyeződéstől, illetve algáktól és kórokozóktól mentes víz együttes erővel rendkívül hatékony és gyakorlatilag tökéletes végeredményt garantál a homlokzattisztítás során. 

Mi az ozmózis vizes homlokzattisztítás titka?

Az üveg homlokzattisztítás során használt ozmózis víz erejének titka, hogy a tiszta víz természetes módon vonzza a szennyeződéseket. E tulajdonságát kihasználva, a nagyvárosok szmogtól terhelt levegője és az időjárási viszonyok okozta nehezen felszámolható szennyeződéseket is képes eltüntetni. 

Méghozzá vegyszerek nélkül, azaz környezetkímélő módon. Ha tehát Önnek fontos a környezet védelme, de csepp- és csíkmentes ragyogóan tiszta üvegfelületeket szeretne látni munkahelyén, a magasnyomású ozmózis vizes üveg homlokzattisztítás lesz a megoldás. 

A technológia sokoldalúságát bizonyítja, hogy bár elsősorban az üvegfelületek megtisztítására használjuk, más helyzetekben is bevethető, pl.:

  • általános homlokzattisztítás
  • napelemek megtisztítása
  • árnyékolók (redőnyök, külső reluxák) és burkolatok tisztítása

Amennyiben professzionális ipari takarítási megoldásokat keres, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től!

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

Már több mint egy hónapja elkezdődött az újév, és ha eddig nem tette, itt a tökéletes alkalom arra, hogy a vállalkozásánál felülvizsgálják és újradefiniálják a irodatakarítási stratégiáikat, biztosítva ezzel a munkahelyi környezet tisztaságát és higiéniáját. A...

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Mi történik, ha a modern technológia találkozik a környezettudatossággal? A szárazjeges tisztítás a modern kor egyik leginnovatívabb takarítási technológiája, amely forradalmasítja az ipari és kereskedelmi takarítást. A Tarcsai-Service Kft által alkalmazott...

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Az ipari takarítás az ipari létesítmények különleges tisztítási igényeire összpontosít. Ez magában foglalja a potenciálisan veszélyes területek, gépek és berendezések tisztítását, amelyek speciális személyzetet, módszereket és eszközöket igényelnek. A Tarcsai-Service...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük