Az üveg homlokzattisztítás fortélyai

0 hozzászólás

Az ablakpucolás nem atomfizika a laikusok szerint, de amikor egy homlokzat nehezen megközelíthető, rendkívül szennyezett, ráadásul csupa üveg és akár 16-20 méter, akkor azért jelent némi kihívást, amit minden alkalommal le kell küzdeni.

Az üveg homlokzattisztítás 

Az üveg homlokzattisztítás olykor extrém kihívás, mert a folt- és csíkmentes ragyogás eléréséhez speciális tisztítószerekre, illetve a feladat elvégzéséhez szükséges ismeretekre és technikai felszerelésre van szükség. 

A képzett szakemberek minden esetben az adott homlokzat típusnak megfelelően választják ki az alkalmazott technológiát. 

16 méteres homlokzatmagasság alatt nálunk még alpintechnikára sincs szükség, mert a megfelelő magasnyomású ozmózis vizes technológiával ez a szakember által kényelmesen, gyorsan elvégezhető és az irodaház napi tevékenységében zavart nem okoz. 

16 méter felett azonban már alpintechnika bevonásával lehet megoldást találni az üveg homlokzattisztítás számtalan kihívására. A szakszerűen, alpinisták által végzett  ablakpucolás közben is zavartalanul folyhat a munka az irodaházban. 

Ha a homlokzat teljes mértékben üvegből készült, a magasnyomás és a teljesen tiszta, ásványi anyagoktól és minden szennyeződéstől, illetve algáktól és kórokozóktól mentes víz együttes erővel rendkívül hatékony és gyakorlatilag tökéletes végeredményt garantál a homlokzattisztítás során. 

Mi az ozmózis vizes homlokzattisztítás titka?

Az üveg homlokzattisztítás során használt ozmózis víz erejének titka, hogy a tiszta víz természetes módon vonzza a szennyeződéseket. E tulajdonságát kihasználva, a nagyvárosok szmogtól terhelt levegője és az időjárási viszonyok okozta nehezen felszámolható szennyeződéseket is képes eltüntetni. 

Méghozzá vegyszerek nélkül, azaz környezetkímélő módon. Ha tehát Önnek fontos a környezet védelme, de csepp- és csíkmentes ragyogóan tiszta üvegfelületeket szeretne látni munkahelyén, a magasnyomású ozmózis vizes üveg homlokzattisztítás lesz a megoldás. 

A technológia sokoldalúságát bizonyítja, hogy bár elsősorban az üvegfelületek megtisztítására használjuk, más helyzetekben is bevethető, pl.:

  • általános homlokzattisztítás
  • napelemek megtisztítása
  • árnyékolók (redőnyök, külső reluxák) és burkolatok tisztítása

Amennyiben professzionális ipari takarítási megoldásokat keres, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től!

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük