Az üveg homlokzattisztítás fortélyai

0 hozzászólás

Az ablakpucolás nem atomfizika a laikusok szerint, de amikor egy homlokzat nehezen megközelíthető, rendkívül szennyezett, ráadásul csupa üveg és akár 16-20 méter, akkor azért jelent némi kihívást, amit minden alkalommal le kell küzdeni.

Az üveg homlokzattisztítás 

Az üveg homlokzattisztítás olykor extrém kihívás, mert a folt- és csíkmentes ragyogás eléréséhez speciális tisztítószerekre, illetve a feladat elvégzéséhez szükséges ismeretekre és technikai felszerelésre van szükség. 

A képzett szakemberek minden esetben az adott homlokzat típusnak megfelelően választják ki az alkalmazott technológiát. 

16 méteres homlokzatmagasság alatt nálunk még alpintechnikára sincs szükség, mert a megfelelő magasnyomású ozmózis vizes technológiával ez a szakember által kényelmesen, gyorsan elvégezhető és az irodaház napi tevékenységében zavart nem okoz. 

16 méter felett azonban már alpintechnika bevonásával lehet megoldást találni az üveg homlokzattisztítás számtalan kihívására. A szakszerűen, alpinisták által végzett  ablakpucolás közben is zavartalanul folyhat a munka az irodaházban. 

Ha a homlokzat teljes mértékben üvegből készült, a magasnyomás és a teljesen tiszta, ásványi anyagoktól és minden szennyeződéstől, illetve algáktól és kórokozóktól mentes víz együttes erővel rendkívül hatékony és gyakorlatilag tökéletes végeredményt garantál a homlokzattisztítás során. 

Mi az ozmózis vizes homlokzattisztítás titka?

Az üveg homlokzattisztítás során használt ozmózis víz erejének titka, hogy a tiszta víz természetes módon vonzza a szennyeződéseket. E tulajdonságát kihasználva, a nagyvárosok szmogtól terhelt levegője és az időjárási viszonyok okozta nehezen felszámolható szennyeződéseket is képes eltüntetni. 

Méghozzá vegyszerek nélkül, azaz környezetkímélő módon. Ha tehát Önnek fontos a környezet védelme, de csepp- és csíkmentes ragyogóan tiszta üvegfelületeket szeretne látni munkahelyén, a magasnyomású ozmózis vizes üveg homlokzattisztítás lesz a megoldás. 

A technológia sokoldalúságát bizonyítja, hogy bár elsősorban az üvegfelületek megtisztítására használjuk, más helyzetekben is bevethető, pl.:

  • általános homlokzattisztítás
  • napelemek megtisztítása
  • árnyékolók (redőnyök, külső reluxák) és burkolatok tisztítása

Amennyiben professzionális ipari takarítási megoldásokat keres, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től!

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás számos felületről képes eltüntetni olyan szennyeződéseket, amelyeket más módon lehetetlen lenne. De mielőtt önállóan nekilát a munkahelyén a nagynyomású vizes takarításnak érdemes néhány részletet tisztázni.>>> Mi az a...

A takarítókkal szembeni tévhitek

A takarítókkal szembeni tévhitek

Minden munkával szemben kialakultak már bizonyos sztereotípiái és tévhitek, például az, hogy egy autószerelő csak férfi, a takarítók pedig csak nők lehetnek. Pedig ez ma már egyáltalán nincs így. Most porba hullanak az utolsó előítélet morzsák is. 🙂 Íme az igazság a...

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Egy alkalmazott átlagosan 7-8 órát tölt az irodában, ami 1 év alatt több mint 1700 órát jelent. Ez pedig azt jelenti, hogy ennek a területnek tisztának és rendezettnek kell lennie. Ellenkező esetben az érintett munkatárs kevésbé lesz hatékony a munkájában, ráadásul,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük