Az üveg homlokzattisztítás fortélyai

0 hozzászólás

Az ablakpucolás nem atomfizika a laikusok szerint, de amikor egy homlokzat nehezen megközelíthető, rendkívül szennyezett, ráadásul csupa üveg és akár 16-20 méter, akkor azért jelent némi kihívást, amit minden alkalommal le kell küzdeni.

Az üveg homlokzattisztítás 

Az üveg homlokzattisztítás olykor extrém kihívás, mert a folt- és csíkmentes ragyogás eléréséhez speciális tisztítószerekre, illetve a feladat elvégzéséhez szükséges ismeretekre és technikai felszerelésre van szükség. 

A képzett szakemberek minden esetben az adott homlokzat típusnak megfelelően választják ki az alkalmazott technológiát. 

16 méteres homlokzatmagasság alatt nálunk még alpintechnikára sincs szükség, mert a megfelelő magasnyomású ozmózis vizes technológiával ez a szakember által kényelmesen, gyorsan elvégezhető és az irodaház napi tevékenységében zavart nem okoz. 

16 méter felett azonban már alpintechnika bevonásával lehet megoldást találni az üveg homlokzattisztítás számtalan kihívására. A szakszerűen, alpinisták által végzett  ablakpucolás közben is zavartalanul folyhat a munka az irodaházban. 

Ha a homlokzat teljes mértékben üvegből készült, a magasnyomás és a teljesen tiszta, ásványi anyagoktól és minden szennyeződéstől, illetve algáktól és kórokozóktól mentes víz együttes erővel rendkívül hatékony és gyakorlatilag tökéletes végeredményt garantál a homlokzattisztítás során. 

Mi az ozmózis vizes homlokzattisztítás titka?

Az üveg homlokzattisztítás során használt ozmózis víz erejének titka, hogy a tiszta víz természetes módon vonzza a szennyeződéseket. E tulajdonságát kihasználva, a nagyvárosok szmogtól terhelt levegője és az időjárási viszonyok okozta nehezen felszámolható szennyeződéseket is képes eltüntetni. 

Méghozzá vegyszerek nélkül, azaz környezetkímélő módon. Ha tehát Önnek fontos a környezet védelme, de csepp- és csíkmentes ragyogóan tiszta üvegfelületeket szeretne látni munkahelyén, a magasnyomású ozmózis vizes üveg homlokzattisztítás lesz a megoldás. 

A technológia sokoldalúságát bizonyítja, hogy bár elsősorban az üvegfelületek megtisztítására használjuk, más helyzetekben is bevethető, pl.:

  • általános homlokzattisztítás
  • napelemek megtisztítása
  • árnyékolók (redőnyök, külső reluxák) és burkolatok tisztítása

Amennyiben professzionális ipari takarítási megoldásokat keres, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től!

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

Szárazjeges takarítás

Szárazjeges takarítás

Bevált és fenntartható megoldás az ipari szennyeződések ellen A szárazjeges takarítás az elmúlt években vált igazán népszerűvé és elismertté a takarítási iparban. Miért? Mert ez a módszer hatékonyan és környezetbarát módon képes megbirkózni a legmakacsabb...

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Önnek melyik módszerre van szüksége? Az épületek homlokzata nagymértékben formálja a városok arculatát. A homlokzatok tisztasága nemcsak esztétikai, hanem funkcionális szempontjából is elengedhetetlen. A modern technológiák révén ma már környezetbarát és hatékony...

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

Egy tiszta iroda növelheti az alkalmazottak produktivitását, míg a kutatások szerint a rendezetlen környezet stresszt és szorongást okozhat. Sokan nem szeretnek takarítani és nem is tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Mivel azonban mindannyian szeretünk tiszta körülmények...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük