Irodai nagytakarítás: mi is ez pontosan?

0 hozzászólás

A munkahelyek bizonyos időközönként átfogóbb tisztítást, illetve takarítást igényelnek azért, hogy a munkakörnyezet optimálisan egészséges és friss maradhasson. Ezt hívják a professzionális takarítók irodai nagytakarításnak. De mi is pontosan az irodai nagytakarítás, milyen gyakran van rá szükség és milyen jelek utalnak rá, hogy elkerülhetetlen? Tudja meg itt.>>>

Mit jelent az irodai nagytakarítás?

A rendszeres napi szintű takarításhoz képest az irodai nagytakarítás egy átfogóbb és lényegesen időigényesebb feladat. A szolgáltatás általában rendkívül alapos és precíz tisztítási feladatokat tartalmaz, amelyek ritkán szerepelnek a napi szintű munkafolyamatokban.

Ilyen például:

  • a lámpatestek és kapcsolók, illetve az ajtókilincsek megtisztítása
  • alapos szőnyeg porszívózás, hatékony hepa szűrős vákuum sportszívó használatával
  • a különböző ablakpárkányok, függönyök tisztítása, porszívózása
  • a hűtőszekrény és más készülékek belsejében történő alapos tisztítás, illetve a készülékek mögötti takarítás
  • a szellőzőnyílások tisztítása,
  • a teakonyha teljes felületének fertőtlenítése hatékony tisztítószerekkel,
  • asztalok, monitorok, billentyűzetek fertőtlenítése
  • ablakpucolás

Úgy gondolja, itt az ideje a nagytakarításnak?

Ha az Ön egy vállalkozás tulajdonosa, akkor valószínűleg már tudja, hogy mennyire fontos a biztonságos és egészséges irodai környezet fenntartása, és azt is, hogy milyen előnyökkel jár a munkaterület tisztántartása. De honnan állapíthatja meg, hogy vajon elég tiszta-e a munkahelye?

A mindennapos takarítási szolgáltatások egy kielégítő tisztaságot tartanak fent az irodában, azonban nem terjednek ki bizonyos területekre, amelyek elérhetetlenek vagy nehezebben tisztíthatók. Ilyen pl. az íróasztal alatti vagy a hűtőszekrény mögötti területek.

Ha ezeket elhanyagolják, a por és szennyeződés könnyen felhalmozódhat. Tehát, amennyiben Ön azt tapasztalja, hogy több por van az irodában, mint általában, akkor valószínűleg itt az ideje annak, hogy egy professzionális takarító vállalkozás alapos irodai nagytakarítást végezzen.

Milyen gyakran van szükség nagytakarításra az irodában?

Általánosságban elmondható, hogy 6-12 havonta ajánlott egy irodai nagytakarítást végezni, ha biztosítani szeretné munkahelyén a makulátlan tisztaságot. Természetesen a gyakoriság függ az alkalmazottak számától, a vállalkozás típusától, illetve attól, hogy vannak-e olyan speciális események, amelyek igénylik a nagytakarítást. Ilyen pl. az üzleti partnerek látogatása is.

Az ökölszabály szerint, akkor érdemes ajánlatot kérni irodai nagytakarítás szolgáltatásra, amikor észreveszi, hogy a rendszeres, napi szintű, fenntartó takarítás már nem ér célt, illetve ha valamilyen fontos eseményre készül a munkahelyén.

A tiszta és friss munkaterület elengedhetetlen, ha Ön azt szeretné, hogy munkatársai kihozzák magukból a bennük rejlő lehetőségeket, és segítsenek elérni az Ön üzleti céljait.

Természetesen megpróbálhat házon belül is takarítókat betanítani a feladatok elvégzésére, de csak jelentős erőfeszítés és időráfordítás után lehet eredményes. Ha azonban Ön, olyan, irodai nagytakarításban is tapasztalt, professzionális takarító vállalkozásra bízza ezt a feladatot, mint amilyen a Tarcsai-Service Kft., akkor egy teher lekerül a válláról és minden idejét a munkájára és céljai megvalósítására fordíthatja.

Ha szeretne ajánlatot kérni, itt teheti meg:

AJÁNLATOT KÉREK>>

Hasonló bejegyzések

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

Már több mint egy hónapja elkezdődött az újév, és ha eddig nem tette, itt a tökéletes alkalom arra, hogy a vállalkozásánál felülvizsgálják és újradefiniálják a irodatakarítási stratégiáikat, biztosítva ezzel a munkahelyi környezet tisztaságát és higiéniáját. A...

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Mi történik, ha a modern technológia találkozik a környezettudatossággal? A szárazjeges tisztítás a modern kor egyik leginnovatívabb takarítási technológiája, amely forradalmasítja az ipari és kereskedelmi takarítást. A Tarcsai-Service Kft által alkalmazott...

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Az ipari takarítás az ipari létesítmények különleges tisztítási igényeire összpontosít. Ez magában foglalja a potenciálisan veszélyes területek, gépek és berendezések tisztítását, amelyek speciális személyzetet, módszereket és eszközöket igényelnek. A Tarcsai-Service...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük