Makulátlan tisztaság és hatékonyság: a szárazjeges takarítás előnyei

0 hozzászólás

A tiszta és biztonságos munkahely fenntartása minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, az élelmiszer- és italgyártás során pedig különösen az. Az élelmiszer-szennyeződések elkerülése és a NÉBIH által felügyelt élelmiszerkönyvi előírások megkövetelik a hatékony és maximálisan higiénikus takarítási megoldások használatát és a folyamatos tisztaság fenntartását. A szárazjeges takarítás az egyik leginnovatívabb módszer annak biztosítására, hogy létesítménye megfeleljen az előírásoknak és mentes legyen szennyeződésektől. 

Milyen előnyöket kínál a szárazjeges technológia az élelmiszer- és italgyártó létesítmények számára? Hogyan javíthatja a szárazjég-fúvás az élelmiszerbiztonságot és hogyan segíthet a vállalatának elkerülni a költséges bírságokat? Tudja meg itt.>>>

A szárazjeges takarítás előnyei az élelmiszer- és italgyártó létesítményekben

Miért a szárazjeges takarítás a jó magoldás? Mert a tiszta és biztonságos munkakörnyezet fenntartása az élelmiszer- és italgyártó üzemekben rendkívül fontos és erre jelenleg nem áll rendelkezésre a szárazjeges takarításnál jobb technológia.

A biztonsági előírások megsértése súlyos bírságokat és csorbuló hírnevet eredményezhet, ezért a Tarcsai-Service Kft, biztonságos és hatékony megoldást kínál: a szárazjeges takarítást, hogy az Ön élelmiszer-feldolgozó létesítménye biztosan megfeleljen az előírásoknak.

A szárazjeges takarítás vagy más néven szárazjég-fúvás biztonságos, hatékony és környezetbarát módszer, amelyet a NÉBIH is jóváhagyott: 

  • A gépből hatalmas sebességgel a megtiszítandó felületre érkező szárazjég pellet nem koptató hatású, nem vezető, nem maró és nem gyúlékony és nem hagy maga csíkot, foltot, nedvességet, párát vagy másodlagos hulladékot. 
  • Alaposan és azonnal tisztít és mivel nem marad utána pára vagy nedvesség a drága gépek hatékony takarításához is kiváló választás.
  • A szárazjeges takarításhoz nem kell szét- később pedig összeszerelni a gépeket, így meghosszabbítja a berendezések hasznos élettartamát.
  • A szárazjég pellet újrahasznosított CO2-ből készül, így környezetbarát választás.
  • A szárazjeges-takarítással megelőzhetők a kártevőfertőzések, az élelmiszer-szennyezés, a levegőben terjedő kórokozók, valamint a por, olajok és szennyeződések felhalmozódása az élelmiszer-feldolgozó létesítményekben. 

Az olyan vállalatok, mint a Nagytarcsa Ipari Park Kft, THEISS Hajtástechnika Kft, Leadec Kft, Hungarotape Kft, TopSave Kft, Protruck Kft és alvállalkozóként a győri Audi Hungária Motor Kft is a Tarcsai-Service Kft-re bízzák az ipari takarítási feladatokat.

Cégünk megbízható, gyors és precíz ipari takarítás, illetve azon belül szárazjeges takarítás szolgáltatásokat nyújthat az Ön munkahelyén, üzemében vagy gyárában. Ne kockáztasson meg egy bírságot. Takaríttassa élelmiszer-, illetve italgyártó üzemét a világ legbiztonságosabb és leghatékonyabb tisztítási alkalmazásával: a szárazjeges takarítással. Itt kérhet ajánlatot.>>>

Hasonló bejegyzések

Szárazjeges takarítás

Szárazjeges takarítás

Bevált és fenntartható megoldás az ipari szennyeződések ellen A szárazjeges takarítás az elmúlt években vált igazán népszerűvé és elismertté a takarítási iparban. Miért? Mert ez a módszer hatékonyan és környezetbarát módon képes megbirkózni a legmakacsabb...

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Önnek melyik módszerre van szüksége? Az épületek homlokzata nagymértékben formálja a városok arculatát. A homlokzatok tisztasága nemcsak esztétikai, hanem funkcionális szempontjából is elengedhetetlen. A modern technológiák révén ma már környezetbarát és hatékony...

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

Egy tiszta iroda növelheti az alkalmazottak produktivitását, míg a kutatások szerint a rendezetlen környezet stresszt és szorongást okozhat. Sokan nem szeretnek takarítani és nem is tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Mivel azonban mindannyian szeretünk tiszta körülmények...

0 hozzászólás