Mikor van szükség az éjszakai takarítás szolgáltatásra?

0 hozzászólás

Bizonyos helyzetekben nem kivitelezhető a takarítás napközben. Ilyenkor az éjszakai takarítás lehet a megoldás. Hogy pontosan mikor van szükség az éjszakai műszakra? Azonnal eláruljuk!

Amikor az éjszakai takarítás a megoldás

Az éjszakai takarítás irodai és ipari környezetben is szükségessé válhat, amennyiben olyan a takarítási feladatokat kell elvégezni, amelyek zavarnák a vállalat napi tevékenységét.

Ugyanakkor, az éjszakai takarítás alkalmas a rutin feladatok elvégzésére is. Minden esetben a lehetőségektől és a megrendelő, azaz az Ön igényeitől függ, hogy milyen szolgáltatást és azt mikor szeretné igénybe venni.

Amikor a normál munkaidő véget ér, megérkeznek a takarítók, akik az irodai környezetben elsősorban a légtisztító berendezések takarítását és a nagytakarítást végzik éjszakai műszakban.

Az előbbihez ugyanis speciális fertőtlenítő-tisztítószerekre és a légtisztító berendezés leállítására van szükség. Az utóbbi pedig lényegesen alaposabb és sokrétűbb, mint a hagyományos napi szintű takarítás. Ennek ellenére, a makulátlan végeredmény érdekében az általános irodai takarítási feladatokat is érdemes a munkaidő utánra időzíteni.

A légtisztítás 1-2 órát vesz igénybe és próbaindítással jár, ezért célszerű az éjszakai órákra vagy a hétvégi napokra időzíteni ezt a műveletet. Mindenképpen akkorra, amikor senki nem tartózkodik az épületben. 

Ipari létesítményekben elengedhetetlen

A különböző ipari létesítményekben speciális takarításra van szükség, amit ozmózis vízes, magasnyomású vizes, és a szárazjeges takarítás alkalmazásával lehet a leghatékonyabban elvégezni. 

Ha ez kiegészül a légtisztító speciális fertőtlenítő takarításával és homlokzattisztítással, akkor jó eséllyel éjszakai takarításra is szükség van.

A homlokzat tisztítása elvégezhető napközben is, de a légtisztító vagy például gyártósor szárazjeges tisztítására a munkaidő alatt általában nincs lehetőség.Ha Önnek is éjszakai takarításra lenne szüksége, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től most!>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük