Mikor van szükség az éjszakai takarítás szolgáltatásra?

0 hozzászólás

Bizonyos helyzetekben nem kivitelezhető a takarítás napközben. Ilyenkor az éjszakai takarítás lehet a megoldás. Hogy pontosan mikor van szükség az éjszakai műszakra? Azonnal eláruljuk!

Amikor az éjszakai takarítás a megoldás

Az éjszakai takarítás irodai és ipari környezetben is szükségessé válhat, amennyiben olyan a takarítási feladatokat kell elvégezni, amelyek zavarnák a vállalat napi tevékenységét.

Ugyanakkor, az éjszakai takarítás alkalmas a rutin feladatok elvégzésére is. Minden esetben a lehetőségektől és a megrendelő, azaz az Ön igényeitől függ, hogy milyen szolgáltatást és azt mikor szeretné igénybe venni.

Amikor a normál munkaidő véget ér, megérkeznek a takarítók, akik az irodai környezetben elsősorban a légtisztító berendezések takarítását és a nagytakarítást végzik éjszakai műszakban.

Az előbbihez ugyanis speciális fertőtlenítő-tisztítószerekre és a légtisztító berendezés leállítására van szükség. Az utóbbi pedig lényegesen alaposabb és sokrétűbb, mint a hagyományos napi szintű takarítás. Ennek ellenére, a makulátlan végeredmény érdekében az általános irodai takarítási feladatokat is érdemes a munkaidő utánra időzíteni.

A légtisztítás 1-2 órát vesz igénybe és próbaindítással jár, ezért célszerű az éjszakai órákra vagy a hétvégi napokra időzíteni ezt a műveletet. Mindenképpen akkorra, amikor senki nem tartózkodik az épületben. 

Ipari létesítményekben elengedhetetlen

A különböző ipari létesítményekben speciális takarításra van szükség, amit ozmózis vízes, magasnyomású vizes, és a szárazjeges takarítás alkalmazásával lehet a leghatékonyabban elvégezni. 

Ha ez kiegészül a légtisztító speciális fertőtlenítő takarításával és homlokzattisztítással, akkor jó eséllyel éjszakai takarításra is szükség van.

A homlokzat tisztítása elvégezhető napközben is, de a légtisztító vagy például gyártósor szárazjeges tisztítására a munkaidő alatt általában nincs lehetőség.Ha Önnek is éjszakai takarításra lenne szüksége, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től most!>>>

Hasonló bejegyzések

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás számos felületről képes eltüntetni olyan szennyeződéseket, amelyeket más módon lehetetlen lenne. De mielőtt önállóan nekilát a munkahelyén a nagynyomású vizes takarításnak érdemes néhány részletet tisztázni.>>> Mi az a...

A takarítókkal szembeni tévhitek

A takarítókkal szembeni tévhitek

Minden munkával szemben kialakultak már bizonyos sztereotípiái és tévhitek, például az, hogy egy autószerelő csak férfi, a takarítók pedig csak nők lehetnek. Pedig ez ma már egyáltalán nincs így. Most porba hullanak az utolsó előítélet morzsák is. 🙂 Íme az igazság a...

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Egy alkalmazott átlagosan 7-8 órát tölt az irodában, ami 1 év alatt több mint 1700 órát jelent. Ez pedig azt jelenti, hogy ennek a területnek tisztának és rendezettnek kell lennie. Ellenkező esetben az érintett munkatárs kevésbé lesz hatékony a munkájában, ráadásul,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük