Mikor van szükség az éjszakai takarítás szolgáltatásra?

0 hozzászólás

Bizonyos helyzetekben nem kivitelezhető a takarítás napközben. Ilyenkor az éjszakai takarítás lehet a megoldás. Hogy pontosan mikor van szükség az éjszakai műszakra? Azonnal eláruljuk!

Amikor az éjszakai takarítás a megoldás

Az éjszakai takarítás irodai és ipari környezetben is szükségessé válhat, amennyiben olyan a takarítási feladatokat kell elvégezni, amelyek zavarnák a vállalat napi tevékenységét.

Ugyanakkor, az éjszakai takarítás alkalmas a rutin feladatok elvégzésére is. Minden esetben a lehetőségektől és a megrendelő, azaz az Ön igényeitől függ, hogy milyen szolgáltatást és azt mikor szeretné igénybe venni.

Amikor a normál munkaidő véget ér, megérkeznek a takarítók, akik az irodai környezetben elsősorban a légtisztító berendezések takarítását és a nagytakarítást végzik éjszakai műszakban.

Az előbbihez ugyanis speciális fertőtlenítő-tisztítószerekre és a légtisztító berendezés leállítására van szükség. Az utóbbi pedig lényegesen alaposabb és sokrétűbb, mint a hagyományos napi szintű takarítás. Ennek ellenére, a makulátlan végeredmény érdekében az általános irodai takarítási feladatokat is érdemes a munkaidő utánra időzíteni.

A légtisztítás 1-2 órát vesz igénybe és próbaindítással jár, ezért célszerű az éjszakai órákra vagy a hétvégi napokra időzíteni ezt a műveletet. Mindenképpen akkorra, amikor senki nem tartózkodik az épületben. 

Ipari létesítményekben elengedhetetlen

A különböző ipari létesítményekben speciális takarításra van szükség, amit ozmózis vízes, magasnyomású vizes, és a szárazjeges takarítás alkalmazásával lehet a leghatékonyabban elvégezni. 

Ha ez kiegészül a légtisztító speciális fertőtlenítő takarításával és homlokzattisztítással, akkor jó eséllyel éjszakai takarításra is szükség van.

A homlokzat tisztítása elvégezhető napközben is, de a légtisztító vagy például gyártósor szárazjeges tisztítására a munkaidő alatt általában nincs lehetőség.Ha Önnek is éjszakai takarításra lenne szüksége, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től most!>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük