Takarítás árak: tényleg a legdrágább szolgáltatás a legjobb?

0 hozzászólás

Amikor Ön takarító céget választ, óhatatlanul a takarítás árak is összehasonlításra kerülnek. Van azonban 3 fontosabb szempont, mint az ár. Már csak azért is, mert közel sem biztos, hogy a legdrágább szolgáltatás nyújtja a legjobb minőséget. Ugyanakkor, ha egy takarító vállalkozás túl olcsón dolgozik, azzal sem árt óvatosnak lenni, mert valamilyen hiányosság lehet a háttérben.

Mire érdemes figyelni és hogyan találhatja meg az Ön igényeinek legmegfelelőbb szolgáltatást? Most kiderül! >>>

Mit takarnak a takarítás árak?

A takarítás árak meghatározásánál a különböző takarító cégek elsősorban a minőséget, korszerűséget és szolgáltatásuk színvonalát árazzák be. Mint mindenhol, ezen a területen is vannak túlárazott, ár-érték arányban korrekt és a versenytársakhoz képest nagyságrendekkel alacsonyabb árat képviselő szolgáltatók. 

Ha Ön nem szeretne csalódni, ne a takarítás árak alapján szelektáljon a takarító cégek között, mert van erre lényeges hatékonyabb lehetősége is!

Erre a három területre fókuszáljon az anyagiak helyett!

Persze ez nem jelenti azt, hogy az árakat teljes mértékben hagyja figyelmen kívül! Mielőtt azonban az anyagi szempontokat venné górcső alá, sokkal fontosabb dolga is akad!

  1. Milyen minőségre számíthatok?

Minden esetben tegye fel ezt a kérdést, mielőtt kiválasztja azt a takarító céget, amelyikre rábízza az irodája vagy telephelye takarítását!

Egy magas minőséget képviselő takarító vállalkozás munkatársai minden esetben komolyan veszik a feladatot és azt precízen, pontosan, határidőre végzik el. 

Rendkívül fontos, hogy a takarítást végző személyek ne csak ímmel-ámmal dolgozzanak, hanem hivatásként kezeljék a feladatot és e szerint járjanak el az ügyfelek által kijelölt területeken.

A minőséghez hozzátartozik, hogy a takarítás minden esetben:

  • korszerű takarító eszközökkel és gépekkel
  • minőségi alapanyagokkal
  • lehetőség szerint az egészségre és a környezetre és ártalmatlan, tisztító- és fertőtlenítő szerekkel történjen
  1. Mennyire megbízható a kiválasztott takarító vállalkozás?

Kulcsfontosságú kérdés. Egy valóban megbízható takarító vállalkozás ugyanis biztosan nem hagyja Önt cserben. Erre pedig a:

  • bizonyítottan határidőre teljesítés
  • megfelelő minőség
  • versenyképes ár jelenthet garanciát,
  • amit referenciákkal tudnak alátámasztani 
  1. Ha már a garanciánál tartunk…

Ha Ön biztosra akar menni,  kizárólag olyan szolgáltatást vegyen igénybe, amelyre garancia is vonatkozik. Ez akkor jöhet jól, ha Ön nem teljesen elégedett az elvégzett munkával. 

Ebben az esetben ugyanis a garanciális takarítás azt jelenti, hogy a takarítók visszatérnek és helyrehozzák a mulasztást.

Erre azonban a legtöbb esetben nincs szükség, hiszen a garancia biztonságot nyújt a tökéletes eredményre is. Az a cég, amelyik ezt vállalja, pontosan tudja, hogy a takarítói megbízhatóan dolgoznak, így nem kell kétszer vagy háromszor visszamenniük egy-egy munkaterületre.Ha mindezt versenyképes áron szeretné megkapni, válassza a Tarcsai-Servise Kft. takarító szolgáltatásait!>>>

Hasonló bejegyzések

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás számos felületről képes eltüntetni olyan szennyeződéseket, amelyeket más módon lehetetlen lenne. De mielőtt önállóan nekilát a munkahelyén a nagynyomású vizes takarításnak érdemes néhány részletet tisztázni.>>> Mi az a...

A takarítókkal szembeni tévhitek

A takarítókkal szembeni tévhitek

Minden munkával szemben kialakultak már bizonyos sztereotípiái és tévhitek, például az, hogy egy autószerelő csak férfi, a takarítók pedig csak nők lehetnek. Pedig ez ma már egyáltalán nincs így. Most porba hullanak az utolsó előítélet morzsák is. 🙂 Íme az igazság a...

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Egy alkalmazott átlagosan 7-8 órát tölt az irodában, ami 1 év alatt több mint 1700 órát jelent. Ez pedig azt jelenti, hogy ennek a területnek tisztának és rendezettnek kell lennie. Ellenkező esetben az érintett munkatárs kevésbé lesz hatékony a munkájában, ráadásul,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük