Mikor van szükség a szárazjeges takarításra?

0 hozzászólás

A szárazjeges takarítás egy szemcseszórásos tisztítási módszer, ami számos felületen alkalmazható és szén-dioxid pelletre épülő technológiával dolgozik. Az egyik leghatékonyabb ipari takarítási eljárás, mert megbízható eredményeket lehet vele elérni, méghozzá melléktermékek keletkezése nélkül. Mikor van szükség rá? Kiderül a folytatásból.>>>

Mikor van szükség a szárazjeges takarításra?

A szárazjeges takarítás számos felületen alkalmazható, ellentétben más közegekkel, mint például a homokkal, ami mindvégig változatlan halmazállapotú marad és mechanikailag károsíthatja a felületet vagy a vízzel, ami a nedvességre érzékeny felületeken helyrehozhatatlan kárt okozhat. 

A szárazjéggel történő takarítás során a megfagyott szén-dioxid pelletek gyakorlatilag azonnal gázzá szublimálódnak a felülettel való érintkezéskor.

A technológia egyik legnagyobb előnye, hogy nem keletkezik hulladék vagy melléktermék a takarítás során.

A szárazjeges tisztítás sikere egy fizikai hatáson alapul, az úgynevezett robbantási folyamaton, ami mínusz 79 fokon történik a 3 mm átmérőjű pelletekkel, amelyeket a sűrített levegő a hangsebességnél gyorsabban juttat a megtiszíttandó felületre. A pelletek a felülettel érintkezve bármilyen makacs szennyeződést azonnal szétrobbantanak.

Szükség van szellőztetésre zárt terekben a szén-dioxid miatt?

Nincs szükség szellőztetésre, mert a szárazjeges takarítás gyors, hatékony, biztonságos és környezetbarát módszer.

Más takarítási módszerekhez képest még inkább, hiszen rövidebb idő alatt, kevesebb erőforrás használatával, mégis hatékonyabban képes megtisztítani azokat a berendezéseket és létesítményeket, ahol a legtöbb takarítási eljárás kudarcot vallana vagy kárt okozna.

Ha Önnek épp szárazjeges takarításra van szüksége, kérjen ajánlatot.>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük