Az Ön munkahelye mennyire tiszta?

0 hozzászólás

A magas szintű tisztaság fenntartása létfontosságú a gyárak és ipari létesítmények számára. Már csak azért is, mert nem csak a munkahelyi egészségre és biztonságra, hanem a feldolgozott termékek minőségére is hatással van. Hogyan érhető el? Szerintünk így.>>>

Nem csak esztétikai szempontból fontos, hogy mennyire tiszta

Az, hogy kinek, mi a tiszta, szubjektív dolog. A munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági előírások azonban megszabják, hogy milyen egészségügyi, biztonsági ellenőrzéseknek kell megfelelni egy gyárban, beleértve a tisztaságot és a biztonsági óvintézkedéseket is.

A fő cél, hogy a munkavállalók egészséges munkakörnyezete és biztonsága garantálva legyen. Amennyiben bármelyik terület is sérül, a hatóságok pénzbírságot szabhatnak ki vagy a gyár bezárását rendelhetik el.

Azért, hogy ez ne történhessen meg, a vállalatnak az összes előírt egészségügyi és biztonsági előírásnak meg kell felelnie. Ezek közül néhány teljesíthető az általános, napi szintű ipari tisztítási és takarítási módszerek alkalmazásával, másokhoz ettől több kell.  

Napi rutin

A piszkos, erősen szennyezett padló és munkaterület nem csak esztétikailag problémás, hanem súlyosan befolyásolhatja a munkahelyi biztonságot és termelékenységet egyaránt. A tiszta, száraz padló pl. csökkentheti az esetleges elcsúszások esélye.

Emellett az egyes munkaállomások tisztántartása is fontos. Néhány egyszerű feladat elvégzésével (pl. rendszeres szemétürítés, portörlés, szennyeződés eltávolítás stb.) biztosítható, hogy a csarnok minden négyzetcentimétere folyamatosan tiszta és rendezett legyen.

A munkakörnyezet és a közösségi terek, illetve helyiségek higiéniai követelményeinek teljesítése is napi szintű feladat, a napi rutin elengedhetetlen része.

Az előírásoknak való megfelelés érdekében az ipari csarnokokban, gyárakban, sőt még az irodában is ajánlott a napi szintű takarítás és a mélyebb, átfogóbb, heti vagy havi rendszerességgel végzett nagytakarítás is.

Az ilyen esetekre a legjobb megoldás, ha ipari takarításra szakosodott vállalkozással köt megállapodást.

Mert csak egy megbízható és több éve a szakmában lévő ipari takarító cég (mint amilyen a Tarcsai Service Kft.), rendelkezik megfelelő szakmai tapasztalattal és szabad kapacitással, fejlett gépparkkal és képzett munkatársakkal ahhoz, hogy érdemben javítson az általános tisztaságon a legnagyobb kihívást jelentő ipari területeken is.

Mit nyújthat Önnek a Tarcsai-Service Kft.?

Ön tudta, hogy a gyári gépsorok napi tisztítása irreális és kontraproduktív? A finomabb részletek tisztítását havi rendszerességgel érdemes elvégezni.

A tényleges időintervallum mindig az adott vállalat által kezelt termékektől és a hozzájuk kapcsolódó rendetlenségtől és szennyeződéstől függ.

A házon belül elvégzett takarítás, időfelhasználás szempontjából nem előnyös, és mellesleg növeli az egészségügyi és biztonsági kockázatot.

Professzionális takarító vállalkozásként:

  • Az auditok során bejárjuk a területet, és megtervezzük, mikor, hol, mit végzünk el, mert ez szolgálja a gyár termelékenységét éppúgy, mint az ott dolgozók biztonságát.
  • Ütemezetten takarítunk, tehát előre meghatározott időpontokban (hétvégén és éjszaka is) egészen biztosan felvonulunk a megfelelő létszámú takarító személyzettel a munkaterületre.

Ez az állandóság és megbízhatóság a cégvezetőket, azaz Önt segíti, abban, hogy a vállalata mindennapi működése hatékonyabb váljon.

Vállaljuk a veszélyt, hogy Ön minimálisra csökkenthesse

Az acél tartókkal, szerelvényekkel ellátott gyári mennyezetek, több tíz méteres külső és belső homlokzatok takarítása magas szintű precizitást és tapasztalatot igénylő feladatok.

Ide tartozik még a hatalmas ablakok, raktár falak, világítótestek, irodai blokkok, tetők, gyári falak stb. alapos megtisztítása is, általában ozmózis vízzel vagy száraz jéggel.

A nehezen elérhető helyeken történő takarítással járó veszélyek miatt érdemes ezt a feladatot ipari takarítókra bízni, ugyanis az előírt képesítéssel kell rendelkezni ahhoz, hogy a különböző gépeket, gépsorokat is a megfelelő precizitással és biztonságosan ki lehessen takarítani.

A részletek is fontosak

A sarkokban, akár a plafonon is por és törmelékek gyűlhetnek össze, ami azon túl, hogy nem szép látvány, akár tűzveszéllyel is járhat, illetve egy esetleges tűz esetén hozzájárulhat a gyorsabb terjedéshez.

Egy jó takarító cég az egészségügyi előírások biztosítása mellett, tökéletesen makulátlan tisztaságot tud garantálni az ipari területeken is, amivel a váratlan balesetek elkerülhetők és biztosítható a megbízó fennakadásmentes napi tevékenysége..

Amennyiben Önnek épp ilyen szolgáltatásra van szüksége, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től itt:

AJÁNLATOT KÉREK>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük