Takarító cég rendezvényre: Így válassza ki a megfelelőt

0 hozzászólás

Hazánkban fokozatosan újraindul az élet, ami azzal is együtt jár, hogy országszerte egyre több rendezvényt hirdetnek és tartanak meg sikeresen. Ahol azonban rendezvény van, ott óhatatlanul piszok és szemét is termelődik, így a helyszín takarításáról is időben gondoskodni kell. Egy ilyen kaliberű feladat elvégzésére alkalmas takarító cég kiválasztása kulcsfontosságú kérdés, ha Önnek fontos a gördülékeny szolgáltatás és a makulátlanul tiszta helyszín, a rendezvény ideje alatt és után is.>>>

Melyik a jobb takarító cég?

Takarító cég és takarító cég között hatalmas különbségek és átfedések is lehetnek. Egyes takarító cégek kizárólag képzett munkatársakkal, hatalmas, speciális gépparkkal és extrém körülmények között is dolgoznak. Általában több éves vagy évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött, szinte minden felmerülő takarítási feladatot képesek professzionális szinten elvégezni. Más vállalkozások munkatársai pedig inkább napi szintű és általános takarítási feladatokban érzik otthon magukat. 

Alapvetően mindkét csapat alkalmas lehet egy-egy kisebb rendezvényhelyszín takarítására vagy a rendezvény ideje alatt takarító szolgálat biztosítására.

De amíg az egyik főleg abban nyújt kiemelkedőt, hogy a koncert, kiállítás vagy sportesemény alatt biztosítja a tisztaságot, folyamatosan figyelemmel kíséri a különböző fogyóeszközök mennyiségét és ha szükséges utántölti azokat, a másik a rendezvény végeztével lép akcióba

A két takarító cég közötti szembetűnő különbséget tehát nem feltétlenül az elhivatottság és munkamorál, sőt nem is a munkatapasztalat adja, hanem azok a feladatok, amelyekre egyenként specializálódtak. 

A kis, felmosóvödrökkel, porszívóval és hagyományos takarítóeszközökkel érkező csapat nem, vagy csak hosszú órákig tartó munka folytán tudna több, kevesebb sikerrel elbánni egy nagyobb, szinte csatatérré változtatott helyszínnel. A kifejezetten a nagyobb terek, extrém takarítási kihívásokra szakosodott takarító brigád számára pedig nem a rendezvény alatt, hanem után jön el a megfelelő idő a munkára. 

Amikor ugyanis több tonnányi szemetet vagy más módon el nem tüntethető szennyeződést kell felszámolni, akkor ipari takarítógépekre és lehetetlent nem ismerő takarítószemélyzetre van szükség. 

Ahhoz, hogy Ön biztos legyen abban, hogy a megfelelő vállalkozást kéri fel, először pontos információt kell szereznie a következőkről:

  • Mire van szüksége: folyamatos tisztaság biztosítása vagy a helyszín végső takarítása?
  • Mekkora tapasztalattal rendelkezik a kiválasztott takarító cég: több éves vagy elég néhány hónapos szakirányú tapasztalat?
  • Milyen referenciák állnak rendelkezésre? (Referencia aloldal, ügyfélvélemények, közösségi média posztok alatt található hozzászólások, stb.)
  • Mennyire gördülékeny a kommunikáció a céggel?
  • Ár/érték arányban megfelelő? (Milyen plusz szolgáltatást tudnak nyújtani a versenytársakhoz képest?)
  • Pontosan mit tartalmaz az ár?
  • Hogyan, milyen koncepció szerint dolgoznak? 
  • Mennyi idő alatt végzik el a rájuk bízott feladatot?
  • Vállalnak-e garanciát az elvégzett munkára?

A fenti pontok jelentősen lecsökkentik a megfelelő takarító cég kiválasztására szánt időt és segíthetnek Önnek egyéni igényekre szabottan kiválasztani a minden szempontból ideális takarító vállalkozást. 

Cégünk, a Tarcsai-Service Kft. számos rendezvényhelyszín takarítási tapasztalatával, felkészült, képzett kollégákkal, innovatív technológiai háttérrel és takarítóeszközökkel veszi le a takarítás terheit az ügyfelek válláról. Legyen Ön a következő elégedett ügyfelünk, kérjen ajánlatot most!

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

Már több mint egy hónapja elkezdődött az újév, és ha eddig nem tette, itt a tökéletes alkalom arra, hogy a vállalkozásánál felülvizsgálják és újradefiniálják a irodatakarítási stratégiáikat, biztosítva ezzel a munkahelyi környezet tisztaságát és higiéniáját. A...

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Mi történik, ha a modern technológia találkozik a környezettudatossággal? A szárazjeges tisztítás a modern kor egyik leginnovatívabb takarítási technológiája, amely forradalmasítja az ipari és kereskedelmi takarítást. A Tarcsai-Service Kft által alkalmazott...

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Az ipari takarítás az ipari létesítmények különleges tisztítási igényeire összpontosít. Ez magában foglalja a potenciálisan veszélyes területek, gépek és berendezések tisztítását, amelyek speciális személyzetet, módszereket és eszközöket igényelnek. A Tarcsai-Service...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük