A munkahelyi környezetbarát takarítás lehetőségei

0 hozzászólás

Az utóbbi években folyamatosan nő a környezetbarát takarítás iránti igény a munkahelyek részéről, így mi is egyre több kihívással találjuk szembe magukat. A Tarcsai-Service Kft. elkötelezett a kifogástalan ügyfélkiszolgálás és a bolygónk élővilágának megóvása mellett, ezért a hatékonyság mellett a környezetkímélő technológiák alkalmazására is kiemelten törekszünk. Ezért természetesen van néhány hatékony megoldás a tarsolyunkban.>>>

Hogyan lesz az iroda- vagy csarnoktakarításból környezetbarát takarítás? 

Környezetbarát takarítás akkor valósul meg, amikor a takarításhoz felhasznált tisztítószerek, illetve technológia nem tartalmaz és a használata során nem bocsát ki az élővizekre és a környezetre káros anyagokat. 

Azt tapasztaljuk, hogy a cégek egyre tudatosabbá válnak: szelektíven gyűjtik a szemetet, felszámolják az egyszer használatos műanyagok használatát, odafigyelnek a munkahely rendszeres takarítására, beleértve a légtechnikai berendezések és a közösen használt helyiségek gyakori fertőtlenítő takarítását is.

Az sem meglepő tehát, hogy a Föld jövőjének megóvása érdekében folyamatosan nő azon vállalkozások száma, ahol csak és kizárólag ökobarát takarítást kérnek. Szerencsére, minket sem kell félteni, már rég megtaláltuk a módját annak, hogyan tudunk a makulátlan tisztaság és a környezetvédelem igényeinek is egyaránt megfelelni. 

Az ozmózis víz számtalan helyzetben megállja a helyét

Az egyik legjobb környezetbarát takarítási módszer az ozmózis víz, ami vegyszerek használata nélkül tisztít. 

A csepp- és foltmentes száradást biztosító, teljes mértékben szennyeződés, baktérium és ásványianyag-mentes ozmózis víz elsősorban homlokzatok tisztítására ajánlott.

A technológia a tökéletesen tiszta víz szennyeződés-megkötő erején alapszik. A tiszta víz ugyanis magához vonzza és meg is köti a szennyeződéseket, méghozzá úgy, hogy a száradás után nem marad már csak a ragyogó tisztaság. 

A szárazjég, ami mindent is visz

A másik vegyszermentes zöld megoldás a szárazjeges takarítás, ami lehetővé teszi, hogy a korábbi, nehezen vagy egyáltalán nem eltűntethető ipari szennyeződésektől (pl. gépzsíros folt) is gyorsan és hatékonyan megszabaduljunk. 

Ezt a fagyott szén-dioxid pellet ultragyors felületre juttatása teszi lehetővé, ami azonnal megfagyasztja a szennyeződéseket, illetve a pillanat tört része alatt a szennyeződések mélyére hatol és feltöredezi őket.

Amint a szárazjég pellet a felülettel érintkezik, végbemegy a fent leírt reakció, a fagyott szén-dioxid azonnal légneművé válik és el is illan.

A technológia alkalmazása tehát rendkívül biztonságos olyan környezetben is, ahol a hagyományos vízzel és párával járó takarítási módszerek nem alkalmazhatók. Amennyiben Önnek környezetbarát takarításra van szüksége, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től itt!>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük