A munkahelyi környezetbarát takarítás lehetőségei

0 hozzászólás

Az utóbbi években folyamatosan nő a környezetbarát takarítás iránti igény a munkahelyek részéről, így mi is egyre több kihívással találjuk szembe magukat. A Tarcsai-Service Kft. elkötelezett a kifogástalan ügyfélkiszolgálás és a bolygónk élővilágának megóvása mellett, ezért a hatékonyság mellett a környezetkímélő technológiák alkalmazására is kiemelten törekszünk. Ezért természetesen van néhány hatékony megoldás a tarsolyunkban.>>>

Hogyan lesz az iroda- vagy csarnoktakarításból környezetbarát takarítás? 

Környezetbarát takarítás akkor valósul meg, amikor a takarításhoz felhasznált tisztítószerek, illetve technológia nem tartalmaz és a használata során nem bocsát ki az élővizekre és a környezetre káros anyagokat. 

Azt tapasztaljuk, hogy a cégek egyre tudatosabbá válnak: szelektíven gyűjtik a szemetet, felszámolják az egyszer használatos műanyagok használatát, odafigyelnek a munkahely rendszeres takarítására, beleértve a légtechnikai berendezések és a közösen használt helyiségek gyakori fertőtlenítő takarítását is.

Az sem meglepő tehát, hogy a Föld jövőjének megóvása érdekében folyamatosan nő azon vállalkozások száma, ahol csak és kizárólag ökobarát takarítást kérnek. Szerencsére, minket sem kell félteni, már rég megtaláltuk a módját annak, hogyan tudunk a makulátlan tisztaság és a környezetvédelem igényeinek is egyaránt megfelelni. 

Az ozmózis víz számtalan helyzetben megállja a helyét

Az egyik legjobb környezetbarát takarítási módszer az ozmózis víz, ami vegyszerek használata nélkül tisztít. 

A csepp- és foltmentes száradást biztosító, teljes mértékben szennyeződés, baktérium és ásványianyag-mentes ozmózis víz elsősorban homlokzatok tisztítására ajánlott.

A technológia a tökéletesen tiszta víz szennyeződés-megkötő erején alapszik. A tiszta víz ugyanis magához vonzza és meg is köti a szennyeződéseket, méghozzá úgy, hogy a száradás után nem marad már csak a ragyogó tisztaság. 

A szárazjég, ami mindent is visz

A másik vegyszermentes zöld megoldás a szárazjeges takarítás, ami lehetővé teszi, hogy a korábbi, nehezen vagy egyáltalán nem eltűntethető ipari szennyeződésektől (pl. gépzsíros folt) is gyorsan és hatékonyan megszabaduljunk. 

Ezt a fagyott szén-dioxid pellet ultragyors felületre juttatása teszi lehetővé, ami azonnal megfagyasztja a szennyeződéseket, illetve a pillanat tört része alatt a szennyeződések mélyére hatol és feltöredezi őket.

Amint a szárazjég pellet a felülettel érintkezik, végbemegy a fent leírt reakció, a fagyott szén-dioxid azonnal légneművé válik és el is illan.

A technológia alkalmazása tehát rendkívül biztonságos olyan környezetben is, ahol a hagyományos vízzel és párával járó takarítási módszerek nem alkalmazhatók. Amennyiben Önnek környezetbarát takarításra van szüksége, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től itt!>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük