Zavarná a napi munkát? A megoldás: éjszakai takarítás

0 hozzászólás

Az ipari és irodai takarítás feladatainak egy része nappal is elvégezhető. Vannak azonban olyan helyzetek és feladatok, amelyeket éjszaka érdemes kivitelezni. Hogy melyek ezek? Olvasson tovább, azonnal eláruljuk!>>>

Kinek, miért jó az éjszakai takarítás?

Az éjszakai takarítás során bármilyen takarítási feladat elvégezhető. Mégis az ügyfeleink leggyakrabban, akkor veszik igénybe ezt a szolgáltatást, amikor a takarító személyzet tevékenysége zavarná pl. az irodában vagy gyárrészlegen folyó napi munkát. 

Éjszakai takarítás szolgáltatás tehát a megrendelők számára gyakran prioritást élvez. Ebben az esetben azonban számolni kell azzal is, hogy az éjszakai takarítás teljes ideje alatt lámpafényre van szükség, ami plusz költségekkel járhat a megrendelő számára. 

Gyakran találkozunk olyan helyszínnel, ahol a csak éjszaka lehet makulátlan tisztaságot varázsolni, akkor, amikor a gyártósorok, illetve egyéb munkaeszközök nincsenek használatban.

Nem utolsó szempont az sem hogy a takarítást végző személyzet számára is nagyságrendekkel hatékonyabb munkatempót tesz lehetővé, ha pl. egy teljesen üres irodaépületben, zavartalanul végezhetik a munkájukat.

A nagy, több száz vagy több ezer főt foglalkoztató cégek általában éjszakai takarítást rendelnek, de egyre gyakrabban találkozunk vele kisebb vállalkozások és néhány fős irodák esetében is.

Amikor nem a kényelem és a praktikusság számít

A bizonyos időközönként végzett nagytakarítási feladatokat, valamint a légtechnika takarítást mindenképpen érdemes a munkaidő utánra időzíteni.

A nagytakarítás során természetesen az általános irodai vagy kisebb ipari takarítási feladatok is elvégezhetők.

Ugyanakkor pl. a légtechnika takarítás esetén a teljes rendszert le kell állítani, ami csak akkor kivitelezhető, ha senki sem tartózkodik az épületben. 

Ugyanez a helyzet a különböző gépsorok és a hatalmas belmagasságú csarnokok makacs szennyeződéseinek felszámolásához használt szárazjeges takarítással is.  De a rendkívül értékes számítógéppark speciális fertőtlenítő takarítása sem kivitelezhető maradéktalanul a normál munkaidőben. 

Éjszaka végzett a takarításra tehát egyre több helyen, egyre nagyobb szükség van.

Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től!>>>

Hasonló bejegyzések

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás számos felületről képes eltüntetni olyan szennyeződéseket, amelyeket más módon lehetetlen lenne. De mielőtt önállóan nekilát a munkahelyén a nagynyomású vizes takarításnak érdemes néhány részletet tisztázni.>>> Mi az a...

A takarítókkal szembeni tévhitek

A takarítókkal szembeni tévhitek

Minden munkával szemben kialakultak már bizonyos sztereotípiái és tévhitek, például az, hogy egy autószerelő csak férfi, a takarítók pedig csak nők lehetnek. Pedig ez ma már egyáltalán nincs így. Most porba hullanak az utolsó előítélet morzsák is. 🙂 Íme az igazság a...

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Egy alkalmazott átlagosan 7-8 órát tölt az irodában, ami 1 év alatt több mint 1700 órát jelent. Ez pedig azt jelenti, hogy ennek a területnek tisztának és rendezettnek kell lennie. Ellenkező esetben az érintett munkatárs kevésbé lesz hatékony a munkájában, ráadásul,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük