Zavarná a napi munkát? A megoldás: éjszakai takarítás

0 hozzászólás

Az ipari és irodai takarítás feladatainak egy része nappal is elvégezhető. Vannak azonban olyan helyzetek és feladatok, amelyeket éjszaka érdemes kivitelezni. Hogy melyek ezek? Olvasson tovább, azonnal eláruljuk!>>>

Kinek, miért jó az éjszakai takarítás?

Az éjszakai takarítás során bármilyen takarítási feladat elvégezhető. Mégis az ügyfeleink leggyakrabban, akkor veszik igénybe ezt a szolgáltatást, amikor a takarító személyzet tevékenysége zavarná pl. az irodában vagy gyárrészlegen folyó napi munkát. 

Éjszakai takarítás szolgáltatás tehát a megrendelők számára gyakran prioritást élvez. Ebben az esetben azonban számolni kell azzal is, hogy az éjszakai takarítás teljes ideje alatt lámpafényre van szükség, ami plusz költségekkel járhat a megrendelő számára. 

Gyakran találkozunk olyan helyszínnel, ahol a csak éjszaka lehet makulátlan tisztaságot varázsolni, akkor, amikor a gyártósorok, illetve egyéb munkaeszközök nincsenek használatban.

Nem utolsó szempont az sem hogy a takarítást végző személyzet számára is nagyságrendekkel hatékonyabb munkatempót tesz lehetővé, ha pl. egy teljesen üres irodaépületben, zavartalanul végezhetik a munkájukat.

A nagy, több száz vagy több ezer főt foglalkoztató cégek általában éjszakai takarítást rendelnek, de egyre gyakrabban találkozunk vele kisebb vállalkozások és néhány fős irodák esetében is.

Amikor nem a kényelem és a praktikusság számít

A bizonyos időközönként végzett nagytakarítási feladatokat, valamint a légtechnika takarítást mindenképpen érdemes a munkaidő utánra időzíteni.

A nagytakarítás során természetesen az általános irodai vagy kisebb ipari takarítási feladatok is elvégezhetők.

Ugyanakkor pl. a légtechnika takarítás esetén a teljes rendszert le kell állítani, ami csak akkor kivitelezhető, ha senki sem tartózkodik az épületben. 

Ugyanez a helyzet a különböző gépsorok és a hatalmas belmagasságú csarnokok makacs szennyeződéseinek felszámolásához használt szárazjeges takarítással is.  De a rendkívül értékes számítógéppark speciális fertőtlenítő takarítása sem kivitelezhető maradéktalanul a normál munkaidőben. 

Éjszaka végzett a takarításra tehát egyre több helyen, egyre nagyobb szükség van.

Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től!>>>

Hasonló bejegyzések

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

Már több mint egy hónapja elkezdődött az újév, és ha eddig nem tette, itt a tökéletes alkalom arra, hogy a vállalkozásánál felülvizsgálják és újradefiniálják a irodatakarítási stratégiáikat, biztosítva ezzel a munkahelyi környezet tisztaságát és higiéniáját. A...

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Mi történik, ha a modern technológia találkozik a környezettudatossággal? A szárazjeges tisztítás a modern kor egyik leginnovatívabb takarítási technológiája, amely forradalmasítja az ipari és kereskedelmi takarítást. A Tarcsai-Service Kft által alkalmazott...

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Az ipari takarítás az ipari létesítmények különleges tisztítási igényeire összpontosít. Ez magában foglalja a potenciálisan veszélyes területek, gépek és berendezések tisztítását, amelyek speciális személyzetet, módszereket és eszközöket igényelnek. A Tarcsai-Service...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük