Zavarná a napi munkát? A megoldás: éjszakai takarítás

0 hozzászólás

Az ipari és irodai takarítás feladatainak egy része nappal is elvégezhető. Vannak azonban olyan helyzetek és feladatok, amelyeket éjszaka érdemes kivitelezni. Hogy melyek ezek? Olvasson tovább, azonnal eláruljuk!>>>

Kinek, miért jó az éjszakai takarítás?

Az éjszakai takarítás során bármilyen takarítási feladat elvégezhető. Mégis az ügyfeleink leggyakrabban, akkor veszik igénybe ezt a szolgáltatást, amikor a takarító személyzet tevékenysége zavarná pl. az irodában vagy gyárrészlegen folyó napi munkát. 

Éjszakai takarítás szolgáltatás tehát a megrendelők számára gyakran prioritást élvez. Ebben az esetben azonban számolni kell azzal is, hogy az éjszakai takarítás teljes ideje alatt lámpafényre van szükség, ami plusz költségekkel járhat a megrendelő számára. 

Gyakran találkozunk olyan helyszínnel, ahol a csak éjszaka lehet makulátlan tisztaságot varázsolni, akkor, amikor a gyártósorok, illetve egyéb munkaeszközök nincsenek használatban.

Nem utolsó szempont az sem hogy a takarítást végző személyzet számára is nagyságrendekkel hatékonyabb munkatempót tesz lehetővé, ha pl. egy teljesen üres irodaépületben, zavartalanul végezhetik a munkájukat.

A nagy, több száz vagy több ezer főt foglalkoztató cégek általában éjszakai takarítást rendelnek, de egyre gyakrabban találkozunk vele kisebb vállalkozások és néhány fős irodák esetében is.

Amikor nem a kényelem és a praktikusság számít

A bizonyos időközönként végzett nagytakarítási feladatokat, valamint a légtechnika takarítást mindenképpen érdemes a munkaidő utánra időzíteni.

A nagytakarítás során természetesen az általános irodai vagy kisebb ipari takarítási feladatok is elvégezhetők.

Ugyanakkor pl. a légtechnika takarítás esetén a teljes rendszert le kell állítani, ami csak akkor kivitelezhető, ha senki sem tartózkodik az épületben. 

Ugyanez a helyzet a különböző gépsorok és a hatalmas belmagasságú csarnokok makacs szennyeződéseinek felszámolásához használt szárazjeges takarítással is.  De a rendkívül értékes számítógéppark speciális fertőtlenítő takarítása sem kivitelezhető maradéktalanul a normál munkaidőben. 

Éjszaka végzett a takarításra tehát egyre több helyen, egyre nagyobb szükség van.

Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től!>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük