Zavarná a napi munkát? A megoldás: éjszakai takarítás

0 hozzászólás

Az ipari és irodai takarítás feladatainak egy része nappal is elvégezhető. Vannak azonban olyan helyzetek és feladatok, amelyeket éjszaka érdemes kivitelezni. Hogy melyek ezek? Olvasson tovább, azonnal eláruljuk!>>>

Kinek, miért jó az éjszakai takarítás?

Az éjszakai takarítás során bármilyen takarítási feladat elvégezhető. Mégis az ügyfeleink leggyakrabban, akkor veszik igénybe ezt a szolgáltatást, amikor a takarító személyzet tevékenysége zavarná pl. az irodában vagy gyárrészlegen folyó napi munkát. 

Éjszakai takarítás szolgáltatás tehát a megrendelők számára gyakran prioritást élvez. Ebben az esetben azonban számolni kell azzal is, hogy az éjszakai takarítás teljes ideje alatt lámpafényre van szükség, ami plusz költségekkel járhat a megrendelő számára. 

Gyakran találkozunk olyan helyszínnel, ahol a csak éjszaka lehet makulátlan tisztaságot varázsolni, akkor, amikor a gyártósorok, illetve egyéb munkaeszközök nincsenek használatban.

Nem utolsó szempont az sem hogy a takarítást végző személyzet számára is nagyságrendekkel hatékonyabb munkatempót tesz lehetővé, ha pl. egy teljesen üres irodaépületben, zavartalanul végezhetik a munkájukat.

A nagy, több száz vagy több ezer főt foglalkoztató cégek általában éjszakai takarítást rendelnek, de egyre gyakrabban találkozunk vele kisebb vállalkozások és néhány fős irodák esetében is.

Amikor nem a kényelem és a praktikusság számít

A bizonyos időközönként végzett nagytakarítási feladatokat, valamint a légtechnika takarítást mindenképpen érdemes a munkaidő utánra időzíteni.

A nagytakarítás során természetesen az általános irodai vagy kisebb ipari takarítási feladatok is elvégezhetők.

Ugyanakkor pl. a légtechnika takarítás esetén a teljes rendszert le kell állítani, ami csak akkor kivitelezhető, ha senki sem tartózkodik az épületben. 

Ugyanez a helyzet a különböző gépsorok és a hatalmas belmagasságú csarnokok makacs szennyeződéseinek felszámolásához használt szárazjeges takarítással is.  De a rendkívül értékes számítógéppark speciális fertőtlenítő takarítása sem kivitelezhető maradéktalanul a normál munkaidőben. 

Éjszaka végzett a takarításra tehát egyre több helyen, egyre nagyobb szükség van.

Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től!>>>

Hasonló bejegyzések

Szárazjeges takarítás

Szárazjeges takarítás

Bevált és fenntartható megoldás az ipari szennyeződések ellen A szárazjeges takarítás az elmúlt években vált igazán népszerűvé és elismertté a takarítási iparban. Miért? Mert ez a módszer hatékonyan és környezetbarát módon képes megbirkózni a legmakacsabb...

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Önnek melyik módszerre van szüksége? Az épületek homlokzata nagymértékben formálja a városok arculatát. A homlokzatok tisztasága nemcsak esztétikai, hanem funkcionális szempontjából is elengedhetetlen. A modern technológiák révén ma már környezetbarát és hatékony...

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

Egy tiszta iroda növelheti az alkalmazottak produktivitását, míg a kutatások szerint a rendezetlen környezet stresszt és szorongást okozhat. Sokan nem szeretnek takarítani és nem is tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Mivel azonban mindannyian szeretünk tiszta körülmények...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük