Amikor csak a szárazjeges takarítás segíthet

0 hozzászólás

A szárazjeges takarítás elképesztően hatékony módszer a különféle felületek megtisztítására. De mi is ez valójában és miért ennyire hatékony? Most kiderül.>>>

Szárazjeges takarítás: miről van szó pontosan? 

A szárazjeges takarítás kiválóan alkalmas rendkívül szennyezett felületek eredményes és környezetkímélő megtisztítására. További előnye, hogy olyan felületeken is biztonságosan alkalmazható, amelyek a hagyományos, nedvességgel és párával járó technikákkal nem közelíthetők meg.

Számos olyan berendezési tárgy, illetve géppark van, melyek megtisztítása már időszerű lenne, de nedvesség és pára hatására károsodhatnak. Ezt a helyzetet könnyedén át lehet hidalni, ha szárazjeget alkalmazunk.

A szárazjég ugyanis fagyott, szilárd halmazállapotú szén-dioxid, amit nagynyomású levegőáram segítségével pellet formában juttatunk a megtisztítandó felületre. 

A hangsebesség közelire felgyorsított pellet a felületre érve a pillanat tört része alatt megfagyasztja a szennyeződés szemcséket és szétrobbantja azokat.

A folyamat közben nem keletkezik nedvesség vagy pára, mert a pellet egy szilárd anyag, ami a felületre érve szinte azonnal gáz halmazállapotúvá válik és elillan

Jelenleg nem ismerünk ennél hatékonyabb, gyorsabb, ugyanakkor kíméletesebb technológiát. A látványos eredménnyel járó szárazjeges tisztítás után nem marad semmilyen szennyeződés, csak a tökéletes tisztaság. 

Milyen előnyei vannak még?

A szárazjeges tisztítás a szemcseszóráshoz hasonló elven működik, de annál még kíméletesebb és minden felületen alkalmazható. Továbbá:

  • biztonságos, nem mérgező, az egészségre ártalmatlan
  • elképesztően hatékony és gyors eredményt garantál bármilyen felületen
  • nem gyúlékony
  • környezetkímélő technológia
  • nincs szükség vegyszerekre
  • más ipari folyamatokból visszanyert szén-dioxidot használ
  • nem keletkezik utána hulladék
  • a felülettel érintkezve azonnal elillan, így nem keletkezik utána másodlagos hulladék, illetve nedvesség és pára sem
  • kíméletes, nem koptatja vagy karcolja meg a felületeket
  • más módon eltüntethetetlen gépzsíros, illetve olajos foltok, szennyeződések esetén is hibátlanul teljesít

Évek óta eltüntethetetlen, kihívást jelentő szennyeződések esetén kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től szárazjeges takarításra!>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük