3 apró takarítási trükk a sikeresebb üzletmenetért

0 hozzászólás

Az év első napjaiban szinte senkinek nem jut eszébe a takarítás, hiszen mindenki elgondolkodik a személyes és szakmai céljain. Bizonyára Ön is igyekezett olyan döntéseket hozni, amelyek a karrierje és az egészsége javításával kapcsolatosak. Eközben pedig nyilván nem gondolt arra, hogy az irodai környezet tisztántartása nagymértékben befolyásolhatja ezt a két területet. 

Ugyanakkor munkaadóként Önnek érdemes figyelembe vennie, hogy ma minden eddiginél jelentősebb mértékben a tisztaság és a munkahelyi elégedettség a kulcsa az értékes alkalmazottak megtalálásának és megtartásának. 

Ha tehát januárban ezt nem tűzte ki célul, tegye meg most, mert a rendezett, tiszta és higiénikus munkakörnyezet jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy 2022-ben elérje a kitűzött üzleti céljait.

Az alábbiakban 3 olyan tippet sorolunk fel, amelyek segíthetnek Önnek és csapatának egy egészségesebb és sikeresebb év elérésében.>>>

  1. A rendszeres takarítás a rendezett iroda alapja – Bízza profikra

Az Ön munkahelyén hogy zajlik a takarítás?  A munkatársak végzik, heti egyszer vagy takarító személyzetet tart fenn, akik klasszikus munkaidőben járják az irodákat? 

A napi, heti vagy alkalmankénti takarítás hatékony munkafolyamatot teremt, vagy inkább elősegíti a káoszt?

Az időbeosztás és az elvégzett takarítási feladatok segítik az iroda tisztán tartását és növelik a munkatársak produktivitását vagy rontják a csapata hatékonyságát?

Ha eddig nem tette meg, itt a tökéletes alkalom arra, hogy kreatív szemlélettel tekintsen erre a területre és változtasson azon, ami nem jól működik.

Mert a takarítás lehet észrevétlen is, a tisztaság pedig érezhető. Ha ugyanis profi takarító cégre bízza az irodatakarítás feladatait, akkor nem kell többé azon gondolkodnia, hogy miért nem viszi ki senki a szemetet, miért csupa morzsa a padló vagy, hogy vajon mennyire higiénikus a szellőzőrendszer. 

Cégünk profi napi, heti és alkalmi takarítási szolgáltatásokat kínál, a munkaidő előtt, alatt vagy után és akár éjszaka is. Magasan képzett takarítóink szinte észrevétlenül biztosítják, hogy az Ön irodája egész évben makulátlanul tiszta legyen és zökkenőmentesen működjön.

  1. Legyen a vállalkozása zöldebb

A környezetbarát szemlélet a takarítás terén is előnyös és nagyszerű módja annak, hogy pl. eltávolítsa a káros vegyszereket a környezetéből, és ezzel csökkentse a vállalata ökológiai lábnyomát. 

Néhány egyszerű lépés megtételével az Ön cége is környezetbarátabb, tisztább vállalkozássá válhat.

Váltsa le az irodában használt tisztító- és mosogatószereket földbarát, természetes termékekre, vagy működjön együtt egy környezetbarát tisztítási módszereket is alkalmazó céggel, mint például a Tarcsai-Service Kft. 

  1. Legyen következetes

Függetlenül attól, hogy a takarítás tekintetében az Ön munkahelyén csak egy kis módosításra vagy esetleg egy nagyobb változtatásra van szükség, úgy jár a legjobban, ha elkötelezi magát a rendszeres takarítási ütemterv mellett

Miért van erre szükség? Mert a rendszeres takarítás hatékonyan gondoskodhat az iroda folyamatos higiéniájáról és ha kell gyorsan megoldja az esetlegesen felmerülő problémákat vagy rendetlenségeket.

Ez így együtt túl soknak tűnik? Megértjük. Mi azért vagyunk, hogy segítsük az indulásban. A Tarcsai Service Kft. munkatársai kimennek a helyszínre, felmérik az épületet vagy munkaterületét, és olyan testreszabott megoldást javasolnak, amely megfelel az Ön igényeinek és preferenciáinak. Itt egyeztethet időpontot kollégánkkal.>>>

Hasonló bejegyzések

A hatékony ipari takarítás 2 legjobb módszere

A hatékony ipari takarítás 2 legjobb módszere

A hatékony ipari takarítás a tisztaság alapja a különböző cégek számára. Két módszert is ismerünk, amivel ez szinte minden körülmények között biztosítható. Az egyik a magas nyomású vizes takarítás, a másik pedig a szárazjeges takarítás.>>> Magasnyomású vizes...

6 lépés a sikeres iskolai takarításért

6 lépés a sikeres iskolai takarításért

Elmúlt szeptember elseje, elkezdődött az új tanév. Az iskolák és az óvodák újra megtelnek, így tehát a takarításra is egyre nagyobb hangsúly helyeződik ezekben a közintézményekben. A baktériumok és vírusok százai vagy akár ezrei is gyülekezhetnek egy koncentrált...

Takarítóipari trendek: Mi jöhet még?

Takarítóipari trendek: Mi jöhet még?

Egyetlen iparág sem marad egy helyben. A technológiák és az emberek is folyamatosan változnak és így az igények is. A különböző takarító vállalkozások pedig alkalmazkodnak és olyan szolgáltatásokat kínálnak, amelyekkel elégedetté tehetik a megrendelőket. Szerencsére...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük