3 apró takarítási trükk a sikeresebb üzletmenetért

0 hozzászólás

Az év első napjaiban szinte senkinek nem jut eszébe a takarítás, hiszen mindenki elgondolkodik a személyes és szakmai céljain. Bizonyára Ön is igyekezett olyan döntéseket hozni, amelyek a karrierje és az egészsége javításával kapcsolatosak. Eközben pedig nyilván nem gondolt arra, hogy az irodai környezet tisztántartása nagymértékben befolyásolhatja ezt a két területet. 

Ugyanakkor munkaadóként Önnek érdemes figyelembe vennie, hogy ma minden eddiginél jelentősebb mértékben a tisztaság és a munkahelyi elégedettség a kulcsa az értékes alkalmazottak megtalálásának és megtartásának. 

Ha tehát januárban ezt nem tűzte ki célul, tegye meg most, mert a rendezett, tiszta és higiénikus munkakörnyezet jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy 2022-ben elérje a kitűzött üzleti céljait.

Az alábbiakban 3 olyan tippet sorolunk fel, amelyek segíthetnek Önnek és csapatának egy egészségesebb és sikeresebb év elérésében.>>>

  1. A rendszeres takarítás a rendezett iroda alapja – Bízza profikra

Az Ön munkahelyén hogy zajlik a takarítás?  A munkatársak végzik, heti egyszer vagy takarító személyzetet tart fenn, akik klasszikus munkaidőben járják az irodákat? 

A napi, heti vagy alkalmankénti takarítás hatékony munkafolyamatot teremt, vagy inkább elősegíti a káoszt?

Az időbeosztás és az elvégzett takarítási feladatok segítik az iroda tisztán tartását és növelik a munkatársak produktivitását vagy rontják a csapata hatékonyságát?

Ha eddig nem tette meg, itt a tökéletes alkalom arra, hogy kreatív szemlélettel tekintsen erre a területre és változtasson azon, ami nem jól működik.

Mert a takarítás lehet észrevétlen is, a tisztaság pedig érezhető. Ha ugyanis profi takarító cégre bízza az irodatakarítás feladatait, akkor nem kell többé azon gondolkodnia, hogy miért nem viszi ki senki a szemetet, miért csupa morzsa a padló vagy, hogy vajon mennyire higiénikus a szellőzőrendszer. 

Cégünk profi napi, heti és alkalmi takarítási szolgáltatásokat kínál, a munkaidő előtt, alatt vagy után és akár éjszaka is. Magasan képzett takarítóink szinte észrevétlenül biztosítják, hogy az Ön irodája egész évben makulátlanul tiszta legyen és zökkenőmentesen működjön.

  1. Legyen a vállalkozása zöldebb

A környezetbarát szemlélet a takarítás terén is előnyös és nagyszerű módja annak, hogy pl. eltávolítsa a káros vegyszereket a környezetéből, és ezzel csökkentse a vállalata ökológiai lábnyomát. 

Néhány egyszerű lépés megtételével az Ön cége is környezetbarátabb, tisztább vállalkozássá válhat.

Váltsa le az irodában használt tisztító- és mosogatószereket földbarát, természetes termékekre, vagy működjön együtt egy környezetbarát tisztítási módszereket is alkalmazó céggel, mint például a Tarcsai-Service Kft. 

  1. Legyen következetes

Függetlenül attól, hogy a takarítás tekintetében az Ön munkahelyén csak egy kis módosításra vagy esetleg egy nagyobb változtatásra van szükség, úgy jár a legjobban, ha elkötelezi magát a rendszeres takarítási ütemterv mellett

Miért van erre szükség? Mert a rendszeres takarítás hatékonyan gondoskodhat az iroda folyamatos higiéniájáról és ha kell gyorsan megoldja az esetlegesen felmerülő problémákat vagy rendetlenségeket.

Ez így együtt túl soknak tűnik? Megértjük. Mi azért vagyunk, hogy segítsük az indulásban. A Tarcsai Service Kft. munkatársai kimennek a helyszínre, felmérik az épületet vagy munkaterületét, és olyan testreszabott megoldást javasolnak, amely megfelel az Ön igényeinek és preferenciáinak. Itt egyeztethet időpontot kollégánkkal.>>>

Hasonló bejegyzések

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

Már több mint egy hónapja elkezdődött az újév, és ha eddig nem tette, itt a tökéletes alkalom arra, hogy a vállalkozásánál felülvizsgálják és újradefiniálják a irodatakarítási stratégiáikat, biztosítva ezzel a munkahelyi környezet tisztaságát és higiéniáját. A...

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Mi történik, ha a modern technológia találkozik a környezettudatossággal? A szárazjeges tisztítás a modern kor egyik leginnovatívabb takarítási technológiája, amely forradalmasítja az ipari és kereskedelmi takarítást. A Tarcsai-Service Kft által alkalmazott...

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Az ipari takarítás az ipari létesítmények különleges tisztítási igényeire összpontosít. Ez magában foglalja a potenciálisan veszélyes területek, gépek és berendezések tisztítását, amelyek speciális személyzetet, módszereket és eszközöket igényelnek. A Tarcsai-Service...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük