5 érv az ozmózis vizes homlokzattisztítás mellett

0 hozzászólás

Természetes és hatékony homlokzattisztítást szeretne? Akkor az ozmózis vizes homlokzattisztításban nem fog csalódni.>>>

Mi az az ozmózis vizes homlokzattisztítás?

Az ozmózis vizes homlokzattisztítás egy speciális, fordított ozmózis vízre épülő eljárás, ami szinte bármilyen homlokzati anyagról: üvegről, márványról, kőről, tégláról, gránitról maradéktalanul eltávolítja a felületi szennyeződéseket.

A technológia egyik legnagyobb előnye, hogy teljes mértékben csík- és foltmentesen, ráadásul tisztítószerek használata nélkül érhetünk el vele kifogástalan eredményt. Az eljárás során csupán tiszta vizet használunk, amivel tökéletesen képesek vagyunk eltávolítani a szennyeződéseket bármilyen homlokzati felületről. 

Mitől ennyire hatékony?

Az ozmózis vizes homlokzattisztítás egy ipari takarítási eljárás, tehát az általános takarítók eszköztárában nem elérhető. 

A technológia lényege a fordított ozmózis víz használatában rejlik, ami nagy nyomással érkezik a megtisztítandó felületre, ahol a szerves és szervetlen szennyeződéseket, illetve a különböző ásványi anyagokat is maradéktalanul eltávolítja anélkül, hogy bármilyen sérülést okozna vagy kicsit is megkarcolná azt.

Milyen előnyökkel jár Önnek az ozmózis vízzel történő homlokzattisztítás?

Ha ezt a szolgáltatást rendeli meg, biztos lehet abban, hogy:

  1. Csík és foltmentes, kristálytiszta üvegfelületet hagyunk magunk után, és ehhez még áttörlésre sincs szükség.
  2. Hordozható berendezéssel dolgozunk, ezért gyakorlatilag bárhol felállíthatjuk a berendezést és alkalmazni tudjuk ezt a technológiát, ahol rendelkezésünkre áll legalább egy autónyi hely.
  3. Kifejezetten gyors és hatékony módszerről van szó, amivel úgy tudjuk megtisztítani a homlokzatot, hogy közben Ön és munkatársai zavartalanul dolgoznak az épületben.
  4. 100 %-ban vegyszermentes, tehát környezetbarát módszerrel tisztulhat meg a homlokzat, ami nem jelent veszélyt sem arra aki a homlokzattisztítást végzi, sem azokra, akik az adott épületen belül dolgoznak.
  5. 16 méteres magasságig állványzat nélkül, a talajról megtisztítható a homlokzat.

Ha tiszta kilátást szeretne, válassza a Tarcsai-Service Kft. ozmózis vizes homlokzattisztítás szolgáltatását. Itt kérhet ajánlatot.>>>

Hasonló bejegyzések

A hatékony ipari takarítás 2 legjobb módszere

A hatékony ipari takarítás 2 legjobb módszere

A hatékony ipari takarítás a tisztaság alapja a különböző cégek számára. Két módszert is ismerünk, amivel ez szinte minden körülmények között biztosítható. Az egyik a magas nyomású vizes takarítás, a másik pedig a szárazjeges takarítás.>>> Magasnyomású vizes...

6 lépés a sikeres iskolai takarításért

6 lépés a sikeres iskolai takarításért

Elmúlt szeptember elseje, elkezdődött az új tanév. Az iskolák és az óvodák újra megtelnek, így tehát a takarításra is egyre nagyobb hangsúly helyeződik ezekben a közintézményekben. A baktériumok és vírusok százai vagy akár ezrei is gyülekezhetnek egy koncentrált...

Takarítóipari trendek: Mi jöhet még?

Takarítóipari trendek: Mi jöhet még?

Egyetlen iparág sem marad egy helyben. A technológiák és az emberek is folyamatosan változnak és így az igények is. A különböző takarító vállalkozások pedig alkalmazkodnak és olyan szolgáltatásokat kínálnak, amelyekkel elégedetté tehetik a megrendelőket. Szerencsére...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük