5 érv az ozmózis vizes homlokzattisztítás mellett

0 hozzászólás

Természetes és hatékony homlokzattisztítást szeretne? Akkor az ozmózis vizes homlokzattisztításban nem fog csalódni.>>>

Mi az az ozmózis vizes homlokzattisztítás?

Az ozmózis vizes homlokzattisztítás egy speciális, fordított ozmózis vízre épülő eljárás, ami szinte bármilyen homlokzati anyagról: üvegről, márványról, kőről, tégláról, gránitról maradéktalanul eltávolítja a felületi szennyeződéseket.

A technológia egyik legnagyobb előnye, hogy teljes mértékben csík- és foltmentesen, ráadásul tisztítószerek használata nélkül érhetünk el vele kifogástalan eredményt. Az eljárás során csupán tiszta vizet használunk, amivel tökéletesen képesek vagyunk eltávolítani a szennyeződéseket bármilyen homlokzati felületről. 

Mitől ennyire hatékony?

Az ozmózis vizes homlokzattisztítás egy ipari takarítási eljárás, tehát az általános takarítók eszköztárában nem elérhető. 

A technológia lényege a fordított ozmózis víz használatában rejlik, ami nagy nyomással érkezik a megtisztítandó felületre, ahol a szerves és szervetlen szennyeződéseket, illetve a különböző ásványi anyagokat is maradéktalanul eltávolítja anélkül, hogy bármilyen sérülést okozna vagy kicsit is megkarcolná azt.

Milyen előnyökkel jár Önnek az ozmózis vízzel történő homlokzattisztítás?

Ha ezt a szolgáltatást rendeli meg, biztos lehet abban, hogy:

  1. Csík és foltmentes, kristálytiszta üvegfelületet hagyunk magunk után, és ehhez még áttörlésre sincs szükség.
  2. Hordozható berendezéssel dolgozunk, ezért gyakorlatilag bárhol felállíthatjuk a berendezést és alkalmazni tudjuk ezt a technológiát, ahol rendelkezésünkre áll legalább egy autónyi hely.
  3. Kifejezetten gyors és hatékony módszerről van szó, amivel úgy tudjuk megtisztítani a homlokzatot, hogy közben Ön és munkatársai zavartalanul dolgoznak az épületben.
  4. 100 %-ban vegyszermentes, tehát környezetbarát módszerrel tisztulhat meg a homlokzat, ami nem jelent veszélyt sem arra aki a homlokzattisztítást végzi, sem azokra, akik az adott épületen belül dolgoznak.
  5. 16 méteres magasságig állványzat nélkül, a talajról megtisztítható a homlokzat.

Ha tiszta kilátást szeretne, válassza a Tarcsai-Service Kft. ozmózis vizes homlokzattisztítás szolgáltatását. Itt kérhet ajánlatot.>>>

Hasonló bejegyzések

Szárazjeges takarítás

Szárazjeges takarítás

Bevált és fenntartható megoldás az ipari szennyeződések ellen A szárazjeges takarítás az elmúlt években vált igazán népszerűvé és elismertté a takarítási iparban. Miért? Mert ez a módszer hatékonyan és környezetbarát módon képes megbirkózni a legmakacsabb...

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Önnek melyik módszerre van szüksége? Az épületek homlokzata nagymértékben formálja a városok arculatát. A homlokzatok tisztasága nemcsak esztétikai, hanem funkcionális szempontjából is elengedhetetlen. A modern technológiák révén ma már környezetbarát és hatékony...

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

Egy tiszta iroda növelheti az alkalmazottak produktivitását, míg a kutatások szerint a rendezetlen környezet stresszt és szorongást okozhat. Sokan nem szeretnek takarítani és nem is tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Mivel azonban mindannyian szeretünk tiszta körülmények...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük