Hogyan zajlik a légtechnika fertőtlenítés?

0 hozzászólás

A légtechnika fertőtlenítés alapvető fontosságú a különböző irodai és ipari, illetve egyéb céges környezetben, ahol sok ember fordul meg nap mint nap. Cégünk speciális légtechnika fertőtlenítő megoldásával és rendszeres légtechnika tisztítással, higiénikus és tiszta levegőt és környezetet teremthet.>>>

Hogyan zajlik a légtechnika fertőtlenítés a Tarcsai-Service Kft. módszerével?

Cégünk munkatársai a légtechnika fertőtlenítés során speciális takarítási eljárásokat alkalmaznak, hogy a légtechnikai berendezésekben megtapadt szennyeződéseket és különböző vírusokat, baktériumokat, illetve gombaspórákat maradéktalanul eltávolítsák.

Kifejezetten erre a célra kifejlesztett, ipari fertőtlenítő tisztítószerrel dolgozunk, és teljesen kiürítjük az adott helyiséget vagy épületet mielőtt nekilátunk a folyamatnak.

A légtechnikai berendezések csak akkor lesznek tökéletesen tiszták, ha azok külső és belső felületeit is megszabadítjuk a portól és a különböző, egészségre káros mikroorganizmusoktól.

A módszerünk lényege, hogy miután végeztünk a takarítással fertőtlenítünk, majd próbaüzemet tartunk, utána pedig mintát veszünk és csak akkor adjuk át a területet, amikor meggyőződtünk arról, hogy teljesen tiszta és kórokozómentes a légtechnikai berendezés. 

Miben tér el a mi szolgáltatásunk, más légtechnikai fertőtlenítő takarítástól?

A munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek az ipari és a légtechnikai berendezések takarítása és speciális fertőtlenítése terén. Emellett, kizárólag munkahelyeket és vállalati ügyfeleknek dolgozunk, méghozzá rövid határidővel.

Legyen szó akár irodaházról vagy egyetlen irodáról, gyárról, üzemről, bevásárlóközpontról, sportlétesítményről, csarnokokról, hűtőházról vagy egy iskolákról, a Tarcsai-Service Kft-re minden helyzetben számíthat. 

Szolgáltatási területünk elsősorban Kistarcsa, Nagytarcsa és környékük. De egyedi megállapodás szerint az ország más pontján is segítünk a tisztaság és a légtechnikai rendszer, illetve a munkakörnyezet maximális higiéniájának megteremtésében és fenntartásában. 

Takarítás szolgáltatásainkat munkaidőben, munkaidő előtt vagy után, illetve hétvégén és éjszaka is biztosítjuk. Válassza ki az Önnek megfelelő lehetőséget, vázolja fel, hogy mi lenne a feladat és kérjen ajánlatot a Tarcsai-Service Kft-től fertőtlenítő légtechnika takarításra vagy az általunk kínált szolgáltatások egyikére.>>>

Hasonló bejegyzések

Ipari takarítás: a leghatékonyabb technikák

Ipari takarítás: a leghatékonyabb technikák

Az ipari takarítás elengedhetetlen a gyárak, raktárak és egyéb ipari létesítmények biztonságának és megfelelő higiéniájának fenntartásához. A hatékony technikák alkalmazása növeli a takarítási folyamatok hatékonyságát és elősegíti a fenntarthatóbb üzemelést. Melyek...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük