Ezért fontos a rendszeres légtechnika fertőtlenítő takarítás

0 hozzászólás

A légtechnika fertőtlenítő takarítás elengedhetetlen feltétele a higiénikus munkakörnyezetnek. Ráadásul nem csak a pandémia idején fontos a rendszeresség. Hogy miért? Olvasson tovább, azonnal kiderül!>>>

Hol elengedhetetlen a légtechnika fertőtlenítő takarítás?

A légtechnika fertőtlenítő takarítás minden környezetben javasolt, hiszen a tiszta levegő egyben az egészségmegőrzés alapja is.

Ön, mint felelősségteljes cégvezető törekszik a saját és munkatársai egészségének megőrzésére?

Akkor bizonyára azt is tudja, hogy ehhez nem csak a különböző munkafelületek és a padló tisztántartására és rendszeres fertőtlenítésére van szükség, hanem arra is, hogy a belélegzett levegő garantáltan mikróbáktól és portól mentes legyen. 

Milyen gyakran érdemes kitisztíttatni és fertőtleníteni a légtechnikai berendezéseket?

A légtechnika fertőtlenítés és takarítás épp időszerű, amennyiben a légtechnikai rendszer hatékonyságával vagy a szállított levegő minőségével kapcsolatos aggályok merülnek fel.

Általánosságban elmondható, hogy amennyiben a légtechnikát időszakosan (főként a klímaberendezéseknél fordul elő, hogy nyáron hűtésre, az átmeneti időszakban pedig fűtésre) használják, akkor évente minimum kétszer esedékes a szakszerű fertőtlenítő takarítás.

Ha azonban, pl. a szellőzőrendszert folyamatosan üzemeltetik, kiemelten nagy forgalmú helyen vagy poros környezetben, akár az évi 4-6 alkalom is kevés lehet.

A gyakoriságot minden esetben a környezet és a használat módja határozza meg.

Ha a rendszerben leülepedett, szabad szemmel nem látható por és kórokozók akadályozzák a légtechnikai berendezés hatékonyságát, az nem csak a levegőminőség romlásán, hanem a teljesítmény növekedésében, azaz a közüzemi számlán is tetten érhető.

Tehát az egészségügyi ajánlás mellett, anyagi oldalról vizsgálva is jobb döntés a rendszeres légtechnika fertőtlenítő takarítás és karbantartás. Ezen nem szabad spórolni, mert ahogy az más területeken is lenni szokott, a hanyagság végül mindig többe kerül. 

Mire számíthat a légtechnika takarítás során? 

Ez a munkafolyamat az ipari takarító vállalkozások profiljába tartozó, speciális ismereteket és felszereléseket igénylő feladat. A profi szakemberek azonban viszonylag rövid idő alatt végeznek vele.

Mivel a maximális higiénia és biztonság érdekében alapkövetelmény, hogy az üzem vagy irodaház üres legyen, érdemes éjszakára időzíteni. 

A légtechnika takarítás során az eszközök és a rendszer külső és belső felületeit meg kell tisztítani a: 

  • a lerakódott portól
  • szennyeződésektől
  • egészségre káros gombaspóráktól, baktériumoktól és vírusoktól

A Tarcsai-Service Kft. által használt innovatív technológia elvégzi a szükséges tisztítási folyamatokat, melyet átfogó fertőtlenítéssel egészít ki, emberi jelenlét nélkül, mindössze 1 óra alatt. A végeredmény, igény esetén mintavétellel is igazolható. 

Többre is kíváncsi? Tapasztalja meg a kristálytiszta levegő nyújtotta élményt, kérjen ajánlatot fertőtlenítő légtechnika takarításra a Tarcsai-Service Kft-től!

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

Már több mint egy hónapja elkezdődött az újév, és ha eddig nem tette, itt a tökéletes alkalom arra, hogy a vállalkozásánál felülvizsgálják és újradefiniálják a irodatakarítási stratégiáikat, biztosítva ezzel a munkahelyi környezet tisztaságát és higiéniáját. A...

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Mi történik, ha a modern technológia találkozik a környezettudatossággal? A szárazjeges tisztítás a modern kor egyik leginnovatívabb takarítási technológiája, amely forradalmasítja az ipari és kereskedelmi takarítást. A Tarcsai-Service Kft által alkalmazott...

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Az ipari takarítás az ipari létesítmények különleges tisztítási igényeire összpontosít. Ez magában foglalja a potenciálisan veszélyes területek, gépek és berendezések tisztítását, amelyek speciális személyzetet, módszereket és eszközöket igényelnek. A Tarcsai-Service...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük