A központi porszívó 5 verhetetlen előnye

0 hozzászólás

Egy átgondoltan tervezett és telepített központi porszívó, ipari hatékonysággal képes elbánni a mindennapi szennyeződésekkel. Erőteljes szívóereje és kényelmes használata megkönnyíti a takarítók munkáját és alaposabb takarítást tesz lehetővé, mint a hagyományos, általános felhasználásra szánt változatok. Ismerje meg a központi porszívó verhetetlen előnyeit, melyek az Ön munkahelyén is felgyorsíthatják, illetve egyszerűbbé tehetik a takarítást!>>>

Mi az a központi porszívó és milyen előnyei vannak?

Egy központi porszívó egy fő egységből (hatalmas porgyűjtő tartályból), átgondoltan elhelyezett csatlakozófedelekből és a hozzájuk kapcsolható gégecsövekből áll. Utóbbiakat csak akkor kell csatlakoztatni, amikor takarításra kerül sor. 

Egy professzionális rendszer egyszerre biztosítja a nagy kapacitást és szívóerőt, a kényelmes használatot, esztétikus, diszkrét megjelenést és a hangtalan működést. 

Épp ebből fakadnak a technológia legnagyobb előnyei:

  • Teljes mértékben hangtalanul üzemel, ami rendkívül kedvező tulajdonság, ha pl. egy szállodai vagy munkaidő alatt kivitelezett irodai takarításról van szó. 
  • A központi porszívó elképesztően könnyen használható. Mivel csak a több méteres gégecsöveket kell csatlakoztatni a megfelelő csatlakozófejre, a porszívó központi egységét sosem húzzuk magunk után, így a porszívó nem akad el és nem tesz kárt a berendezési tárgyakban.
  • Teljes mértékben képes eltüntetni a padlóról az allergiát okozó poratka ürüléket és minden szennyeződést, anélkül, hogy abból bármennyit is visszaengedne a helyiség levegőjébe. A központi egység ugyanis egészen máshol helyezkedik el és csak egészen kis mennyiségű por távozik a gyűjtőtartályából, az is a szabadba kivezetve.
  • A portartály kapacitása hatalmas.
  • Egyszerre több szinten, többen is használhatják a központi porszívót, azonos hatékonyság mellett.

A központi porszívó használata tehát minden egyéb kézi porszívónál kényelmesebb és egészségügyileg biztonságosabb. 

Ipari szintű irodatakarítás szolgáltatás központi porszívó nélkül? 

A Tarcsai-Service Kft., képzett munkatársakkal és innovatív technológiai hátterrel vállalja kistarcsai és nagytarcsai, illetve vonzáskörzetükben tevékenykedő cégek professzionális ipari, általános épület- és irodatakarítását. Ha a Tarcsai-Service jön, a kosz megy. Kérjen ajánlatot!

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

Szárazjeges takarítás

Szárazjeges takarítás

Bevált és fenntartható megoldás az ipari szennyeződések ellen A szárazjeges takarítás az elmúlt években vált igazán népszerűvé és elismertté a takarítási iparban. Miért? Mert ez a módszer hatékonyan és környezetbarát módon képes megbirkózni a legmakacsabb...

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Önnek melyik módszerre van szüksége? Az épületek homlokzata nagymértékben formálja a városok arculatát. A homlokzatok tisztasága nemcsak esztétikai, hanem funkcionális szempontjából is elengedhetetlen. A modern technológiák révén ma már környezetbarát és hatékony...

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

Egy tiszta iroda növelheti az alkalmazottak produktivitását, míg a kutatások szerint a rendezetlen környezet stresszt és szorongást okozhat. Sokan nem szeretnek takarítani és nem is tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Mivel azonban mindannyian szeretünk tiszta körülmények...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük