A központi porszívó 5 verhetetlen előnye

0 hozzászólás

Egy átgondoltan tervezett és telepített központi porszívó, ipari hatékonysággal képes elbánni a mindennapi szennyeződésekkel. Erőteljes szívóereje és kényelmes használata megkönnyíti a takarítók munkáját és alaposabb takarítást tesz lehetővé, mint a hagyományos, általános felhasználásra szánt változatok. Ismerje meg a központi porszívó verhetetlen előnyeit, melyek az Ön munkahelyén is felgyorsíthatják, illetve egyszerűbbé tehetik a takarítást!>>>

Mi az a központi porszívó és milyen előnyei vannak?

Egy központi porszívó egy fő egységből (hatalmas porgyűjtő tartályból), átgondoltan elhelyezett csatlakozófedelekből és a hozzájuk kapcsolható gégecsövekből áll. Utóbbiakat csak akkor kell csatlakoztatni, amikor takarításra kerül sor. 

Egy professzionális rendszer egyszerre biztosítja a nagy kapacitást és szívóerőt, a kényelmes használatot, esztétikus, diszkrét megjelenést és a hangtalan működést. 

Épp ebből fakadnak a technológia legnagyobb előnyei:

  • Teljes mértékben hangtalanul üzemel, ami rendkívül kedvező tulajdonság, ha pl. egy szállodai vagy munkaidő alatt kivitelezett irodai takarításról van szó. 
  • A központi porszívó elképesztően könnyen használható. Mivel csak a több méteres gégecsöveket kell csatlakoztatni a megfelelő csatlakozófejre, a porszívó központi egységét sosem húzzuk magunk után, így a porszívó nem akad el és nem tesz kárt a berendezési tárgyakban.
  • Teljes mértékben képes eltüntetni a padlóról az allergiát okozó poratka ürüléket és minden szennyeződést, anélkül, hogy abból bármennyit is visszaengedne a helyiség levegőjébe. A központi egység ugyanis egészen máshol helyezkedik el és csak egészen kis mennyiségű por távozik a gyűjtőtartályából, az is a szabadba kivezetve.
  • A portartály kapacitása hatalmas.
  • Egyszerre több szinten, többen is használhatják a központi porszívót, azonos hatékonyság mellett.

A központi porszívó használata tehát minden egyéb kézi porszívónál kényelmesebb és egészségügyileg biztonságosabb. 

Ipari szintű irodatakarítás szolgáltatás központi porszívó nélkül? 

A Tarcsai-Service Kft., képzett munkatársakkal és innovatív technológiai hátterrel vállalja kistarcsai és nagytarcsai, illetve vonzáskörzetükben tevékenykedő cégek professzionális ipari, általános épület- és irodatakarítását. Ha a Tarcsai-Service jön, a kosz megy. Kérjen ajánlatot!

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük