A központi porszívó 5 verhetetlen előnye

0 hozzászólás

Egy átgondoltan tervezett és telepített központi porszívó, ipari hatékonysággal képes elbánni a mindennapi szennyeződésekkel. Erőteljes szívóereje és kényelmes használata megkönnyíti a takarítók munkáját és alaposabb takarítást tesz lehetővé, mint a hagyományos, általános felhasználásra szánt változatok. Ismerje meg a központi porszívó verhetetlen előnyeit, melyek az Ön munkahelyén is felgyorsíthatják, illetve egyszerűbbé tehetik a takarítást!>>>

Mi az a központi porszívó és milyen előnyei vannak?

Egy központi porszívó egy fő egységből (hatalmas porgyűjtő tartályból), átgondoltan elhelyezett csatlakozófedelekből és a hozzájuk kapcsolható gégecsövekből áll. Utóbbiakat csak akkor kell csatlakoztatni, amikor takarításra kerül sor. 

Egy professzionális rendszer egyszerre biztosítja a nagy kapacitást és szívóerőt, a kényelmes használatot, esztétikus, diszkrét megjelenést és a hangtalan működést. 

Épp ebből fakadnak a technológia legnagyobb előnyei:

  • Teljes mértékben hangtalanul üzemel, ami rendkívül kedvező tulajdonság, ha pl. egy szállodai vagy munkaidő alatt kivitelezett irodai takarításról van szó. 
  • A központi porszívó elképesztően könnyen használható. Mivel csak a több méteres gégecsöveket kell csatlakoztatni a megfelelő csatlakozófejre, a porszívó központi egységét sosem húzzuk magunk után, így a porszívó nem akad el és nem tesz kárt a berendezési tárgyakban.
  • Teljes mértékben képes eltüntetni a padlóról az allergiát okozó poratka ürüléket és minden szennyeződést, anélkül, hogy abból bármennyit is visszaengedne a helyiség levegőjébe. A központi egység ugyanis egészen máshol helyezkedik el és csak egészen kis mennyiségű por távozik a gyűjtőtartályából, az is a szabadba kivezetve.
  • A portartály kapacitása hatalmas.
  • Egyszerre több szinten, többen is használhatják a központi porszívót, azonos hatékonyság mellett.

A központi porszívó használata tehát minden egyéb kézi porszívónál kényelmesebb és egészségügyileg biztonságosabb. 

Ipari szintű irodatakarítás szolgáltatás központi porszívó nélkül? 

A Tarcsai-Service Kft., képzett munkatársakkal és innovatív technológiai hátterrel vállalja kistarcsai és nagytarcsai, illetve vonzáskörzetükben tevékenykedő cégek professzionális ipari, általános épület- és irodatakarítását. Ha a Tarcsai-Service jön, a kosz megy. Kérjen ajánlatot!

Ajánlatot kérek>>>

Hasonló bejegyzések

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás számos felületről képes eltüntetni olyan szennyeződéseket, amelyeket más módon lehetetlen lenne. De mielőtt önállóan nekilát a munkahelyén a nagynyomású vizes takarításnak érdemes néhány részletet tisztázni.>>> Mi az a...

A takarítókkal szembeni tévhitek

A takarítókkal szembeni tévhitek

Minden munkával szemben kialakultak már bizonyos sztereotípiái és tévhitek, például az, hogy egy autószerelő csak férfi, a takarítók pedig csak nők lehetnek. Pedig ez ma már egyáltalán nincs így. Most porba hullanak az utolsó előítélet morzsák is. 🙂 Íme az igazság a...

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Egy alkalmazott átlagosan 7-8 órát tölt az irodában, ami 1 év alatt több mint 1700 órát jelent. Ez pedig azt jelenti, hogy ennek a területnek tisztának és rendezettnek kell lennie. Ellenkező esetben az érintett munkatárs kevésbé lesz hatékony a munkájában, ráadásul,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük