Ezért fontos a rendszeres légtechnika takarítás

0 hozzászólás

A légtechnika takarítás kiemelten fontos és jó esetben, rendszeresen ismétlődő folyamat, hiszen csak így biztosítható a higiénikus és tiszta levegő a különböző épületekben, illetve helyiségekben.

A por és a különböző szennyeződések, illetve kórokozók idővel felhalmozódhatnak a légtechnikai berendezésekben, és ez megnövelheti a különböző baktériumok, vírusok és gombaspórák, valamint és a por által okozott betegségek kialakulásának kockázatát. 

A rendszeres légcsatorna-tisztítás elősegíti a készülékek hatékonyabb működését, és lehetővé teszi a tiszta levegő áramlását a rendszeren keresztül.

A légtechnika takarítás módszerei

A légtechnika takarítás során gyakran alkalmazott eszköz a nagynyomású vizes mosó és léteznek egyéb innovatív (pl. gőztisztítás, robot-porszívózás stb.) eszközök is, amelyekkel elérhető, hogy a lerakódott port és egyéb szennyeződéseket maradéktalanul eltávolítsuk, függetlenül attól, hogy milyen típusú, formájú és méretű légtechnikai berendezésről vagy alkatrészekről van szó.

Hogyan tisztítunk mi?

Speciális csatornatisztító eszközöket alkalmazunk, amelyek segítségével biztonságosan eltávolítjuk a szennyeződéseket a légtechnikai berendezések belsejéből.

Az egyedülálló módszerünk lényege, hogy miután végeztünk a légtechnika takarítással fertőtlenítünk, 1 órás próbaüzemet indítunk, ahol megállapítjuk a levegő minőségét.

Ha valamit nem találunk rendben, akkor újra kezdjük a takarítást. Ha mindent rendben találunk, akkor Ön és munkatársai is visszatérhetnek a épületbe.

Légcső tisztítás

Létezik kerek és négyzet alakú légcsatorna is. Utóbbinál, a sarkokban nagyobb eséllyel rakódhat le a por és a különböző szennyező részecskék.

Önnek azonban nem kell aggódnia, mert a Tarcsai-Service Kft. módszerével ezek is könnyen eltávolíthatóak.

A cél, hogy a lehető legtöbb szennyeződést és törmeléket felfogjunk és eltávolítsunk a légtechnikai berendezések légcsatornáiból.

A folyamatos higiénia megőrzése érdekében a légcsatornákat olyan gyakran kell tisztítani, ahányszor csak lehet. Ez elengedhetetlen a levegőminőség szempontjából, és így közvetve a munkatársai és az Ön egészségének szempontjából is.

A tisztítási eljárás hossza a légcsatorna hálózat méretétől és a benne található szennyeződés mennyiségétől is függ.

Légtechnikai takarítás? Akkor Tarcsai-Service Kft!

Itt kérhet ajánlatot.>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük