Ipari takarítás trendek 2022-ben

0 hozzászólás

Minden iparág fejlődik, nincs ezzel másképp a takarítóipar sem, ami a folyamatosan változó igényeknek köszönhetően rugalmasan alkalmazkodik a megrendelők elvárásaihoz. Lássuk, mik lesznek az ipari takarítás trendek 2022 második felében.>>>

Speciális ipari takarítás

Cégünk, a Tarcsai Service Kft. speciális ipari takarítás szolgáltatást nyújt a kisebb és nagyobb vállalati ügyfelek számára. Mi tehát nem járunk ki magánházakhoz, mert kifejezetten cégekkel állunk kapcsolatban, és a számukra nyújtunk magas minőségű irodai és ipari takarítás szolgáltatásokat..

Vannak olyan ügyfeleink, akik rendkívül értékes gépekkel dolgoznak, amelyeket nem érhet víz vagy vízpára. Ezért a magas nyomású vízzel történő takarítás, a gőztisztítás vagy más hagyományos módszerek esetükben szóba sem jöhetnek.

Ahol a víz ártana, ott a szárazjeges takarítás jelenti az egyetlen és egyben kiváló megoldást

A szárazjeges takarítás 2022 második felében is rendkívül népszerű lesz, köszönhetően annak, hogy nem csak kíméletes, hanem verhetetlenül hatékony is: bármilyen szennyeződéssel, pillanatok alatt elbánik.

Ipari szintű fertőtlenítés

A légtechnikai berendezések és a különböző irodai, és üzemekben, gyárakban használt tárgyak fertőtlenítése már a Covid-járvány előtt is erősen ajánlott volt, azóta pedig robbanásszerűen növekedett meg rá az igény. Cégünk ezért speciális, fertőtlenítő hatású tisztítószerekkel dolgozik.

Az egyedi légtechnikai berendezés-tisztító eljárásunk segítségével Ön biztos lehet abban, hogy a belélegzett levegő is teljes mértékben baktérium-, vírus- és gombamentes lesz.

Fenntartható és környezetbarát takarítás

Egyre nagyobb igény mutatkozik a fenntartható, környezetbarát megoldásokra a takarítás terén. Az ügyfelek egyre gyakrabban kérik a zöld tisztítószerek használatát. Ezért cégünk is kínál ilyen szolgáltatásokat az ügyfelek számára.Amennyiben Önnek professzionális iroda- vagy ipari takarításra lenne szüksége, kérjen a ajánlatot itt.>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük