Ipari takarítás trendek 2022-ben

0 hozzászólás

Minden iparág fejlődik, nincs ezzel másképp a takarítóipar sem, ami a folyamatosan változó igényeknek köszönhetően rugalmasan alkalmazkodik a megrendelők elvárásaihoz. Lássuk, mik lesznek az ipari takarítás trendek 2022 második felében.>>>

Speciális ipari takarítás

Cégünk, a Tarcsai Service Kft. speciális ipari takarítás szolgáltatást nyújt a kisebb és nagyobb vállalati ügyfelek számára. Mi tehát nem járunk ki magánházakhoz, mert kifejezetten cégekkel állunk kapcsolatban, és a számukra nyújtunk magas minőségű irodai és ipari takarítás szolgáltatásokat..

Vannak olyan ügyfeleink, akik rendkívül értékes gépekkel dolgoznak, amelyeket nem érhet víz vagy vízpára. Ezért a magas nyomású vízzel történő takarítás, a gőztisztítás vagy más hagyományos módszerek esetükben szóba sem jöhetnek.

Ahol a víz ártana, ott a szárazjeges takarítás jelenti az egyetlen és egyben kiváló megoldást

A szárazjeges takarítás 2022 második felében is rendkívül népszerű lesz, köszönhetően annak, hogy nem csak kíméletes, hanem verhetetlenül hatékony is: bármilyen szennyeződéssel, pillanatok alatt elbánik.

Ipari szintű fertőtlenítés

A légtechnikai berendezések és a különböző irodai, és üzemekben, gyárakban használt tárgyak fertőtlenítése már a Covid-járvány előtt is erősen ajánlott volt, azóta pedig robbanásszerűen növekedett meg rá az igény. Cégünk ezért speciális, fertőtlenítő hatású tisztítószerekkel dolgozik.

Az egyedi légtechnikai berendezés-tisztító eljárásunk segítségével Ön biztos lehet abban, hogy a belélegzett levegő is teljes mértékben baktérium-, vírus- és gombamentes lesz.

Fenntartható és környezetbarát takarítás

Egyre nagyobb igény mutatkozik a fenntartható, környezetbarát megoldásokra a takarítás terén. Az ügyfelek egyre gyakrabban kérik a zöld tisztítószerek használatát. Ezért cégünk is kínál ilyen szolgáltatásokat az ügyfelek számára.Amennyiben Önnek professzionális iroda- vagy ipari takarításra lenne szüksége, kérjen a ajánlatot itt.>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük