A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

0 hozzászólás

A nagynyomású vizes takarítás számos felületről képes eltüntetni olyan szennyeződéseket, amelyeket más módon lehetetlen lenne. De mielőtt önállóan nekilát a munkahelyén a nagynyomású vizes takarításnak érdemes néhány részletet tisztázni.>>>

Mi az a nagynyomású vizes takarítás?

A nagynyomású vizes takarítás 5000-10000 PSI, azaz 34-70 megapascal nyomású víz használatát jelenti, amivel a különböző szennyeződések, a laza festék-, sár-, és porszemcsék, valamint a penész és egyéb makacs szennyeződések könnyen eltávolíthatóak a különböző járművek vagy tartályok felületéről, épületek homlokzatáról, a padlóról és a különböző csövekről, illetve tárgyakról.

A víz a legjobb takarítószer

A víz széles körben használt, és gyakorlatilag a legfontosabb tisztítószer, ami a rendelkezésünkre áll, mivel több anyagot old ki a szennyeződésekből, mint a legtöbb egyéb folyadék. Valójában egy univerzális oldószernek is nevezhetnénk a vizet.

A víz a vízben oldódó szennyeződéseket addig oldja, amíg semmi sem marad az adott felületen.

A nagy nyomás fokozza a víz tisztítóképességét azáltal, hogy egy mechanikai hatást fejt ki a szennyeződés és a felület közötti kötés meggyengítésére, amivel a szennyeződéseket eltávolítja a felületről, amit ezután a folyamatos vízsugár követ, ami leöblíti a szennyeződések maradványait.

Mekkora víznyomásra van szükség?

A nagynyomású víz mennyiségét és sebességét a tisztítási munka követelményei határozzák meg.

A magasnyomású víztisztítás hatékony és eredményes módja a háztartás és az ipari, illetve kereskedelmi takarítási feladatok ellátásának. De nem való mindenkinek és minden felületre!

A szükséges vízmennyiség és sebesség kialakítása kulcsfontosságú a nagynyomású vizes takarítás hatékonyságának érdekében. Különböző típusú rendszerek léteznek a piacon, amelyek bizonyos tisztítási munkákra alkalmasak. A felhasználás során mindig mérlegelni kell, hogy a megfelelő berendezés és nyomás álljon rendelkezésre.

Már csak ezért se álljon neki a homlokzat tisztításának egyedül, kérjen inkább szakértő segítséget. Itt kérhet  ajánlatot nagynyomású vizes takarításra.>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük