Az irodatakarítás jó benyomást kelt az ügyfelekben

0 hozzászólás

Az irodatakarítás több szempontból is hasznos, ráadásul a munkatársakat és az ügyfeleket is megtiszteli vele. Az emberek többsége ugyanis negatívan ítéli meg a tisztasági problémákkal küzdő cégeket és létesítményeket. Ráadásul egy rendetlen mellékhelyiség és a kellemetlen szagok negatívabbak, mint a rossz ügyfélszolgálat.

A tisztaság tehát egyre inkább alapvető igény az emberek számára, különösen a koronavírus megjelenése óta. A COVID-19 járvány fokozta a figyelmet a higiéniai gyakorlatokra a cégek esetében is. De a tisztaság többről szól, mint az egészségről és a biztonságról.>>>

A rendszeres irodatakarítás az alkalmazottai és az ügyfelei iránti tiszteletről szól

Az irodatakarítás kulcsfontosságú egy cég életében. Egyrészt, mert higiénikus munkakörnyezetet biztosít és mert a rendezett üzleti környezet megjelenése meghatározza az első benyomást is, amelyet az ügyfelei az Ön cégéről és annak profizmusáról alkotnak.

Az Ön munkaterületére látogató ügyfelek és leendő üzlettársak, illetve vásárlók értékelik a tiszta székeket az előcsarnokban és az irodában, a megfelelően feltöltött mellékhelyiségeket kristálytiszta padlóval, az ujjlenyomatoktól mentes, tiszta kilátást biztosító ablakokat és a pormentes felületeket.

A friss illat és a tiszta környezet tudatja a másik emberrel, hogy Ön aggódik az egészségéért és a kényelméért. Ez egyben annak a jele is, hogy Ön odafigyel a részletekre. 

Tiszta környezetben mindenki jobban érzi magát. A munkatársai hatékonyabban dolgozhatnak, az ügyfelei pedig pozitívabb képet alakítanak ki Önről és a cégéről. Miért ne élne ezzel a lehetőséggel?

Mikor érkezzen a takarító? 

A Tarcsai-Service Kft. a takarítási szolgáltatások teljes skáláját kínálja, megfelelve az Ön igényeinek, a napi szintű takarítástól, a heti, vagy alkalmi takarításon át az alapos, mindenre kiterjedő nagytakarításig, azaz a portörléstől, a padló porszívózásán át az ablaktisztításig.

Vannak olyan vállalkozások, ahol úgy gondolják, hogy ha a takarítók munkaidőben láthatóak, az pozitív benyomást kelt az ügyfelekben. Mások inkább munkaidőn kívüli vagy éjszakai takarítást részesítik előnyben.

Képzett takarítóink az Ön kérésének megfelelően, előre egyeztetett időpontban és létszámmal érkeznek a helyszínre és végzik el a takarítási feladatokat. Ha többet szeretne tudni a Tarcsai-Service Kft. által kínált takarítási szolgáltatásokról, kérjen ajánlatot néhány kattintással, online.>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük