Készüljön fel időben az ünnepekre: nagytakarítás a munkahelyen karácsony előtt

0 hozzászólás

A karácsonyi ünnepek kaotikusak lehetnek, különösen az irodákban, raktárakban, kiskereskedelmi egységekben, de még a gyárakban is. Ez az első ünnepi szezon a koronavírus járvány kezdete óta, amikor megugrott a személyesen vásárlók száma. Ugyanakkor várhatóan az online rendelések sem esnek vissza, így a csomagok özönlenek majd a raktárakba, elosztó központba és a boltokba, ahol egészséges környezetet kell biztosítani az alkalmazottak és a látogatók számára egyaránt. A Tarcsai-Service Kft. segítségével Ön már most lépéseket tehet azért, hogy az ünnepek előtti nagytakarítást megtegye.

Az alapos ipari takarítás szolgáltatásaink biztosítják, hogy az Ön üzlete, irodája, gyára vagy csarnoka, rendezett, illetve higiénikus legyen és tökéletesen felkészüljön az ünnepekre.

Az ünnepi szezon gyorsan közeledik, és itt az ideje, hogy beütemezze a nagytakarítást

A karácsony közeledtével, ahogy az időjárás téliesre fordul, egyre több időt töltünk beltéren, ahol a kórokozó vírusok, baktériumok könnyebben tudnak terjedni a levegőben. A professzionális fertőtlenítő takarítás segítségével azonban ennek esélye csökkenthető.

Az ipari takarítás mellett alapos fertőtlenítő mélytisztítást is végzünk. Szolgáltatásainkhoz hozzátartozik a kivételes hatékonyságú ipari takarítószerek használata és igény szerint a zöld termékek használata is.

Amennyiben Ön például egy raktárt vezet, akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a dolgozók hamarosan többszörös mennyiségű árut fognak kezelni, címkézni, válogatni, csomagolni és elosztani. A folyamat során nem csak a rengeteg árut és plusz munkaórát kell menedzselni, hanem az azokat kezelő nagyszámú dolgozót is.

Az egyszeri nagytakarítás, vagy a napi, heti és időszakos takarítás szolgáltatásainkkal Ön és munkatársai megfelelően tiszta és higiénikusan előkészített létesítményben dolgozhatnak.

Készüljön fel időben a karácsonyi hajtásra, és előzze meg a baktériumok és vírusok által okozott betegségek elszaporodását munkahelyén.

Itt tud ajánlatot kérni fertőtlenítő nagytakarításra a Tarcsai-Service Kft-től.>>>

Hasonló bejegyzések

Szárazjeges takarítás

Szárazjeges takarítás

Bevált és fenntartható megoldás az ipari szennyeződések ellen A szárazjeges takarítás az elmúlt években vált igazán népszerűvé és elismertté a takarítási iparban. Miért? Mert ez a módszer hatékonyan és környezetbarát módon képes megbirkózni a legmakacsabb...

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Önnek melyik módszerre van szüksége? Az épületek homlokzata nagymértékben formálja a városok arculatát. A homlokzatok tisztasága nemcsak esztétikai, hanem funkcionális szempontjából is elengedhetetlen. A modern technológiák révén ma már környezetbarát és hatékony...

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

Egy tiszta iroda növelheti az alkalmazottak produktivitását, míg a kutatások szerint a rendezetlen környezet stresszt és szorongást okozhat. Sokan nem szeretnek takarítani és nem is tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Mivel azonban mindannyian szeretünk tiszta körülmények...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük