Készüljön fel időben az ünnepekre: nagytakarítás a munkahelyen karácsony előtt

0 hozzászólás

A karácsonyi ünnepek kaotikusak lehetnek, különösen az irodákban, raktárakban, kiskereskedelmi egységekben, de még a gyárakban is. Ez az első ünnepi szezon a koronavírus járvány kezdete óta, amikor megugrott a személyesen vásárlók száma. Ugyanakkor várhatóan az online rendelések sem esnek vissza, így a csomagok özönlenek majd a raktárakba, elosztó központba és a boltokba, ahol egészséges környezetet kell biztosítani az alkalmazottak és a látogatók számára egyaránt. A Tarcsai-Service Kft. segítségével Ön már most lépéseket tehet azért, hogy az ünnepek előtti nagytakarítást megtegye.

Az alapos ipari takarítás szolgáltatásaink biztosítják, hogy az Ön üzlete, irodája, gyára vagy csarnoka, rendezett, illetve higiénikus legyen és tökéletesen felkészüljön az ünnepekre.

Az ünnepi szezon gyorsan közeledik, és itt az ideje, hogy beütemezze a nagytakarítást

A karácsony közeledtével, ahogy az időjárás téliesre fordul, egyre több időt töltünk beltéren, ahol a kórokozó vírusok, baktériumok könnyebben tudnak terjedni a levegőben. A professzionális fertőtlenítő takarítás segítségével azonban ennek esélye csökkenthető.

Az ipari takarítás mellett alapos fertőtlenítő mélytisztítást is végzünk. Szolgáltatásainkhoz hozzátartozik a kivételes hatékonyságú ipari takarítószerek használata és igény szerint a zöld termékek használata is.

Amennyiben Ön például egy raktárt vezet, akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a dolgozók hamarosan többszörös mennyiségű árut fognak kezelni, címkézni, válogatni, csomagolni és elosztani. A folyamat során nem csak a rengeteg árut és plusz munkaórát kell menedzselni, hanem az azokat kezelő nagyszámú dolgozót is.

Az egyszeri nagytakarítás, vagy a napi, heti és időszakos takarítás szolgáltatásainkkal Ön és munkatársai megfelelően tiszta és higiénikusan előkészített létesítményben dolgozhatnak.

Készüljön fel időben a karácsonyi hajtásra, és előzze meg a baktériumok és vírusok által okozott betegségek elszaporodását munkahelyén.

Itt tud ajánlatot kérni fertőtlenítő nagytakarításra a Tarcsai-Service Kft-től.>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

Allergiamentes takarítás

Allergiamentes takarítás

Ha Ön olyan személy, vagy a környezetében olyan személyek dolgoznak, akik allergiásak a poratkára vagy bármilyen más anyagra, amivel a munkahelyükön találkozhatnak, akkor érdemes óvatosan eljárni a takarítás során. Az embereknél ugyanis, érzékenységtől függően még...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük