A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

0 hozzászólás

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség, amit bízhat akár profi takarítókra is.>>>

A rendszeres ablaktisztítás nem csak azért előnyös, mert a tiszta ablakon jobb kinézni

Akár utcaszintű irodában, előcsarnokban vagy gyártóüzemben tevékenykedik, rendszeres ablaktisztítással kristálytiszta, átlátszó, csík- és foltmentes ablakokat nyerhet, amelyek egészen biztosan jó benyomást tesznek az ügyfeleire.

Bármennyire is tiszta legyen egy ablak, idővel elkerülhetetlenül bepiszkolódik. Az ablakok külső része folyamatosan ki van téve az időjárásnak, a kültéri légszennyezésnek, és akár a fűnyírás, a pollenek vagy egy közeli építkezés is könnyen piszkossá teheti őket. Ráadásul nem csak a külső, hanem az ablakok belső oldala is piszkossá válik, a különböző lerakódott szennyeződésektől, ujjlenyomatoktól és a portól. 

A Tarcsai-Service Kft. a rendszeres és profi ablaktisztítást és homlokzat tisztítást javasolja, amellyel folyamatosan távol tarthatóak a foltok, a csíkok, a por és a különböző szennyeződések, a munkaterület pedig mindig friss megjelenésű, tiszta és rendezett benyomást kelthet. Ráadásul a tiszta ablakokon át több természetes fény juthat be az épületbe.

A természetes fény javítja a munkatársak munkamorálját

Egyes tanulmányok szerzői szerint a természetes fényben végzett munka több energiát adhat a munkatársaknak és termelékenyebbé teheti őket. Emellett egészségügyi előnyökkel is járhat, ha több természetes fény jut be a különböző helyiségekbe. A természetes fény ugyanis javítja az alvást és segíthet leküzdeni a szezonális rosszkedvet.

Cégünk az ablakok tisztításához professzionális eszközöket használ, pl. a magasnyomású mosót, amit 16 méter magasságig alpintechnika nélkül tudunk használni.

Amennyiben Önnek alapos homlokzat- és ablaktisztításra van szüksége, ne késlekedjen, kérjen tőlünk ajánlatot.>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük