Miért elengedhetetlen a rendszeres és alapos szőnyegtisztítás?

0 hozzászólás

Ön tudta, hogy a gyomorinfluenza és a norovírus akár 28 napig is túlélhet egy piszkos szőnyegen? Amennyiben az Ön munkahelyén szőnyegek is vannak, akkor az ütemezett, rendszeres szőnyegtisztítás elengedhetetlen, mert csak így biztosítható, hogy a szőnyegek tiszták és baktériumoktól mentesek legyenek.

Érdemes professzionális tisztítást végezni, ami növeli a szőnyegek élettartamát és garantálja, hogy hosszú távon is jó állapotban is maradjanak. Hogyan és milyen gyakran? Tudja meg itt.>>>

Mit tartalmaz a Tarcsai-Service szőnyegtisztítás szolgáltatása?

A szőnyegtisztítás és egyéb munkahelyi takarítási feladatok nem időalapú, hanem garantált szolgáltatások. Az elvégzésükhöz szükséges professzionális tisztítószerekkel és felszereléssel együtt, az előre megbeszéltek szerinti időpontban és létszámmal érkezünk a helyszínre.

A takarító munkatársaink alapos tisztítási eljárásokat alkalmaznak, és addig maradnak az Ön munkahelyén, amíg minden szőnyege friss és tiszta nem lesz.

A munka során professzionális, kiskereskedelmi forgalomban nem kapható, speciálisan tisztítószer-szolgáltatóktól vásárolt, rendkívül hatékony tisztítószereket alkalmazunk. Ezek ugyanis olyan professzionális felületet képeznek a szőnyegeken, amelyet nem kaphat meg a helyi szupermarketben vásárolt anyagok használatával.

Gyors száradás, tisztább végeredmény, amikor Önnek jó

A szőnyegtisztítás profi szőnyegtisztító berendezéssel történik, melynek előnye, hogy pillanatok alatt megszárítja a kitisztított szőnyegeket.

A még nagyobb kényelem és a fennakadásmentes irodai munkakörülmények biztosítása érdekében, a szolgáltatás éjszakára vagy hétvégére is ütemezhető. 

Milyen gyakran kell szakszerűen tisztítani a szőnyegeket?

Sok szőnyeggyártó ajánlja a 12-24 havonta esedékes professzionális gőztisztítást. Allergiás munkatársak mellett azonban ettől gyakrabban, minimum 4-6 havonta ajánlott a szőnyegtisztítás. Ezzel ugyanis elkerülhető a porszemcsék felhalmozódása és biztosító, hogy a levegő minősége is megfelelő legyen, különösen állatbarát munkahely esetén.

Biztonságosak a vegyszerek?

Zöld termékeink állat- és gyerekbarátak. Ha erről többet szeretne tudni, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba még ma.

Milyen szőnyegtisztítási technikákat használunk?

Gőztisztítást vagy melegvizes szőnyegtisztítást alkalmazunk. Nem biztos benne, hogy az Ön munkahelyén melyik a jobb? Hívjon minket a +36/30/183-3127-es telefonszámon, vagy lépjen kapcsolatba velünk az info@tarcsai-service.hu email címen!

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük