Miért jó választás az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás?

0 hozzászólás

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás során garantáltan nem maradnak csíkok vagy foltok az ablakokon. Mi a titka? Tudja meg itt.>>>

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás előnyei

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás fő előnye, hogy a végén nem marad más, csak a tökéletesen csík- és foltmentes felület. A tisztított víz molekulák ugyanis könnyen kapcsolódnak az üvegfelületen található szennyeződésekhez, vegyi, illetve ásványi anyagokhoz, amiket maradéktalanul el is tüntetnek.

A kiváló végeredményt garantáló módszer ráadásul ECO és természetbarát, mivel a folyamat során nem használunk vegyszereket.

Milyen típusú ablakokhoz ajánlott ez a módszer? 

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás szinte minden ablaktípushoz ideális módszer. Cégünk a következő ablakok tisztítását vállalja, garanciával:

  • egyrészes- és dupla ablakok
  • kis és nagyméretű ablakok
  • egy-, kettő vagy többszárnyú ablakok
  • tetőablakok

Figyelem! A fából készült ablakok szigetelése a nagyon magas víznyomás miatt sérülhet, ezért a szolgáltatás megrendelése és a helyszíni felmérés előtt mindenképpen egyeztessen kollégánkkal!

Mit tartalmaz az ablaktisztítási szolgáltatásunk?

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás szolgáltatásunk magába foglalja a dedikált takarítók, előre megbeszélt időpontban történő felvonulását a helyszínen. 

A képzett, hagyományos és speciális, valamint ipari takarításban is átfogó tapasztalattal rendelkező munkatársaink profi felszerelésekkel dolgoznak, így bármilyen formájú és méretű ablak tisztítását elvégzik.

Biztonsági okból, 16 méteres magasság alatt alpintechnika nélkül, afelett pedig alpintechnikában jártas szakemberek bevonásával.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Ozmózis vizes ablaktisztító szolgáltatásunkhoz minden szükséges felszerelést biztosítunk munkatársaink számára, amire az ablakok tisztításához szükségük van. 

Munkatársainknak mindössze egy kis helyre van szükségük a jármű leparkolásához és a felszerelések kihelyezéséhez. Ha úgy gondolja, hogy a hozzáférés problémát jelenthet, jelezze kollégánknak itt.

Képzett ablaktisztítóink igény szerint, belülről és kívülről is megtisztítják az ablakokat.

A belső ablaktisztítás a nagytakarítás szolgáltatásunk része, a külső nyílászárók pedig a homlokzattisztítás szolgáltatásunk keretében tisztulhatnak meg.

Utóbbi elvégezhető munkaidőn kívül, illetve hétvégén, vagy bármelyik napon, munkaidőben is, mert nem zavarja az épületen belül folyó tevékenységeket.

Az ozmózis vizes ablaktisztítás után az Ön munkahelyének ablakai csík- és foltmentesek lesznek, mert a folyamat során kizárólag tisztított vizet használunk, ami nem hagy csíkokat és foltokat maga után. Kérjen ajánlatot itt!

AJÁNLATOT KÉREK>>>

Hasonló bejegyzések

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás előnyei és buktatói

A nagynyomású vizes takarítás számos felületről képes eltüntetni olyan szennyeződéseket, amelyeket más módon lehetetlen lenne. De mielőtt önállóan nekilát a munkahelyén a nagynyomású vizes takarításnak érdemes néhány részletet tisztázni.>>> Mi az a...

A takarítókkal szembeni tévhitek

A takarítókkal szembeni tévhitek

Minden munkával szemben kialakultak már bizonyos sztereotípiái és tévhitek, például az, hogy egy autószerelő csak férfi, a takarítók pedig csak nők lehetnek. Pedig ez ma már egyáltalán nincs így. Most porba hullanak az utolsó előítélet morzsák is. 🙂 Íme az igazság a...

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Hogyan garantálható folyamatosan az irodai tisztaság?

Egy alkalmazott átlagosan 7-8 órát tölt az irodában, ami 1 év alatt több mint 1700 órát jelent. Ez pedig azt jelenti, hogy ennek a területnek tisztának és rendezettnek kell lennie. Ellenkező esetben az érintett munkatárs kevésbé lesz hatékony a munkájában, ráadásul,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük