Miért jó választás az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás?

0 hozzászólás

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás során garantáltan nem maradnak csíkok vagy foltok az ablakokon. Mi a titka? Tudja meg itt.>>>

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás előnyei

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás fő előnye, hogy a végén nem marad más, csak a tökéletesen csík- és foltmentes felület. A tisztított víz molekulák ugyanis könnyen kapcsolódnak az üvegfelületen található szennyeződésekhez, vegyi, illetve ásványi anyagokhoz, amiket maradéktalanul el is tüntetnek.

A kiváló végeredményt garantáló módszer ráadásul ECO és természetbarát, mivel a folyamat során nem használunk vegyszereket.

Milyen típusú ablakokhoz ajánlott ez a módszer? 

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás szinte minden ablaktípushoz ideális módszer. Cégünk a következő ablakok tisztítását vállalja, garanciával:

  • egyrészes- és dupla ablakok
  • kis és nagyméretű ablakok
  • egy-, kettő vagy többszárnyú ablakok
  • tetőablakok

Figyelem! A fából készült ablakok szigetelése a nagyon magas víznyomás miatt sérülhet, ezért a szolgáltatás megrendelése és a helyszíni felmérés előtt mindenképpen egyeztessen kollégánkkal!

Mit tartalmaz az ablaktisztítási szolgáltatásunk?

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás szolgáltatásunk magába foglalja a dedikált takarítók, előre megbeszélt időpontban történő felvonulását a helyszínen. 

A képzett, hagyományos és speciális, valamint ipari takarításban is átfogó tapasztalattal rendelkező munkatársaink profi felszerelésekkel dolgoznak, így bármilyen formájú és méretű ablak tisztítását elvégzik.

Biztonsági okból, 16 méteres magasság alatt alpintechnika nélkül, afelett pedig alpintechnikában jártas szakemberek bevonásával.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Ozmózis vizes ablaktisztító szolgáltatásunkhoz minden szükséges felszerelést biztosítunk munkatársaink számára, amire az ablakok tisztításához szükségük van. 

Munkatársainknak mindössze egy kis helyre van szükségük a jármű leparkolásához és a felszerelések kihelyezéséhez. Ha úgy gondolja, hogy a hozzáférés problémát jelenthet, jelezze kollégánknak itt.

Képzett ablaktisztítóink igény szerint, belülről és kívülről is megtisztítják az ablakokat.

A belső ablaktisztítás a nagytakarítás szolgáltatásunk része, a külső nyílászárók pedig a homlokzattisztítás szolgáltatásunk keretében tisztulhatnak meg.

Utóbbi elvégezhető munkaidőn kívül, illetve hétvégén, vagy bármelyik napon, munkaidőben is, mert nem zavarja az épületen belül folyó tevékenységeket.

Az ozmózis vizes ablaktisztítás után az Ön munkahelyének ablakai csík- és foltmentesek lesznek, mert a folyamat során kizárólag tisztított vizet használunk, ami nem hagy csíkokat és foltokat maga után. Kérjen ajánlatot itt!

AJÁNLATOT KÉREK>>>

Hasonló bejegyzések

Szárazjeges takarítás

Szárazjeges takarítás

Bevált és fenntartható megoldás az ipari szennyeződések ellen A szárazjeges takarítás az elmúlt években vált igazán népszerűvé és elismertté a takarítási iparban. Miért? Mert ez a módszer hatékonyan és környezetbarát módon képes megbirkózni a legmakacsabb...

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Önnek melyik módszerre van szüksége? Az épületek homlokzata nagymértékben formálja a városok arculatát. A homlokzatok tisztasága nemcsak esztétikai, hanem funkcionális szempontjából is elengedhetetlen. A modern technológiák révén ma már környezetbarát és hatékony...

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

Egy tiszta iroda növelheti az alkalmazottak produktivitását, míg a kutatások szerint a rendezetlen környezet stresszt és szorongást okozhat. Sokan nem szeretnek takarítani és nem is tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Mivel azonban mindannyian szeretünk tiszta körülmények...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük