Miért jó választás az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás?

0 hozzászólás

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás során garantáltan nem maradnak csíkok vagy foltok az ablakokon. Mi a titka? Tudja meg itt.>>>

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás előnyei

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás fő előnye, hogy a végén nem marad más, csak a tökéletesen csík- és foltmentes felület. A tisztított víz molekulák ugyanis könnyen kapcsolódnak az üvegfelületen található szennyeződésekhez, vegyi, illetve ásványi anyagokhoz, amiket maradéktalanul el is tüntetnek.

A kiváló végeredményt garantáló módszer ráadásul ECO és természetbarát, mivel a folyamat során nem használunk vegyszereket.

Milyen típusú ablakokhoz ajánlott ez a módszer? 

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás szinte minden ablaktípushoz ideális módszer. Cégünk a következő ablakok tisztítását vállalja, garanciával:

  • egyrészes- és dupla ablakok
  • kis és nagyméretű ablakok
  • egy-, kettő vagy többszárnyú ablakok
  • tetőablakok

Figyelem! A fából készült ablakok szigetelése a nagyon magas víznyomás miatt sérülhet, ezért a szolgáltatás megrendelése és a helyszíni felmérés előtt mindenképpen egyeztessen kollégánkkal!

Mit tartalmaz az ablaktisztítási szolgáltatásunk?

Az ozmózis vízzel történő ablaktisztítás szolgáltatásunk magába foglalja a dedikált takarítók, előre megbeszélt időpontban történő felvonulását a helyszínen. 

A képzett, hagyományos és speciális, valamint ipari takarításban is átfogó tapasztalattal rendelkező munkatársaink profi felszerelésekkel dolgoznak, így bármilyen formájú és méretű ablak tisztítását elvégzik.

Biztonsági okból, 16 méteres magasság alatt alpintechnika nélkül, afelett pedig alpintechnikában jártas szakemberek bevonásával.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Ozmózis vizes ablaktisztító szolgáltatásunkhoz minden szükséges felszerelést biztosítunk munkatársaink számára, amire az ablakok tisztításához szükségük van. 

Munkatársainknak mindössze egy kis helyre van szükségük a jármű leparkolásához és a felszerelések kihelyezéséhez. Ha úgy gondolja, hogy a hozzáférés problémát jelenthet, jelezze kollégánknak itt.

Képzett ablaktisztítóink igény szerint, belülről és kívülről is megtisztítják az ablakokat.

A belső ablaktisztítás a nagytakarítás szolgáltatásunk része, a külső nyílászárók pedig a homlokzattisztítás szolgáltatásunk keretében tisztulhatnak meg.

Utóbbi elvégezhető munkaidőn kívül, illetve hétvégén, vagy bármelyik napon, munkaidőben is, mert nem zavarja az épületen belül folyó tevékenységeket.

Az ozmózis vizes ablaktisztítás után az Ön munkahelyének ablakai csík- és foltmentesek lesznek, mert a folyamat során kizárólag tisztított vizet használunk, ami nem hagy csíkokat és foltokat maga után. Kérjen ajánlatot itt!

AJÁNLATOT KÉREK>>>

Hasonló bejegyzések

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

Már több mint egy hónapja elkezdődött az újév, és ha eddig nem tette, itt a tökéletes alkalom arra, hogy a vállalkozásánál felülvizsgálják és újradefiniálják a irodatakarítási stratégiáikat, biztosítva ezzel a munkahelyi környezet tisztaságát és higiéniáját. A...

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Mi történik, ha a modern technológia találkozik a környezettudatossággal? A szárazjeges tisztítás a modern kor egyik leginnovatívabb takarítási technológiája, amely forradalmasítja az ipari és kereskedelmi takarítást. A Tarcsai-Service Kft által alkalmazott...

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Az ipari takarítás az ipari létesítmények különleges tisztítási igényeire összpontosít. Ez magában foglalja a potenciálisan veszélyes területek, gépek és berendezések tisztítását, amelyek speciális személyzetet, módszereket és eszközöket igényelnek. A Tarcsai-Service...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük