Napi takarítás: a tiszta környezettel fokozható a munkakedv?

0 hozzászólás

A tiszta és rendezett munkahelyi környezet jobb közérzetet teremt és fokozza a munkateljesítményt is. Ha tehát Ön is arra törekszik, hogy munkatársai folyamatosan magas színvonalon és produktívan dolgozzanak, a napi takarítás nem maradhat ki! Milyen szolgáltatások tartoznak ide és kire érdemes bízni a feladatokat, hogy minden nap elégedett legyen a végeredménnyel? Kiderül a folytatásból.>>>

Hogy zajlik a napi takarítás?

A napi takarítás leggyakrabban az irodai munka befejezése után, este vagy éjszaka zajlik, de gyakran hajnali órákban, a normál munkaidő előtt kerül rá sor. 

Amennyiben igény van rá, a rutin feladatok, a munkaidő alatt is elvégezhetők, de a tapasztalataink azt mutatják, hogy az ügyfelek többsége, a zavartalan munkavégzés érdekében, a takarítást az iroda normál munkarendje utánra szervezi. 

Amikor tehát elhalkulnak a fények és a biztonsági őrön kívül más már nem tartózkodik az épületben, akkor jönnek a takarítók, akik elbánnak a kosszal, a szőnyegre hullott morzsákkal, a kifröccsent kávéfoltokkal és ha igazán alaposak, akkor a különböző kórokozókkal is. 

A munka akkor lesz hatékony és ár/érték arányban megfelelő az Ön számára, ha a kiválasztott takarító cég:

 • a munkaterületet előzetesen felméri, tehát pontosan tisztában van annak paramétereivel és a naponta elvégzendő feladatokkal
 • létszámot és a személyenkénti feladatokat előre meghatározza, tehát a csapat nap, mint nap, minden eshetőségre felkészülten érkezik a helyszínre 
 • a feladatok elvégzéséhez megfelelő felszerelésekkel, technikai háttérrel és kapacitással rendelkezik

A napi irodatakarítás 5 elengedhetetlen feladata

A napi irodatakarítás a következő feladatokból áll:

 1. Porszívózás
  Az iroda teljes padlófelületének alapos felporszívózása, beleértve a szönyegeket, padlószőnyegeket, hideg- és melegburkolatokat is. 
 2. Felmosás
  A hideg- és melegburkolatok fertőtlenítő felmosása.
 3. Portalanítás
  Az íróasztalok és egyéb felületek portalanítása.
 4. Fertőtlenítés a konyhában, teakonyhában
  Étkezőasztalok, közös használatú felületek (teakonyha, kilincsek, fogantyúk, stb.) fertőtlenítő lemosása
 5. Fertőtlenítés a mosdókban
  Mellékhelyiségek, mosdók, szaniterek fertőtlenítő takarítása. 

A napi takarítás lehetővé teszi, hogy az Ön munkatársai az irodában, illetve az irodaház teljes területén higiénikus környezetben dolgozhassanak. A közös használatú helyiségek, a lift és egyéb sokak által érintett felületek fertőtlenítő takarításával a járványok idején is kiemelkedő eredményeket érhetünk el.

A Tarcsai-Service képzett munkatársai, innovatív eszközparkkal és tisztítószerekkel, minden esetben a feladat produktív és gyors elvégzéséhez szükséges létszámban érkeznek a helyszínre. 

Szeretne minden nap makulátlanul tiszta és rendezett munkahelyen dolgozni? Kérjen ajánlatot napi takarításra a Tarcsai-Service Kft-től!

AJÁNLATOT KÉREK>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük