Napi takarítás: a tiszta környezettel fokozható a munkakedv?

0 hozzászólás

A tiszta és rendezett munkahelyi környezet jobb közérzetet teremt és fokozza a munkateljesítményt is. Ha tehát Ön is arra törekszik, hogy munkatársai folyamatosan magas színvonalon és produktívan dolgozzanak, a napi takarítás nem maradhat ki! Milyen szolgáltatások tartoznak ide és kire érdemes bízni a feladatokat, hogy minden nap elégedett legyen a végeredménnyel? Kiderül a folytatásból.>>>

Hogy zajlik a napi takarítás?

A napi takarítás leggyakrabban az irodai munka befejezése után, este vagy éjszaka zajlik, de gyakran hajnali órákban, a normál munkaidő előtt kerül rá sor. 

Amennyiben igény van rá, a rutin feladatok, a munkaidő alatt is elvégezhetők, de a tapasztalataink azt mutatják, hogy az ügyfelek többsége, a zavartalan munkavégzés érdekében, a takarítást az iroda normál munkarendje utánra szervezi. 

Amikor tehát elhalkulnak a fények és a biztonsági őrön kívül más már nem tartózkodik az épületben, akkor jönnek a takarítók, akik elbánnak a kosszal, a szőnyegre hullott morzsákkal, a kifröccsent kávéfoltokkal és ha igazán alaposak, akkor a különböző kórokozókkal is. 

A munka akkor lesz hatékony és ár/érték arányban megfelelő az Ön számára, ha a kiválasztott takarító cég:

 • a munkaterületet előzetesen felméri, tehát pontosan tisztában van annak paramétereivel és a naponta elvégzendő feladatokkal
 • létszámot és a személyenkénti feladatokat előre meghatározza, tehát a csapat nap, mint nap, minden eshetőségre felkészülten érkezik a helyszínre 
 • a feladatok elvégzéséhez megfelelő felszerelésekkel, technikai háttérrel és kapacitással rendelkezik

A napi irodatakarítás 5 elengedhetetlen feladata

A napi irodatakarítás a következő feladatokból áll:

 1. Porszívózás
  Az iroda teljes padlófelületének alapos felporszívózása, beleértve a szönyegeket, padlószőnyegeket, hideg- és melegburkolatokat is. 
 2. Felmosás
  A hideg- és melegburkolatok fertőtlenítő felmosása.
 3. Portalanítás
  Az íróasztalok és egyéb felületek portalanítása.
 4. Fertőtlenítés a konyhában, teakonyhában
  Étkezőasztalok, közös használatú felületek (teakonyha, kilincsek, fogantyúk, stb.) fertőtlenítő lemosása
 5. Fertőtlenítés a mosdókban
  Mellékhelyiségek, mosdók, szaniterek fertőtlenítő takarítása. 

A napi takarítás lehetővé teszi, hogy az Ön munkatársai az irodában, illetve az irodaház teljes területén higiénikus környezetben dolgozhassanak. A közös használatú helyiségek, a lift és egyéb sokak által érintett felületek fertőtlenítő takarításával a járványok idején is kiemelkedő eredményeket érhetünk el.

A Tarcsai-Service képzett munkatársai, innovatív eszközparkkal és tisztítószerekkel, minden esetben a feladat produktív és gyors elvégzéséhez szükséges létszámban érkeznek a helyszínre. 

Szeretne minden nap makulátlanul tiszta és rendezett munkahelyen dolgozni? Kérjen ajánlatot napi takarításra a Tarcsai-Service Kft-től!

AJÁNLATOT KÉREK>>>

Hasonló bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük