Amikor a szárazjeges takarítás az egyetlen megoldás

0 hozzászólás

A szárazjeges takarítás segítségével hatalmas eredményeket tudunk elérni az extrém piszkos, akár évek óta kitartóan jelenlévő, makacs szennyeződések ellenében. A szárazjég rendkívül érdekes anyag. Ismerje meg Ön is a benne rejlő lehetőségeket!

A szárazjeges takarítás előnyei az Ön számára

A szárazjeges takarítás  tehát lehetőséget teremt az Ön számára, hogy olyan területeken is felszámoljon a kosszal, ahol eddig nem, vagy csak nehezen volt lehetőség rá. A hagyományos takarítási eljárások ugyanis csak bizonyos mértékű tisztítóerővel rendelkeznek. A makacs olaj- és zsírfoltok, a gépi szennyeződések, valamint a természet okozta maradandóan piszkos felületek megfelelő minőségű tisztítására alkalmatlanok.

A szárazjeges takarítás azonban szinte azonnali eredményt garantál, a felület felsértése, összekarcolása és benedvesítése nélkül. Ez utóbbi e technológia egyik legnagyobb előnye is!

Vannak olyan speciális ipari területek, gyártósorok, értékes gépek stb., amelyek alapos megtisztításához sem gőzt, sem vizet nem alkalmazhatunk. Itt jön képbe szárazjég, ami  nagynyomású levegő áram segítségével jut az érintett felületre, ahol azonnal gáz halmazállapotúvá válik és egy pillanat alatt elillan. 

Kivételesen hatékony tisztítóereje, utánozhatatlan kíméletességgel párosul, így számtalan ipari takarítási területen bevethető.

De mi is az a szárazjég és hogyan zajlik a szárazjeges tisztítás?

A szárazjég valójában megfagyott szén-dioxid pellet, amit nagy nyomással juttattunk ki az érintett felületre.

A technológia lényege, hogy a hangsebesség közelire felgyorsult szárazjég pellet, a homokfúváshoz hasonlóan közelít a megtisztítandó felülethez, majd gyakorlatilag a szennyeződés szétrobbantása után, makulátlan tisztaságot hagy maga után.

Mivel a technológia semmilyen plusz adalékanyagot nem igényel:

  • kifejezetten környezetkímélő módszer
  • nem gyúlékony
  • nem keletkezik utána hulladék
  • és az egészségre és ártalmatlan. 

Szárazjeges takarításra lenne szükséges? Kérjen ajánlatot még ma a Tarcsai-Service Kft-től és akár napokon belül gyönyörködhet a kristálytiszta felületben!>>>

Hasonló bejegyzések

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

A rendszeres ablaktisztítás egészségügyi előnyei

Megérkezett az ősz, szürkébbé válnak a nappalok, így minden apró lépés segíthet abban, hogy jobb kedvünk legyen. Az egyik ilyen, hogy ha kristálytiszta ablakokon keresztül nézhetünk ki az irodából vagy az üzemből. Ehhez azonban rendszeres ablaktisztításra van szükség,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük