Takarítás árak: 5 pont, hogy a legjobb ajánlatot kapja

0 hozzászólás

Nem éri meg csak a takarítás árak alapján keresgélni, illetve dönteni a takarító vállalkozások között. Ezzel a taktikával ugyanis érdemi információra bukkanni nem, vagy csak nagyon ritkán lehet. Hogy miért? Nos, ennek több oka van. A fő kérdés azonban, amire a most a választ keressük: Ön hogy tudja megtalálni az ár/érték arányban legjobb iroda vagy ipari takarítási szolgáltatást a céges árképzések előzetes ismerete nélkül? Ha érdekli a válasz, olvasson tovább!>>>

Mit tartalmaznak a takarítás árak?

A takarítás árak vállalkozásonként eltérőek lehetnek. Ennek elsődleges okai:

  • az eltérő szaktudás (képzett vagy önjelölt takarító személyzet)
  • technológiai háttér (felmosórongy, vödör és porszívó vagy minden helyzetre megfelelő géppark)
  • egyéb felszerelések biztosítása (saját tisztítószerekkel dolgoznak vagy a megrendelőnek kell megvenni)
  • szabad kapacitás (1-2 napos határidő vagy több hetes)
  • a ténylegesen elvégzendő munka (porszívózás, felmosás vagy teljes irodatakarítás)

Ahhoz, hogy Ön tisztábban lásson és össze tudja hasonlítani a takarító cégek árajánlatait és szolgáltatáscsomagját, az első körben kiválasztott vállalatoktól be kell kérnie a szükséges árajánlatokat.

5 pont a legjobb ajánlat kiválasztásához

1. Mit tartalmaznak a takarítás árak?

Rendkívül sarkalatos pont a kiválasztás előtt, hogy pontosan mit tartalmaznak a különböző árajánlatok. Érdemes elolvasni az apróbetűs részeket is, mert egyáltalán nem mindegy, hogy egy felületes takarításról vagy egy mindenre kiterjedő, alapos irodatakarításról van-e szó. A porszívózás és felmosáson túl az asztalok letörlése, az informatikai eszközök megtisztítása és a szaniterek, illetve a teakonyha fertőtlenítő takarítása is szerepel az ajánlatban vagy sem?

2. Helyszíni felmérés alapján készült az árajánlat vagy látatlanban? 

A hasraütésszerűen adott árajánlatok csak hozzávetőleges kalkulációra épülnek és minimum árakat szerepeltetnek. Érdemes óvatosnak lenni az ilyen ajánlatokkal, mert sok esetben meglepetésszerűen drágább lehet a végösszeg. 

3. Fix összegű vagy óradíjas a szolgáltatás?

A takarítás árak egyik meghatározó tényezője, hogy hány ember, mennyi idő alatt végez az adott területtel. Az óradíjas szolgáltatások veszélye abban rejlik, hogy ha az indokoltnál kevesebben vonulnak ki a területre, adott esetben hosszabb idő alatt is végezhetnek, mint a fix áras szolgáltatás keretében, ahol a gyorsaság nagyobb motivációt jelent. Legyen óvatos az óradíjas a ajánlatokkal!

4. A takarítószerek kérdése

A takarítószerek nem minden ajánlatban szerepelnek. Bizonyos cégek kihagyják, így vonzóbbá téve az ajánlatot. Ez sok esetben elsőre fel sem tűnik a megrendelőknek, akik csak később eszmélnek rá arra, hogy plusz költségekkel is kell számolniuk. 

5. Technológiai háttér

A hatékonyság a takarítás árakon is meglátszik. Az innovatív technológiai háttér gyorsabb és alaposabb munkát tesz lehetővé, ami kedvezőbb költségekkel jár. Ha pedig ez a környezettudatossággal párosul, az igazi főnyeremény. A szárazjeges vagy ozmózis vizes tisztítás kifejezetten környezetkímélő technológiák.

Így tehát, amennyiben Ön a legjobb döntést szeretné meghozni, törekedjen arra, hogy a takarítás árak mellett a fentiekben is élen járjon a kiválasztott takarító vállalkozás. 

A Tarcsai-Service Kft-től itt kérhet ajánlatot>>>

Hasonló bejegyzések

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

7 hasznos irodatakarítási cél 2024-re

Már több mint egy hónapja elkezdődött az újév, és ha eddig nem tette, itt a tökéletes alkalom arra, hogy a vállalkozásánál felülvizsgálják és újradefiniálják a irodatakarítási stratégiáikat, biztosítva ezzel a munkahelyi környezet tisztaságát és higiéniáját. A...

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Az innováció csúcsa: Szárazjeges tisztítás

Mi történik, ha a modern technológia találkozik a környezettudatossággal? A szárazjeges tisztítás a modern kor egyik leginnovatívabb takarítási technológiája, amely forradalmasítja az ipari és kereskedelmi takarítást. A Tarcsai-Service Kft által alkalmazott...

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Mi az ipari takarítás és mikor van rá szükség?

Az ipari takarítás az ipari létesítmények különleges tisztítási igényeire összpontosít. Ez magában foglalja a potenciálisan veszélyes területek, gépek és berendezések tisztítását, amelyek speciális személyzetet, módszereket és eszközöket igényelnek. A Tarcsai-Service...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük