Takarítás árak: 5 pont, hogy a legjobb ajánlatot kapja

0 hozzászólás

Nem éri meg csak a takarítás árak alapján keresgélni, illetve dönteni a takarító vállalkozások között. Ezzel a taktikával ugyanis érdemi információra bukkanni nem, vagy csak nagyon ritkán lehet. Hogy miért? Nos, ennek több oka van. A fő kérdés azonban, amire a most a választ keressük: Ön hogy tudja megtalálni az ár/érték arányban legjobb iroda vagy ipari takarítási szolgáltatást a céges árképzések előzetes ismerete nélkül? Ha érdekli a válasz, olvasson tovább!>>>

Mit tartalmaznak a takarítás árak?

A takarítás árak vállalkozásonként eltérőek lehetnek. Ennek elsődleges okai:

  • az eltérő szaktudás (képzett vagy önjelölt takarító személyzet)
  • technológiai háttér (felmosórongy, vödör és porszívó vagy minden helyzetre megfelelő géppark)
  • egyéb felszerelések biztosítása (saját tisztítószerekkel dolgoznak vagy a megrendelőnek kell megvenni)
  • szabad kapacitás (1-2 napos határidő vagy több hetes)
  • a ténylegesen elvégzendő munka (porszívózás, felmosás vagy teljes irodatakarítás)

Ahhoz, hogy Ön tisztábban lásson és össze tudja hasonlítani a takarító cégek árajánlatait és szolgáltatáscsomagját, az első körben kiválasztott vállalatoktól be kell kérnie a szükséges árajánlatokat.

5 pont a legjobb ajánlat kiválasztásához

1. Mit tartalmaznak a takarítás árak?

Rendkívül sarkalatos pont a kiválasztás előtt, hogy pontosan mit tartalmaznak a különböző árajánlatok. Érdemes elolvasni az apróbetűs részeket is, mert egyáltalán nem mindegy, hogy egy felületes takarításról vagy egy mindenre kiterjedő, alapos irodatakarításról van-e szó. A porszívózás és felmosáson túl az asztalok letörlése, az informatikai eszközök megtisztítása és a szaniterek, illetve a teakonyha fertőtlenítő takarítása is szerepel az ajánlatban vagy sem?

2. Helyszíni felmérés alapján készült az árajánlat vagy látatlanban? 

A hasraütésszerűen adott árajánlatok csak hozzávetőleges kalkulációra épülnek és minimum árakat szerepeltetnek. Érdemes óvatosnak lenni az ilyen ajánlatokkal, mert sok esetben meglepetésszerűen drágább lehet a végösszeg. 

3. Fix összegű vagy óradíjas a szolgáltatás?

A takarítás árak egyik meghatározó tényezője, hogy hány ember, mennyi idő alatt végez az adott területtel. Az óradíjas szolgáltatások veszélye abban rejlik, hogy ha az indokoltnál kevesebben vonulnak ki a területre, adott esetben hosszabb idő alatt is végezhetnek, mint a fix áras szolgáltatás keretében, ahol a gyorsaság nagyobb motivációt jelent. Legyen óvatos az óradíjas a ajánlatokkal!

4. A takarítószerek kérdése

A takarítószerek nem minden ajánlatban szerepelnek. Bizonyos cégek kihagyják, így vonzóbbá téve az ajánlatot. Ez sok esetben elsőre fel sem tűnik a megrendelőknek, akik csak később eszmélnek rá arra, hogy plusz költségekkel is kell számolniuk. 

5. Technológiai háttér

A hatékonyság a takarítás árakon is meglátszik. Az innovatív technológiai háttér gyorsabb és alaposabb munkát tesz lehetővé, ami kedvezőbb költségekkel jár. Ha pedig ez a környezettudatossággal párosul, az igazi főnyeremény. A szárazjeges vagy ozmózis vizes tisztítás kifejezetten környezetkímélő technológiák.

Így tehát, amennyiben Ön a legjobb döntést szeretné meghozni, törekedjen arra, hogy a takarítás árak mellett a fentiekben is élen járjon a kiválasztott takarító vállalkozás. 

A Tarcsai-Service Kft-től itt kérhet ajánlatot>>>

Hasonló bejegyzések

Szárazjeges takarítás

Szárazjeges takarítás

Bevált és fenntartható megoldás az ipari szennyeződések ellen A szárazjeges takarítás az elmúlt években vált igazán népszerűvé és elismertté a takarítási iparban. Miért? Mert ez a módszer hatékonyan és környezetbarát módon képes megbirkózni a legmakacsabb...

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Homlokzattisztítás négyféleképpen

Önnek melyik módszerre van szüksége? Az épületek homlokzata nagymértékben formálja a városok arculatát. A homlokzatok tisztasága nemcsak esztétikai, hanem funkcionális szempontjából is elengedhetetlen. A modern technológiák révén ma már környezetbarát és hatékony...

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

7 hatékony tipp és trükk a mindig tiszta irodához

Egy tiszta iroda növelheti az alkalmazottak produktivitását, míg a kutatások szerint a rendezetlen környezet stresszt és szorongást okozhat. Sokan nem szeretnek takarítani és nem is tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Mivel azonban mindannyian szeretünk tiszta körülmények...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük